kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Evet arkadaşlar, 1.90lık bi lavuğun kız arkadaşını seviyorum. Kızla muhabbetim iyi ilerletmeye çalışıyorum. Bu arada lavukla aramız eskiden beri hiç iyi olmadı, şu anda aynı sınıftayız aramız limoni. Şimdi ben bu kızla muhabbeti ilerletirken lavuk da kör değil heralde görecek, ilk böyle artistik yaptığında, küfür laf koyma olaylarına girdiğinde kafa-göz dalmayı düşünüyorum, hiç kendimi ezdiresim yok o çocuğa.(çocuk benden güçlü ama beni hayatta dövemez) Kız başka sınıfta bu arada, msn e falan da pek girmiyor muhabbeti ilerletmek sorun oluyor onun için ayrıca tavsiye rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o kızla birlikte olduğu için mi lavuk, yoksa genel olarak mı lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 arkadaşim erkek arkadaşi var diyosun kizin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ulan kızın sevgilisi var çocukda kızı seviyosa umarım kavga eder temiz dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla bu gazla yürü derim başka bişey demem de, dalarsan kızı unut bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dişiyi etkilemek için boynuzlarınızı tokuşturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 acaip sesler de çıkarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kızın sevgilisi var 1. sevgilisi 1.90 2. geçmiş olsun df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ÖLDÜR ONU ROCKY!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 seviyorum napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 walla yürü kim tutar seni dedim.. ama dayak yemen daha avantajlıda olabilir.. kızın nası bi tip olduğunu bilmediğmden bişey diyemem.. he ezilmem diyosan dal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kemalisthllwndr said: seviyorum napayım? içinden sev veya kızla konuş direk eğer olurda kızda sana karşı boş deilse zaten ilişkisini bitirir. ha çocuuğu dövmek isteme nedeninde kıskanman bence lavuk felan da değildir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya bi yer yanlış anlaşılmasın ben bu kızı bu lavuk onla çıkmaya başlamadan da seviyordum, baya da bi uğraşmıştım ayarlamak için, neyse artık çocuk kaptı kızı ben de bi süre işin peşini bıraktım falan ama yok abi olmuyor böyle seviyorum kızı, çocuğun da bana geçmişte çok yamuğu var, genel olarak lavuk her zaman lavuk edit: ulan öyle kızı ısıtmadan, muhabbeti kurmadan çat diye olur mu bitir ilişkiyi kollarıma atla hesabı? edit2: çok artist bir tip, geçmişte dövmem lazımdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aranızdan güçlü olanı seçmiş işte. üreme progresini durdurman gerekiyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Seviyosan sonuna kadar dostum. Yumruklarınla ez onu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kemalisthllwndr said: ya bi yer yanlış anlaşılmasın ben bu kızı bu lavuk onla çıkmaya başlamadan da seviyordum, baya da bi uğraşmıştım ayarlamak için, neyse artık çocuk kaptı kızı ben de bi süre işin peşini bıraktım falan ama yok abi olmuyor böyle seviyorum kızı, çocuğun da bana geçmişte çok yamuğu var, genel olarak lavuk her zaman lavuk edit: ulan öyle kızı ısıtmadan, muhabbeti kurmadan çat diye olur mu bitir ilişkiyi kollarıma atla hesabı? hangi okuldasın sen ya o 1.90 lık ben olmuyum sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 YUMRUKLARINLA DEĞİL YÜREĞİNDE DÖV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 vazgeçtim .. cevabım 1. ,inş bi temiz dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sevgilisi olan bir kıza sulanıp üstüne sevgilisini dövücem ayaklarına yatıyorsan bence tez zamanda baldırından bıçaklanmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fede said: aranızdan güçlü olanı seçmiş işte. üreme progresini durdurman gerekiyo artık kusra bakma da kavga dediğin sırf güce bakmaz hocam kız bana bakıyor bu arada boş falan değil ayrıca çocuk kızla beraber bir başka kızı beraber idare ediyor 2 kız da aynı okulda ve farkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Çocuk senden güçlü ama seni kavgada alamaz.Durum vahim.Kız ne diyor bu işe sordun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 acı yok! yığ adamı oraya, hatunu kavra belden ve öp hayat kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 topik şenlenmeye başladı. reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o çocuk senin azını kırar bence hem 2 kız arkadaşı var kız ın sana bakmasıda senden hoşlandığı anlamına hiç gelmez sen hoşlandığın için kız sana çok yaşa dese evlenme teklifi sanırsın böledir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 e abi şimdi dalga da geçesim var da her şey ayen beyan ortada. S: sen L: Lavuk 1: 1. kız 2: 2. kız 1 önce S ile L arasında kalıyor. sonra L yi seçiyor. L 1'le beraber şuan L 2'le beraber şuan L L onu anladık S bu dörtlünün içinde sap olan ve olaylara dışardan bakan. ilk aşamada ekarte edilmiş. 1 ve 2 aynı anda idare edildiğini biliyor. bu ilişkiden orji çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar