Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bye

0ne

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle bu forumda çok güzel vakit geçirdiğimi ve çok eğlendiğimi belirtmek isterim,onun dışında kurduğumu sandığım arkadaşlıklarda güzeldi,yeni insanlar tanıdım vesaire.Bugüne kadar benimle ilgili yada benim yaptığım bir sürü şey güzeldi,ama bunun abartılarak "bknz:eşşeğin kulağına keban barajını sokmak" buralara kadar gelmesi bardağı taşırdı,özellikle Joscelin'in her mesajımdan sonra beni aşağılamak için attığı mesajlar ve bugün açılan topik ne kadar istenmediğimi gösterdi,neyse buraya kadarmış diyelim.1 aya kadarda askere gidicem,elbet burdan bir kısmınızla görüşüp konuşucam,hatta dotada Joscelin'i ezicem falan,sfds.
Söylenicek şeyleri diğer topicde söylemiştimde,söylenmiyicekleride burda söyliyim dedim.
Bu arada;

Kalbi olan resimlere bakmasın

Dory öncelikle bu sana

Joscelin bu sana

Geri kalan paticik ahalisi buda size

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır aslında "gidiyorum ben bye" tarzı bi topik kabul edilebilir. Nedir, mesela iş, güç, sınav, ders, askerlik gibi olaylarda forum ahalisi bilsin diye açarsın, belki biraz dertleşme gibi olur falan, muhabbet döner.
Ama tartışmanın ardından "gidiyorum" diye topik açmak, adamın biriyle kavga edip dayak yedikten sonra bikaç adım atıp "bak olm seni döverim" demek gibi oluyo biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya da "Yapılan ayıptı gerçekten.Beni de gerçek anlamda kırdınız ve ben bu sebepten dolayı girmeyeceğim" olabilir.Belki rahatsızlığını duyurmak istiyordur.Böyle bir düşünceyi ilgi çekmeye yormaya gerek yok zira adam zaten gidiyor burada ki insanlar ona şu anda ne kadar ilgi gösterirse göstersin çokta mühim olmayacak 2 hafta sonra.Konuya da yazmış gerçi o yüzden biraz gereksiz olmuş olabilir belki.Yanlış olan "toygar bu sana , ökkeş bu da sana " tavrıydı ya.Neyse sonuç olarak adam gitti.Oh iyi olmuş demeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...