Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Biraz fazla trolleniyor konu evet ama aynı zamanda anlayabiliyorumda. Bu olay üslup'ta bitiyor.

Mesela en açık örnek şu, Sove gelip "Ay'ın arka yüzünden binalar, üsler var, orda takılıyorlar" diyor, tabiki abzürt geliyor. Banada geliyor ve bende ayın arka yüzünde bir Ege köyü falan olduğunu sanmıyorum.

Ama şöyle dese insanlara daha mantıklı gelir ve benimde düşündüğüm, "olabilir" dediğim şey olur: "Ay'a yapılan yolculuklarda orada birşeye rastlandı, bir araç olabilir" falan filan.

"Aboow orda New York City kurmuşlar" dersen absürt gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ay'ın arka yüzeyinde bir Ege köyü var desen korkumdan altıma yaparım, düşünsenize uzaylı Egeliler gaari.

Birde en çok merak ettiğim şey, eğer uzayın herhangi bi yerinde bi yaşam formu varsa ve bigün karşılaşabilirsek, iletişim nasıl olacak. Ne gibi bir dil olacak, hatta dil olacak mı? Mors alfabesi gibi mi? Arkeolojik yazılar gibi resimler üzerine mi? En çok merak ettiğim şey iletişim konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

ha birde ayın karanlık yüzü diye bir şey mi var?

dünya üzerindeki bir noktadan ayın hep aynı yüzünü görürsünüz ancak dünyadaki yerinize göre ayın gördüğünüz yeri değişir. amerika hep aynı yüzünü biz başka bi yüzünü görüyoruz diye biliyorum ben? karanlık yüzü diye bi olay olmaması lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

dünya üzerindeki bir noktadan ayın hep aynı yüzünü görürsünüz ancak dünyadaki yerinize göre ayın gördüğünüz yeri değişir. amerika hep aynı yüzünü biz başka bi yüzünü görüyoruz diye biliyorum ben? karanlık yüzü diye bi olay olmaması lazım?

ay ve dünya döndüğü için hep aynı yüzü görmüyoruz

yuvarlak oldugu içinde ışık hep bir taraftan yansıyarak bize gelio bizde orayı görüyoruz, yansımayan taraf halilye karanlık gözükmüo
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

olmadı hacı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...