BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Resim herseyi ozetliyor http://img66.imageshack.us/img66/1711/istegururtablosuistebasom0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Emegi gecen herkese tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 noobs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hadi bakalım , sıfıra kadar yolunuz var. Başarılar ? Yalnız bir sorum olacak , sizden daha kötü bir ekip karşınıza geldiğinde yenilmek için ne yapıyorsunu ? Leave Arena haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Genelde bizden daha kotu gelmiyor. Yane ozellikle sifir resi giyiyoruz mesela ki tam dmg yiyebilelim diye. Bide 5vs5 te mesela millet 1 healer 2 of healer giriyor biz 5 dps giriyoruz. Basarimiza bunlarin katkisi son derece onemli. Bide mesela gecen hafta 6 defa ayni multiboxla karsilastik ve 1 defada sanli bi galibiyet aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Artık bir tarafta dibe vurduğumuza göre daha beter ne oplabilir ki diyip (hababam sınıfı çok yavaş hüzünlü çalıyor) diğer tarafta da tepeye vurma zamanı. Haydabre koçlaaaaaaar davranııııınn. (Fonda eye of the tiger veya mehter hucüm marşı çalıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok güzel, yalnız hintli arkadaşınızı niye hiç oynatmadınız? onu da alsanıza aranıza, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ilk girdiğim arena maçında frost nova critlemesi sonucu 400 damage vererek ölmüştüm bunu şanlı arena takımınıza bir application olarka kabul edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 son umut da olabilirdi aslında team'in adı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz HAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ineklere dalmayın zaten, yazıktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bana yalan söylediler banaa yalan söylediler geardan bahsetmedilleeer hani benim emblemleriiim hani beniiim embleemleriiim bg biter ben biteriiiiimmm varsın böyleee geçsiiin ömrüüüüm epicle dolsun bareee her günüüüüm bana yalan söyledilerrrr bana yalan söyledileeerrr aoe'den bahsetmedilleeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz LAN! asd Bu arada hLL t3@M! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Eh ben dicektim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gz başarılarınızın devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ÖSS ye girip ful yanlış yapan adamın hikayesi geldi aklıma...adam çalışmış hepsini yanlış yapmak için doğruyu buluyor yanlışı işaretliyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu arada bu ımajı gıf kaydetmekte bı o kadar faılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aga paintte o kadar olduguna sukret jpeg kaydettim sandimda ben gif olmus bosverr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SodomVsGomore said: ÖSS ye girip ful yanlış yapan adamın hikayesi geldi aklıma...adam çalışmış hepsini yanlış yapmak için doğruyu buluyor yanlışı işaretliyo falan o adam 1-2 soruyu doğru işaretlemişti yanlış hatırlamıyosam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 :) Bu bir süreç, önce rakip analizlerini yapıyoruz. gelen yapılara bakıp bizi nasıl kesiyorlar dikkatlice incelyoruz, hatta arena beklem sürelerinde ventrilo'da hararetli tartışmalar ile bir bilgi birikimi oluşturuyoruz. Şu ana kadar her yapıyı görmediğimiz için bu dibe gidiş gibi gözüken eğri devam edecek. Amma velakin, bir de öğrendik mi...işte o zaman..görün bizi :) Mutibox bile şaşırdı nasıl yenildiğine düşünün. batık hiç beceremiyoruz, dünür ile veririz karakterleri çinliye arena puan kasarlar :P Para var huzur var şeklinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BonePART said: abi kasrida tauren cikiyo adam saldirmiyo inanclarima aykiri diyo bizde almiyoruz Haha iyimiş. Benzer olayın RP versiyonu için: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar