ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Troy filimini gerçekten uzun zamandan beri bekliyorum.İlk fragmanlarını gördüğümde zaten her normal insan gibi benimde kalbim pat pat atmaya başlamıştı. Bi sorum var bilen varmı bilmiyorum : Troy filminde sanırım mitolojik işlenmeyecek konu, yani Ilyada'daki gibi Olympos'ta tartışan tanrılar ,savaşa katılan Ares falan olmayacak.Ama gördüğüm kadarıyla kadroda Aşil'in annesi tanrı olan Thetis filmde normal bir kadın gibi... Bunu nasıl bize aktarcaklar? Sonuçta Ilyada'da Aşil'in özel olmasının nedenlerinden biride annesinin bir tanrı olması ve bu yüzden yarı ölümlü olması (hikayesini anlatmıyım biliyorsunuzdur) --- Orlando Bloom ve Sean Bean , yüzüklerin efendisinden sonra dikkatleri gerçek anlamda üzerlerine çekmiş iki oyuncu.İlk başta Orlando'yu görünce üzülmüştüm iki günlük adamı Paris yaptılar diye ancak sonra rolüne çok uygun olduğunu fark ettim sonuçta Paris'te aşk adamı sonuçta Orlando'da fiziki yöndende buna çok uygun olmuş.Sean Bean'de Yüzüklerin efendisi dışında diğer filmlerdede benim dikkatimi çekmiş bir oyuncu.Sonuç olarak Odysseus rolüne gitmiş (tabi baya pasaklı yapmışlar gördüğüm resimlerde :P) Eric Bana ile Brad Pitt'e de denecek bir şey yok ,cuk oturmuşlar... Sonuç olarak ben 14 Mayıs'ta aklıma kazıncak süper bir film bekliyorum.Sizin beklentirleriniz nedir?[Bu mesaj ermynorac tarafından 08 Mayıs 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hiç sanmıyorum akıllara kazınacağını tamam senaryo zaten ilyada dan oyunculkar desen ayrı güzel de aksiyon desen o da süper ama bana göre fragmanı buram buram klişe kokuyordu tabi çıktığı gün gidicez onu kimse engelleyemez ama yine de klişelere çok sinir olan bir insan olarak film kafamdakinden kat kat daha iyi çıkıp beni şok etmezse daima bir üvey evlat muamelesi yapıcam en azından benim aklıma kazınmayacak büyük ihtimalle[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bencede guzel bı fılm Tabıı suan ole tahmın edıyorum Hepımız gorucez ama yakında Insallah beklentılerımız bosa cıkmaz[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 valla küsel olucak inşallah. merakla bekliyoruz.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Aşil kimdir yaa? Bu ismi de Amerikalılar mı buldu. Hastayım onların bu atmasyon isimlerine. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 aksine, aşil türkçe çevirisi bir sürü türkçe sinema sitesinde yazıyor :) karakterin asıl ismi Achilles ayrıca filmden çok çok bişi beklemeyin yani güzel olacak action savaş kılıç vb falan ama genel yorumlar mitolojik değilde bol action bir film olacağı üzerine.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben bu filmi böyle bilmiyordum ya giderim herhalde artık :).joan d'arc gibi birşey zannediyordum :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Jeanne D'arc mı? Ahahaha yok daha neler. Güzel olur inşallah ama işin içine tanrılar girmezse pek de güzel olmaz gibime geliyo. [SPOİLER] Filmi nerde bitiricekler acaba. Hektor ölünce mi? Yoksa Truva alınınca mı? Merak errim doğrusu çünkü İlyada Hektor öldüğünde bitiyo. Gerçi Hektor ölünce biterse çok saçma olur. [SPOİLER][signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Abi hikaye bizim topraklar bizim eşyalar bizim ganimet gavurların ne iştir anlamadım ben...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 adamlar zeus'un tapınağını kökünden söküp götürmüşler zamanında, bizim topraklarımızdaki savaşı çekmişler fazla mı..[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Mayıs 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Truva Savaşı olduğunda ne topraklar, ne eşyalar bizimdi. Hikaye nasıl bizim oluyo onu da anlayabilmiş değilim.