Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 yaşındaki kızlada evlilik yapılabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunlar varya, aşırı yobaz kesim falan diyoruz, yalan. aşırı abazan kesim bunlar. tek dertleri seks. diğerlerini bahane olarak sunuyorlar muhammedmiş, evlenmeymiş kontratmış.
Mesaj tarihi:
eksisozluk said:
işte ömür boyu mutlu erkeğin formülü:

4 tane hatunla evleneceksin;

ilk evliliğini 18 yaşında yapacaksın, hatun yaşıtın olacak, bu sırada annesi güzel babası yakışıklı bir bebek bulup onunla evleneceksin; senin karı 36 yaşına gelip formdan düşmeye başladığı sırada diğer karın 18-19 yaşına gelmiş olcak.bu sırada 1 tane daha güzel bebek bulup evleneceksin. ilk karı yaşlandıkça evin temizliği, bebek bakıcılığı gibi işlere yönlendirceksin; ilk karı 54 yaşına geldiğinde ikincisi 36 yaşına gelmiş oluyor, 3. cüsü de 18 ini bitirmiş çıtır oluyor. 2 numarayı 1 numaranın yanına verceksin 3 numarayı yatağına alcaksın,bu sırada 1 yaşındaki başka bir bebekle daha evleneceksin. hem bu sayede 1 numara halden düştükçe 2 numara da onunla ilgilenecek,3 numara günü kurtarırken 4 numara olgunlaşacak. sen 72 yaşına geldiğinde 18 yaşında çıtır bir karın olacak, birbirine bakabilen 3 tane de hatunun olacak.

islam kolaylık dini yahu.
(mrtksn, 22.01.2009 14:22)

pratiklikler dini gercekten.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
AKP ile bu mantalitenin alakası yok konuyu saptırmayın.

var babacım var. Hüseyin Üzmez ve onun hapse girmemesi için yapılanları nasıl unutabiliriz... (Evlilik yaşını 14'e düşürmek istedikleri hani) Bugun 14 olur yarin 10,5,3,2,1....
Mesaj tarihi:
Ya pardon da, bütün tarafların rızası varsa bir adamın dört kadınla evlenmesi neden yasak olsun?

Yani aşırı baskı durumunda zorla evlendirilenlerden bahsetmiyorum, elbet suç olmalı o, ama onun dışında bu şekilde yaşamak isteyen kadın ve erkeklere neden müdahele ediliyor?
Mesaj tarihi:
din konularında az çok bişiler okumaya çalışıyorum. ömrümde böyle bir şey görmedim. ne büyük bir saçmalık. 1 yaşında ki kız nasıl evlendirilir? islam esas haliyle kadını koruyan bir dindir oysa bu araplar peygamberden sonra direkt dini kurulları kendi törelerine göre yorumlamaya ve onun izinden çıkmaya başladılar. bu yüzdendir ki suudi bir hocanın bu saçmalığı sadece kendisine inanıcak kendisi gibi sapkınları ilgilendirir bizi değil.
Mesaj tarihi:
Exodus said:
Ya pardon da, bütün tarafların rızası varsa bir adamın dört kadınla evlenmesi neden yasak olsun?

Yani aşırı baskı durumunda zorla evlendirilenlerden bahsetmiyorum, elbet suç olmalı o, ama onun dışında bu şekilde yaşamak isteyen kadın ve erkeklere neden müdahele ediliyor?

Hehe bu da güzel...
Mesaj tarihi:
Exodus said:

çünkü bir erkek eşinin haberi olmadan 2. evliliğini yapabilir o zaman, tabi aynı şey kadınlar içinde geçerli.

bu arada bu fetvayı veren insan olamaz. değil yani. alıcan şarabı , tutucan arabı ama... olmuyo işte malesef.. Allah'ından bulsun ne diyim.
Mesaj tarihi:
Ben mümkünse nikah dairesine gidip, "Eğer kız olursa benimdir" diye şerh koydurmak istiyorum yeni evlilere. Ne olsa babanın izni eterli. Malum kaparlar fln 1 yaşına kadar da beklememek lazım.

Bu arada 1 erkek 4 kadın olayında çözemediğim tek şey erkek-kadın oranı kabaca eşit dünyada. 1 erkek 4 kadın olunca kalan 3 erkeğe ne düşmektedir? Eskiden 4 erkekten 3'ü savaşlarda fln mı telef olmaktadır, yoksa bayansız kalan bu erkek çoğunluk yüzünden mi arapların İslama bu açıdan sapıkça yaklaşımı doğmuştur?
Mesaj tarihi:
Apis said:
Eskiden 4 erkekten 3'ü savaşlarda fln mı telef olmaktadır?

sanırım nedeni buydu.

o değilde verirsen araba huri bazında din, böyle olur :D
not: huri kavramının islamda yeri olduğunu düşünmüyorum gerçi
Mesaj tarihi:
bebek şimdi agu yapıp şirinlik yapıyor sa gönlü var demektir.

ağlıyor sa da gönlü yok demektir

ne günlere kaldık ya bu araplar vajinadan başka birşey düşünmez mi ya
Mesaj tarihi:
valla araplara kızıyoruzda, bizim ülkemizdede bazı yerlerde beşik kertmesi diye bi saçmalık var mesela. bununda ondan pek farkı yok yani, kundaktayken babalar anlaşıyo sonra 12-13 yaşına geldimi işlem tamam!
Mesaj tarihi:
beşik kertmesi aynı olay değil ama beşik kertmesindekinde pedofili olayı yok en azından. Beşik kertmesinde iki grubun yaşları birbirne yakın. Biri 40 biri 10 değil.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Absolut said:
AKP ile bu mantalitenin alakası yok konuyu saptırmayın.

var babacım var. Hüseyin Üzmez ve onun hapse girmemesi için yapılanları nasıl unutabiliriz... (Evlilik yaşını 14'e düşürmek istedikleri hani) Bugun 14 olur yarin 10,5,3,2,1....

Sana Nimet çubukçuyu ve yaptıklarını hatırlatırım .Kuldan utanmıyorsunuz , Allah'tan korkun ne diyim .
Mesaj tarihi:
Hangi kadın kendi iradesiyle başka bir kadını ister? Yok böyle birşey. İki tarafın rızası denen olay kadının sesini çıkartamamasıysa anca öyle. Böyle bir düşünceye sempati duyulduğu anca tamamiyle erkeklerce faydalanılacak kadını ezecek bir durum bu.
Mesaj tarihi:
@Redeagle:

Gayet de isteyen kadınlar var. Poligami her iki tarafın rızasıyla gerçekleşiyorsa bence çok ciddi bir sorun yok. Ha ama evlilik yaşının 14-15 olması tamamen pedofiliye kayıyor.
Mesaj tarihi:
İki tarafın rızası :). Sen ordaki kadınları elbette kendi zihniyetine göre yetiştirirsen ve cahil bırakır sürekli sindirirsen, aba altından sopa gösterirsen, bütün bunlardan dolayı iradesinide sakatlayacağından acaba rızası ne kadar iradi olur ?

Kırk katır mı ? Kırk satır mı ? Gibi iki seçenek sunup bunlardan birini seçen kişi ne kadar hür seçim yapmış olur.
  • Yeni Oluştur...