Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ps3 aldıgımdan beri fifa, pes ,gran turismo, heavenly sword birazda gta oynadım oyun tavsiyesi istiyorum.assasin creed ve mirrors edge düşünüyorum.ama ben böyle god of war tarzı oyunları seviyorum.fps ve strateji oynamayı sevmiyorum konsolda. little big planeti de alıcam bi ara :) onun haricinde sizden oyun tavsiyesi istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Little Big Planet MGS 4 Uncharted: Drake's Fortune Guitar Hero 3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ps3 olup mgs4 oynamamak büyük günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 en yakın zamanda edinicem.mgs daha once hayatımda oynamadım o yuzden sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Street fighter 4 cikacak 20 gune. baska birseye ihtiyacin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ninja gaiden sigma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Red said: en yakın zamanda edinicem.mgs daha once hayatımda oynamadım o yuzden sanırım :) öbür MGS leri oynamayı beceremeyen birisi olarak MGS4ü zevk ile oynadım. Tabii oyuna başlamdan Level dergisi bütün MGS hikayesini anlatan bir yazı yayınlamıştı. Nettede vardı onu bulup oku ondan sonra oyanrsan daha nalamlı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 grid alınır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 araba yarışı olarak gt5 den başka oyun yokmu dogru düzgün.online olarakta oynayabilceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Burnout paradise elbette; online çok kıyak oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Aiko said: alınmaz neden? gayet güzel oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kafa bi arkadaşını al yanına... cips, kola, bir vs vs ile geç tv nin karşısına ve başla army of two oynamaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Little Big Planet al ilk önce, online yada beraber arkadaslarinla epey keyifli vakit gecirecegine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 once SF IV alin, sonra da LBP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 lbp çoktan aldım street fighterı cocuklugumdan beri sevmem :) army of two pc lik oyunlar.konsolda yapcagım en son şey fps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fps istemiosun. dovus oyunu istemiyorsun... arkadasim ne kaldi ki? sdffgsg guitar hero al, sevmeyeni yok su dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 eregorn2 said: kafa bi arkadaşını al yanına... cips, kola, bir vs vs ile geç tv nin karşısına ve başla army of two oynamaya... Elde controller varken cipsi nası yiyosun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mirage said: eregorn2 said: kafa bi arkadaşını al yanına... cips, kola, bir vs vs ile geç tv nin karşısına ve başla army of two oynamaya... Elde controller varken cipsi nası yiyosun ya :/ çok kolay. bi sipere geçiosun, arkadaşına (her ne kadar yakında olsada, hava katmak için) KORU BENİ LAN! diye bağırıosun. sonra bi elin joystickte dier elin cipse ekrana bakıosun. yada hiç kasmayıp ara videolarda yiosun. ha odamı olmadı, "start" tuşuna basıon. illa elimde joystick varken yicem diosan, oda senin fantezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 o yagli ellerle mi oynuyosun sonra ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yok. onları yalıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 fps oynamayı becerebilsem oynanır.tps tercih ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yaklaşık 15 tane falan oyunum var ps3'de. Sadece Street Fighter 4 ve PES 2009 oynuyoruz ama mal gibi, şimdi farkettim. Ben de istiyorum oyun tavsiyesi, ilerlemeli olsun ve bende olmasın. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Zaynin selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Merhaba arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar