adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bide selçuk iyi oynamaya başladı tebrik ederken içim acıyo ama adam iyi:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 her maçta 7-8 dk oynayıp çıkıyo mis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 CL'de de böyle sakatlanıp çıkmıştı di mi bu 2 dkda. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oyuna girmişti adama dalmıştı yerde kalmıştı 2 dk sürdü mü bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 emre iyi emre helal olsun yürekten oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adamınbiri said: bide selçuk iyi oynamaya başladı tebrik ederken içim acıyo ama adam iyi:'( Selçuk gençken iyiydi baya, İstanbulspor'a okuduğum lise dolayısıyla bayağı sempatim var, yıllardır takip ederim istanbuldan çoğunlukla bayağı uzak olsam da. O zamanlar bilirdim 20 21 yaşında falandı heralde çok iyiydi. Ama sonra nolduysa bi anda pörtledi. Şimdi iyi oynuyo diyemem. Görevini yapıyor evet, ama "futbol mantalitesi" olarak FB ayarında değil o adam. FB'de oynayacak kadar dirençli değil, yaratıcı değil, dağıcı değil. FB gibi bir takıma çok daha iyisi lazım. Ha şu anda "ipten alıyor" takımı, idare ediyor, ama daha fazlası değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bence de emre iyiye gidiyor her geçen hafta, bugün de çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 şu an fener ortasahasında bence en iyi oynayan adamdır selçuk. ki mantelite olarak aurelioda büyük takım oyuncusu değil aslen. dm adam sonuçta biraz diri olunca türkiyede iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ugurla kazım 2.lig oyuncusu olmaz fenerde oynuyolar . şaka gibi adam hayatında tek bir maçta oynadı keşke geçen sene sevillaya yenilseydikde bu sene kazım ugur olmasaydı be bunebe adamlar spastik josico desen efsane adam hep aynışeyi yapıyor aziz yldırım ve efsane transferleri fener gg. aziz iyi başkan ama transfere karışmasın pls takımda adam yok fenerde oynuyablkcek kapasitede volkan lugano gökhan emre digerlerinin hepsi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 spiker süperdi : evet şu anda fenerbahçe sahada 10 kişi az önce josico sahadan çıktı ve koridordan sahayı terketti ben : wtf?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adam josico ya sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 küsmüşmü josico :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 naraso said: mantelite olarak aurelioda büyük takım oyuncusu değil aslen. Çarpılırsın. Aurelio büyük takımlarda şans bulsa gayet iyi oynar biraz kendini geliştirip. Defansif yönü kusursuz resmen biraz ofans öğreticek bir teknik adamla çalışırsa inanılmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Aurelio'nun en büyük kusuru yaşı. Yani şu an max performansını oynuyordur, ötesi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çok geç geldi bize çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bugün NTV'de not defteri adında yeni bi spor muhabbet tarzı bi program vardı Rıdvan var sunucular arasında Acun ile işte sakal muhabbeti yapıolar Rıdvandan bomba laf gelio "Baktım bu Guiza ile olmayacak bıraktım sakalı belki beni alırlar diye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 gs li oldugum için söylemicem ama gaziantep feneri sahadan sildi herşeyden sildi.ne top oynadılar be arkadaş yemin ediyorum 5 lik maçtı.fener yine şansıyla kurtardı hakem fenerin aleyhine karar veriyomus havası yaratıp aslında feneri ipten aldı orneğin selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Masquerade said: Aurelio'nun en büyük kusuru yaşı. Yani şu an max performansını oynuyordur, ötesi olmaz. Ötesi bu saatten sonra olmaz, zamanında gelişirdi daha... 26-27 yaşından sonra adam zaten bu hale gelip iyi oynamaya başladı. bi 3-4 sene evvel yapabilseydi bu parlamayı şu ankinin çok üstünde olurdu. Bir de tabii yanlış pozisyonda oynatılması var. Hep 10 numara oynadı "Brezilyalıdır ne de olsa tekniktir" mantığıyla gerek anadolu kulüplerinde gerek Trabzonda. Daha önceden mevkisini bulsa şimdiye daha çok şey katmıştı kendine. Bu saatten sonra maksimumu bu işte daha ötesi olmaz pek. Ama potansyeline erişemedi yazık oldu. Gitse büyük takımda da takır takır oynardı. Genç yaşta gitseydi R.Madrid'e zamanının Makalele'si kadar oynayabilirdi. Çünkü hem ofansı hem defansı biliyor. Tekniği "çok" iyi sayılmasa da sağlam oynuyor, fiziksel olarak güçlü, zaman zaman derin toplarla ani atak geliştirtiyor. Hızlı da adam. Oyun kurma kısmında biraz eksiği var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Khelben said: spiker süperdi : evet şu anda fenerbahçe sahada 10 kişi az önce josico sahadan çıktı ve koridordan sahayı terketti ben : wtf?!? Adamın aklına esmiş gitmiş abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 josico efsane balon ama. herkes bjk ile dalga geçiyor ama josico ve burak transferleri bence feneri bu sene en tepeye çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gordon'u kimse geçemez öyle demeyin =D gözleri sağlam josico'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Para çokomel eğrisinde bu senenin başarısızı Fenerbahçe ya gitmişler takım alcak paraya küçük emrah almışlar luganoya verseler o parayı bide tek forvet oynasa 15 golü vardı kafadan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Holy said: gordon'u kimse geçemez öyle demeyin =D gözleri sağlam josico'nun bu sene diyorum o yüzden, geçen seneyi karıştırmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar