Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demonoid sorunu


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

selam

demonoid invitesi istemiyorum vermicem de o yüzden merak etmeyin : )

bir invite aldım. register oldum. hotmail emailini verdim, activation emailini atmadılar ama sora baktım hotmailde email gelmeyebiliyomuş. bikaç gün bekleyin sora tekrar register olun başka email adresiyle diyodu.

deniyorum olmuyo böle biri var zaten diyo. aktive de edemiyorum :/

napçam şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende demonoidle ilgili bi soru sorayım.çoktur demonoid kullanıyorum.baya bi upload ve download yaptım.fakat ratio olayını çözemedim.o kadar dl ve upload yapmama ragmen hala 2 gb upload 4 gb dl olarak gozukuo.bu external olayından falan sanırım.ratiomu yukseltmem içni hangi dosyaları upload etmem lzm :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf external linkleri kullanıyorsan etkilemiyor olmalı.

Hoş bir aralar ratio sistemi kapalıydı sanırım, yeni açıldığı zamanlar, bir ton download yaptığım halde hiçbir değişiklik olmadı. Ama yaklaşık 2~3 ay önceydi sanırım, düzeldi. Şu an birebir yansıyor siteye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ratio yıllardır 0.1 civarında. 2000/192 bağlantım olduğu için mecbur öyle oluyor. Ne uyarı geldi ne de hesaba dokundular.

Ama kullanmıyorum pek. Dizileri çıktığı günün ertesi sabahı indirmek istiyorum ama Demonoid'e çok geç koyuyorlar. Mininova ile çok daha hızlı bulabiliyorum aradıklarımı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...