Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavga meselesi

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, 1.90lık bi lavuğun kız arkadaşını seviyorum. Kızla muhabbetim iyi ilerletmeye çalışıyorum. Bu arada lavukla aramız eskiden beri hiç iyi olmadı, şu anda aynı sınıftayız aramız limoni.
Şimdi ben bu kızla muhabbeti ilerletirken lavuk da kör değil heralde görecek, ilk böyle artistik yaptığında, küfür laf koyma olaylarına girdiğinde kafa-göz dalmayı düşünüyorum, hiç kendimi ezdiresim yok o çocuğa.(çocuk benden güçlü ama beni hayatta dövemez)
Kız başka sınıfta bu arada, msn e falan da pek girmiyor muhabbeti ilerletmek sorun oluyor onun için ayrıca tavsiye rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi yer yanlış anlaşılmasın ben bu kızı bu lavuk onla çıkmaya başlamadan da seviyordum, baya da bi uğraşmıştım ayarlamak için, neyse artık çocuk kaptı kızı ben de bi süre işin peşini bıraktım falan ama yok abi olmuyor böyle seviyorum kızı, çocuğun da bana geçmişte çok yamuğu var, genel olarak lavuk her zaman lavuk

edit: ulan öyle kızı ısıtmadan, muhabbeti kurmadan çat diye olur mu bitir ilişkiyi kollarıma atla hesabı?
edit2: çok artist bir tip, geçmişte dövmem lazımdı zaten
Sosyal ağlarda paylaş

kemalisthllwndr said:
ya bi yer yanlış anlaşılmasın ben bu kızı bu lavuk onla çıkmaya başlamadan da seviyordum, baya da bi uğraşmıştım ayarlamak için, neyse artık çocuk kaptı kızı ben de bi süre işin peşini bıraktım falan ama yok abi olmuyor böyle seviyorum kızı, çocuğun da bana geçmişte çok yamuğu var, genel olarak lavuk her zaman lavuk

edit: ulan öyle kızı ısıtmadan, muhabbeti kurmadan çat diye olur mu bitir ilişkiyi kollarıma atla hesabı?

hangi okuldasın sen ya o 1.90 lık ben olmuyum sakın
Sosyal ağlarda paylaş

e abi şimdi dalga da geçesim var da her şey ayen beyan ortada.

S: sen
L: Lavuk
1: 1. kız
2: 2. kız

1 önce S ile L arasında kalıyor. sonra L yi seçiyor.
L 1'le beraber şuan
L 2'le beraber şuan
L L onu anladık
S bu dörtlünün içinde sap olan ve olaylara dışardan bakan. ilk aşamada ekarte edilmiş.
1 ve 2 aynı anda idare edildiğini biliyor.

bu ilişkiden orji çıkmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...