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hikayenin bizle ne alakası var yahu? sadece olayın geçtiği toparklar günümüzde bizim. bu film de bizim için iyi reklam olacak bence filme gelince bence çok güzel olacak. spoiler demişsin de abi artık bu destanı da bilmeyen yoktur herhalde ne spoilerı :) film ilyada destanı değil truva savaşını genel anlatıyor o yüzden sonuna kadar gidecek. zaten filmden sahnelerde truva atını fln gösteriyor benim merak ettiğim nerede başlicak. güzellik yarışmasına olayınarın başlangıcına achilleusun geri dönmesine fln değincek mi [Bu mesaj Raid3r tarafından 08 Mayıs 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Filmi merak edenler IMDB' nin http://www.imdb.com/title/tt0332452/usercomments adresindeki ilk yorumları okuyabilirler. Benim genel bir göz gezdirişim sonucunda edindiğim bilgi "çok fazla bir şey beklemeyin hayal kırıklıgı olmasın" şeklinde yorumlanabilir. Üzgünüm, çoook üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Daha oncede baska topiclerde konusmustuk benim tahmınım gercekten etkileyıcı ve kalıtelı olucagı yonunde.Bayagı uzun suredır ustudne calısıyorlar cunku..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sinemalardaki trailerını izledim. çok abartı olmuş sevmedim.. sanki age of empires'ta birisi gemi rush yapıyormuş gibi geldi..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 User Comments: Wow...what a waste of 200 million dollars. ehhee koptum buna![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: ghaldszar, 08 Mayıs 2004 14:01 tarihinde demiş ki: Aşil kimdir yaa? Bu ismi de Amerikalılar mı buldu. Hastayım onların bu atmasyon isimlerine. :lol: ghaladzar , beni büyük hayalkırıklığına uğrattıın .. çıkçıkçık ... sen hiç mi duymadin aşil tendonu terimini ?? hani futbolcular bolbol acı çekerler , ayak ile diz arasındadır kendileri .. işte o tendon ismini achiless 'ten almaktadir , keza achiles te de o tendon kopmaktadir ( biraz daha devam edersem filimle spoiler ötesi olacak o yüzden bukadarla yetinin )[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eh zaten az buçuk tarih ve mitoloji bilgisi olan birini şaşırtabilmeleri için kurgusal hebelemeler katmaları gerek araya.. :-p trailer beni zerre kadar heyecanlandırmadı, mesela bir son samuray'ın trailer'ı çok heyecanlandırmıştı beni ama bir bakıma da fazla heyecanlandırdığı için iyi olmadı.. :) böyle olması daha iyi olabilir.. ama hikayeye fazlasıyla aşina olduğumuz ve geçtiği yer holivod filmlerinin çoğunun aksine iki adım ötemizde geçtiğinden daha anlamlı bizim için.. normalden fazla merak etmemiz normal, bir de turizmi patlatır da milli gelirimiz 5 katına çıkar düşünceleri hakim.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Tek anlamadığım şey miletin birbirine neden uçarak "Nihaaayt!" diye giriştiği. Ayrıca adamların kullandığı o kısacık kılıçlar da ayrı bir tartışma konusu. Keltler mi ne Romalıları 2 metre öteden kesiyordu :-P Yüzlerce gemi oldukça hol görünüyordu. Meydan savaşlarıysa (artık kaç tane varsa, konuyu bilmiyorum) güzel olacak gibi, ama... "For Frodo." "Hurraaa!!" Troy'un orduları Ne kadar iyi olabilir ki? :)[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Mayıs 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ahhh ahhh, ne günlerdi o günler :( aşk, nefret, intikam...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: OutTrader, 08 Mayıs 2004 19:35 tarihinde demiş ki: User Comments: Wow...what a waste of 200 million dollars. lol[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Eraq, 08 Mayıs 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Keltler mi ne Romalıları 2 metre öteden kesiyordu :-P lejyonerlerin esas dövüş tekniği karşıdaki neanderthal tipin olanca gücüyle balta/kılıcı üzerine indirmesini kalkanla karşılayıp alttan gladius'u böğrüne sokmasıydı. komşuları onların ordularına girip onların tekniklerini öğrenene kadar da böyle devam etmiştir etkinliği..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yani bok cok sasali sanli sohretli olacaga benziyor ama matrix gibi 2 sene sonra muhabbeti donmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bide bu 1000 tane gemi yollatan helen i oynayan kadinin resmi yok imdb insallah efsane birsey koymuslardir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar