Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemisini Terk Etmeyen Kaptanlar

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Niye komik ya? Belki babasının baskısı var? İtalya'da babalar ne kadar işlevsel biliyosunuz (:P)

Del Piero her türlü daha büyük adam. Hem topçuluk olarak hem de vefa olarak. Bir oyuncunun babasının da o kulüpte olması onu daha vefalı futbolcu yapmaz bence, babası olmasa bile 2. lige düşse bile diğer devlerden gelen teklifleri reddedip takımı sırtlamaya devam etmesi daha vefalı futbolcu yapar. Bence hiç komik değil, gayet mantıklı bi yaklaşım.

Benim de babam yıllarca aynı takımda kaptanlık yapmış olsa ben de bırakamazdım heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Abi babasının takımı olmasa belki o vefayı göstermeyecekti. Ortada babasının takımı falan değilken yıllarca kaptanlığını yapan, üstüne ikinci lige düşse bile bırakmayan bi adam varken Maldini'ye oy atmak büyük haksızlık olur bence

ne alaka ya baba takımı fln. Diyelim babasının takımı olsun,, Costacurta'nın da mı babasının takımıydı onca sene oynadı ?

Birde sanki maldini milan 2. lig'e düşse bırakırmış gibi yazmışsın. Şurdan eminim ki öyle birşey olsa bırakmayı son düşünen kişi maldini olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Bülent korkmaz da var.

Ben Maldini konusunda babasının takımı olması ve Maldini sülalesinin orda oynamasının Del Piero yada işte Totti'ye karşı bi artı olarak yazılmasını eleştirmek istedim. Fanboiluk da yapıyorum tabi orası ayrı ama sonuçta babasının orda oynaması bir artı değildir. Bence de Maldini bırakmaz ama bunun yaşanmışı benim gözümde daha değerlidir ondan Del Piero diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende del piero diye oyladım aslında ama bu sorunun gerçekten tek cevabı yok.

gerard kadar takımını sırtlayabilen başka bi oyuncu görmedim ben. Başka bi açıdan totti var.. Roma dünya çapında aşmış bi klüp olmamasına karşın, adam bırakmadı. Dünya'nın en iyi takımlarından gelen teklifleri elinin tersiyle itti. Yanlış bilmiyosam roma sadece 1 kere lig şampiyonu olmuş, o da 7-8 sene evvel. bunun harici takımın başarısı yok resmen.

Bu üçü arasında çok gidip geldimde, juventus ikinci lige düştüğü halde takımını bırakmayan del piero ağır bastı. Totti'de hayatta bırakmazdı gerçi ama ne biliyim, o an del piero'ya tıkladım, 3 gün sonra başka şansım olsa totti'yi seçebilirim :P
Sosyal ağlarda paylaş

her nekadar totti-del piero ve maldini seçenekleride uygun olsada, Gerardı tıkladım. çünkü gerard takımının herşeyidir... adı geçen diğer kaptanlar olmasada o takımlar üst düzeyde mücadele ederdi gene, ama gerard liverpoolun nerdeyse yarısı gibi bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
Evet,20 yıldan fazla oluyor ilk onbire gireli kök bağladı takıma,yalnız oğlunun 3 numarayı alması imkansızlaştırılacak galiba :) Maldini'den sonra 3 numaralı formanın rafa kaldırılması düşünülüyorda

junior maldiniye vericeklerini sölemişlerdi sadece eğer ileride başarılı olursa onun dışında müzeye
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...