0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Öncelikle bu forumda çok güzel vakit geçirdiğimi ve çok eğlendiğimi belirtmek isterim,onun dışında kurduğumu sandığım arkadaşlıklarda güzeldi,yeni insanlar tanıdım vesaire.Bugüne kadar benimle ilgili yada benim yaptığım bir sürü şey güzeldi,ama bunun abartılarak "bknz:eşşeğin kulağına keban barajını sokmak" buralara kadar gelmesi bardağı taşırdı,özellikle Joscelin'in her mesajımdan sonra beni aşağılamak için attığı mesajlar ve bugün açılan topik ne kadar istenmediğimi gösterdi,neyse buraya kadarmış diyelim.1 aya kadarda askere gidicem,elbet burdan bir kısmınızla görüşüp konuşucam,hatta dotada Joscelin'i ezicem falan,sfds. Söylenicek şeyleri diğer topicde söylemiştimde,söylenmiyicekleride burda söyliyim dedim. Bu arada; Kalbi olan resimlere bakmasın Dory öncelikle bu sana Joscelin bu sana Geri kalan paticik ahalisi buda size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 topaç yanlış yere açılmış.. ok cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu gitme olayına ilgi çekme gözüyle bakıyorum sori gerçekten giden sessiz gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 la msnden bişey yazmış bu ama anlamadım birine söyle kına yaksın demiş merak ettim ne oldu buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 son resim hariç diğerleri gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adam içine link koymamış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Red said: bu gitme olayına ilgi çekme gözüyle bakıyorum sori gerçekten giden sessiz gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Red said: bu gitme olayına ilgi çekme gözüyle bakıyorum sori gerçekten giden sessiz gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 garbagede topici gördüm bunu yapanların banlanması lazım böle insanların toplumda yeri olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: son resim hariç diğerleri gözükmüyor Çünkü Dinan müdahale etmiş. Ayrıca gidiş şeklin yüzünden sana ayıp edilmiş olsada güven oyumu kaybettin, üzgünüm. Şimdi F5 spamle dur kendi dram topiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 acaba neler koymuştu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bırakın abi saygısızlığın aalası yapılmış neyse kendine iyi bak eminim okuyosundur..Bi çok insanı seviyosun çünkü burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 olay ne ya, dorye çıkma teklif etmiş oda kabul etmeyip tiye mi almış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Başlık duruyo garbage'da ayıp ya neyse..umarım cezalanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sana yapılan ayıp, yapanlarında cezalandırılması gerekiyor ama sen gidiyorum bye diye topic açarak ne yapmaya çalışıyorsun halaa arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn said: Ayrıca gidiş şeklin yüzünden sana ayıp edilmiş olsada güven oyumu kaybettin, üzgünüm. Şimdi F5 spamle dur kendi dram topiğine. +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bye canım bi daha postunu görmüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hayır aslında "gidiyorum ben bye" tarzı bi topik kabul edilebilir. Nedir, mesela iş, güç, sınav, ders, askerlik gibi olaylarda forum ahalisi bilsin diye açarsın, belki biraz dertleşme gibi olur falan, muhabbet döner. Ama tartışmanın ardından "gidiyorum" diye topik açmak, adamın biriyle kavga edip dayak yedikten sonra bikaç adım atıp "bak olm seni döverim" demek gibi oluyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya da "Yapılan ayıptı gerçekten.Beni de gerçek anlamda kırdınız ve ben bu sebepten dolayı girmeyeceğim" olabilir.Belki rahatsızlığını duyurmak istiyordur.Böyle bir düşünceyi ilgi çekmeye yormaya gerek yok zira adam zaten gidiyor burada ki insanlar ona şu anda ne kadar ilgi gösterirse göstersin çokta mühim olmayacak 2 hafta sonra.Konuya da yazmış gerçi o yüzden biraz gereksiz olmuş olabilir belki.Yanlış olan "toygar bu sana , ökkeş bu da sana " tavrıydı ya.Neyse sonuç olarak adam gitti.Oh iyi olmuş demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 güle güle başkalarının tepkilerini de takma her ne kadar garbage de açılan konu rahatsız edici olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn said: Şimdi F5 spamle dur kendi dram topiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 xunn said: Şimdi F5 spamle dur kendi dram topiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 gitmeyin adamın üstüne huzurla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hep dorinin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar