Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P90x Evde fitness programi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Fly, sirkecide kilosunu 1 liradan mı ne satıyorlardı ağırlıkların. Kargodan daha hesaplı olabilir. (2 sene önce 60kg ağırlık, 1.5m bar + 2x dumbell barı 90 liraya aldım işte)
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Oh my shity ass ohhh myyy..

Puahah sonunda bugun sabah basladim. Tersten gordum dunyayi. Body yaptik 100+ bench girdik uc sene sonunda, sonra 4 ay agirlik kaldiramadik su programa 20 dk dayanamadim. Sonunda kendimi yerde yatar kusar ve altima kacircak halde buldum. Ambulans cagircakti korkudan esim. Mmmm nefismis bu.

Body ne yaptin bana sen. :( burdan fitnes vs devam edelim en kotu , bodyi kutle kazanimi haric pek tavsiye etmiyorum ben tekil olarak, yanina yapistirin bir dinamik spor. Basket olur yuzme olur kosu olur destekleyin vucudunuzu, kaslarinizi is yapar hale getirin. Statik agirlik kaldir kaldir gercek hayatta anca kalas gibi oluyorsunuz.

Bunu test ettim onayladim. Kalasim :)
Mesaj tarihi:
Ahahahhaa abi ne zorluyon kendini okadar yahu. Sadece kondisyon çalışssan yeterli zaten irisin sen. Benim omuzlar baya dar, duruşum bozuk falan o yüzden kasıyorum. Ha tabi yaş gitti göbek çıktı onu yokettim mutluyum.

Kanuni said:

Oh my shity ass ohhh myyy..

Puahah sonunda bugun sabah basladim. Tersten gordum dunyayi. Body yaptik 100+ bench girdik uc sene sonunda, sonra 4 ay agirlik kaldiramadik su programa 20 dk dayanamadim. Sonunda kendimi yerde yatar kusar ve altima kacircak halde buldum. Ambulans cagircakti korkudan esim. Mmmm nefismis bu.

Body ne yaptin bana sen. :( burdan fitnes vs devam edelim en kotu , bodyi kutle kazanimi haric pek tavsiye etmiyorum ben tekil olarak, yanina yapistirin bir dinamik spor. Basket olur yuzme olur kosu olur destekleyin vucudunuzu, kaslarinizi is yapar hale getirin. Statik agirlik kaldir kaldir gercek hayatta anca kalas gibi oluyorsunuz.

Bunu test ettim onayladim. Kalasim :)
Mesaj tarihi:
olm yasimda 41 oluyor yani. yaparim dedim :) sictim altima :D

yavas yavas girecegim simdi allahin manyaklari hadi 30 tane hoop bonus 10 tane daha. 10-12 tekrar yapsam iyi su an icin.
Mesaj tarihi:
ya bunun için lastikmi ipmi ne ondan almak istiyorum yukarı asıp çekilen ama hangisi bilmiyom. biri 50lira cok pahlı dieri 15lira. hangisi dooru olanki???
http://www.gununfirsati.com/default.asp?git=3&urun=34757
http://www.hepsiburada.com/liste/altis-dl-20-direnc-lastigi-heavy-orta/productDetails.aspx?productId=sporaltis995&categoryId=60000380#Gorseller
Mesaj tarihi:
ben kapi icin barfiks aparati almistim onu takip bunu ona gecirecegim. bir cok baska egzersizide gerceklestiriyormussun yaninda dvd seti vs de geliyor.

142 lbs max set aldim simdilik sonrasinda eklenebiliyor sete. iyiymis bu , bizde dandik vardi esim calisirken koptu lanet sey. kaliteli olmasi lazim yoksa maazallah fisek gibi kopuyor.

sundan var iste kapi icin oldukca basarili..

http://images.gittigidiyor.com/6408/Iron-Gym-Sinav-Mekik-ve-Barfiks-Aleti__64082942_0.jpg
Mesaj tarihi:
Dambil seti
Barfiks bar yukarda ornegi var
Satin aldigim nesnelerden moriartynin dedigi veya benzer (barfiks zor gelirse diye arti dambildan daha ucuza geliyor)

P90 bir onceki versiyon p90x cek torrentden icinde deli dokuman var zaten.
Mesaj tarihi:
ahahah evet p90x daha zor ama baslamisken ona basla. kilo vermek icin bence cok ideal arti icinden diet listesi , yemek tarifleri, takvim bok pusur aklindaki her soruya cevap geliyor.

p90x kullanmis arkadasim 20 kg vermis durumda. bence oldukca iyi bir rakam.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

insanitye girmicekmiydin kanun

abi yemedi o. gercekten fazla insane. kalp krizi gecirtir benim yasimdakine.

belki bundan sonra ama bu bile coooook zor.. oyle boyle degil yani.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

ben kapi icin barfiks aparati almistim onu takip bunu ona gecirecegim. bir cok baska egzersizide gerceklestiriyormussun yaninda dvd seti vs de geliyor.

142 lbs max set aldim simdilik sonrasinda eklenebiliyor sete. iyiymis bu , bizde dandik vardi esim calisirken koptu lanet sey. kaliteli olmasi lazim yoksa maazallah fisek gibi kopuyor.

sundan var iste kapi icin oldukca basarili..

http://images.gittigidiyor.com/6408/Iron-Gym-Sinav-Mekik-ve-Barfiks-Aleti__64082942_0.jpg

abi bunlar kapıyı kırmazmı yaw kiradayımda iş çıkmasın ahaha
Mesaj tarihi:
geçen sene bırakana kadar uzun süre aralıksız spor yaptım da son 1 sene içerisinde 7-8 kere hafta sonu koşmaya gittim sadece. p90dan başlayayım olmadı

bu arada kapınız sağlam değilse sakın barfiks demiri takmayın, çatlıyor bir süre sonra. dar koridor varsa evde koridor modelleri çok daha iyi.
Mesaj tarihi:
o gosterdigim aletin kapiya bir stresi olmuyor desem yeridir. degisik bir sistemi var ve bence cok iyi. bu tur super bence. stresi boluyor ve daha cok kasanin on yuzune bindiriyor agirligi.

oha bu p90 serisini yapip karsisinda geberdigim adam 54 yasindaymis. helal
  • Yeni Oluştur...