uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben gidince yaz başlamış olacak orda hehe :) bu sefer fotoğraf makinası götürmedim, yani unuttum aslında. diploma ib diploması zaten. dünya çapında geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 gideceğin ülkeyi kendin mi seçiyorsun, ypksa kontenjana göre belirlenen okula mı gidiyorsun, yani onlar mı belirliyor gideceğin ülkeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 uwc international board 12 okuldan toplam 6-7 tane kontenjan ayırıyor her sene türkiye'ye. milli eğitim bakanlığı seçimleri yapıyor. bu arada blog açtım: http://uyurgezgin.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 13 ağustos 2009 perşembe çok gariptir ki swaziland'da nüfusun %90'ının hıristiyan olmasına ve pazar günleri alkol satışının yasak olmasına rağmen herkes cumartesi gününden alkol stoğunu yapıp, pazar günü içiyor. hatta kilise günü akşamdan kalma olmamak için aslında cumartesi alkolü yasaklamak gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Cuce said: Xaenin said: Ama diğer ihtimali de elemiyoruz tabi. beynını yerın beyınden gecer! beyınd edegilmiydi aids zaten? Yok, o dediğin bekaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 zimbabwe'de aidsli erkekler bakire kızlara tecavüz ederek iyileşeceklerini sanıyorlarmış, ülkedeki kadınların 25%i aids kapmış bu sebepten. artık havasından mıdır suyundan mıdır bilmiyorum ama bu afrikalılar insan değil hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ordaki ilk günlerimin resimlerine bakarken, herkes ulusal giysisini giysin falan türü bir günden bir iki resme denk geldim. ingiliz denizaşırı bölgesi olarak sayılan bermuda adalarının ulusal kıyafeti: http://img4.imageshack.us/img4/4010/dscf0013ncu.jpg evet bermuda şort burdan geliyor sanırsam. resimdeki insan blake sonnenfeld. her kelimesiyle yaran bir insandır. şu alttaki de swazi geleneksel kıyafeti. http://img195.imageshack.us/img195/3500/dscf0014z.jpg kıyafetin içindeki insan süper akıllı sarah nodder. müdürün kızı. edit: resimler yan çıkmış yahu. düzeltemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/9417/dscf0557p.jpg buda ben ve italyan beyfendisi oda arkadaşım tommaso girotto. arkada okul devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hayatını değiştirecek müthiş bir tecrübe,senden yaşça çok büyük insanların değil böyle birşeye yurtdışına mastera gitmeye bile cesaret edemediğini düşünürsek,tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kutsal kıyafet olarak sen ne giydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yürüyüşe çıktığımızda kaybolduk ve bi marihuana tarlası bulduk hehe. resimdekiler soldan sağa hollandalı justus, malezyalı brendon ve çok mutlu güney afrikalı dylan. http://img188.imageshack.us/img188/4618/heavend.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fotoğrafın ismi de heaven ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tam ingiliz tipi var yalnız sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben kıyafet olarak türkiye forması ve mavinin istanbul rulz tişörtlerinden giymiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bu da ingilizce sınıfı. siyahların hepsi etyopyalı(niye hepsi bi sınıfta bilmiyorum) diğer insanlar almanya, norveç, italya, finlandiya ve türkiyeden(ben). arkadaki en uzun boylu insansa süper hoca larry lamont. ingiliz. http://img188.imageshack.us/img188/6672/dscf0553e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şu an havaalanındayım. johannesburg'a uçucam 2 saat sonra. ordan da swaziland. umarım bu sefer çektiğim fotoğrafları oradan yükleyebilirim. iyi bakın kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sen de iyi bak kendine uyurgezer. yazmaya ve resim koymaya devam... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çakış var mı hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 uyurgezer said: yürüyüşe çıktığımızda kaybolduk ve bi marihuana tarlası bulduk hehe. resimdekiler soldan sağa hollandalı justus, malezyalı brendon ve çok mutlu güney afrikalı dylan. http://img188.imageshack.us/img188/4618/heavend.jpg ahahaha kopar kitaplarının arasına koy kuruyunca sararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yazdıkların baya eglenceli bi yer oldugunu gösteriyo insan kıskanıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 afrikalılar nasıl, normal insan gibiler mi yoksa hakkaten vahşiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 beyaz gördükleri zaman kazana atıp kaynatıyorlarmış. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "midye dolma" said: afrikalılar nasıl, normal insan gibiler mi yoksa hakkaten vahşiler mi? adam güney afrikada lan, togoda değil, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi wiki'ye göre güney afrika'da bir kızın tecavüze uğrama ihtimali okuma yazma öğrenme ihtimalinden daha yüksekmiş, veletler üzerinde yapılan bir ankette çıkan sonuca göre çocukların 4'te 1'i "gang rape is fun" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oo seneye dünya kupasında skişkopar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar