Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

LathspeLL said:

Videoda ise yenilebilir çünkü uzaklık algısı olmuyor.

demek ki işte ufo videosu olarak başka insanların çektiği havada uçuşan ışık videosu koymanın çok bir manası yokmuş değil mi? tam olarak da benim dediğim şeye çıkıyor bu.

Manası var. İnsanın kendi gözüyle görmesi gibi olamaz tabi kesinlikle. Ama bazı videolar bu gerçekliğe çok yakın. O yüzden paylaşılmaya değerler. Bazıları zaten yalan, yada gerçek olup olmayacağını anlayamayacak kadar yetersiz. Ama bazıları çeşitli referanslar sunduğu zaman paylaşılır duruma geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hem video hem de uzaktaki ışıkları çekiyorlar ama.

100 metre ötedeki bir cisim videoda 1cmlik mesafede durup geri dönse de 10cm mesafe dunup geri dönse de aynı şeyi göreceksin sen (hem kendi gözümüzün hem de kameranın çözünürlüğü ile ilgili kısıtlarımız var sonuçta). bence ışık videolarının hiç bir manası yok eğer o ışık kameranın 10-20 metre yakınında falan değilse
Sosyal ağlarda paylaş

e bügüne kadar cekilen uzaylı vidyosunun 10 katı akdar süper kahraman cizgiromanı filmi eskizi yapılmıştır.

1 tanesi bile gercek bir hikayeyi anlatıyo olsa yeterlidir. bu ihtimali görmezden geleni elbette süperman yanına gelip güzel güzel konuşup iknaa edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda paylaşılan videolardan en önemli olanı (ki ben önemli olanları ayıklayıp paylaşmıştım ama dinleyen ve hatırlayan yok ciddiye alınmayınca) Tinley Park olayı idi. Bu videoda uzakta ki ışıkların önünden helikopter geçiyor. Ve tabi yerini ve yüksekliğinide tespit edebiliyorlar bir çok kaynaktan çekilmesi nedeniyle.

Buna KİMSE karşı gelemiyor, gelemez. Göz yanılgısı değil çünkü olmadığı İSPATLI. Ama işte Unidentified Flying Object.
Sosyal ağlarda paylaş

evrim teorisi ve ufo konusu türkiyede tabudur. evrim ile ilgili konuşursunuz herkes saldırıya geçer, ufolarla ilgili konuşursunuz adam ışıkların gerçekliğine inanmıyorum diye saçma argümanla karşına çıkar. boş konuşma örnekleri yaparlar. evet boş ne kadar anlatsak boş. siz evrendeki tek akıllı canlılarsınız. bütün evren dünya için yaratılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Burda paylaşılan videolardan en önemli olanı (ki ben önemli olanları ayıklayıp paylaşmıştım ama dinleyen ve hatırlayan yok ciddiye alınmayınca) Tinley Park olayı idi. Bu videoda uzakta ki ışıkların önünden helikopter geçiyor. Ve tabi yerini ve yüksekliğinide tespit edebiliyorlar bir çok kaynaktan çekilmesi nedeniyle.

Buna KİMSE karşı gelemiyor, gelemez. Göz yanılgısı değil çünkü olmadığı İSPATLI. Ama işte Unidentified Flying Object.

abi ben hala anlamadım havada fırıl fırıl ışıkların hareket etmesi ne manaya geliyor? hem video hem de sadece ışık yani sadece ışık yahu binlerce sebebi olabilir ve hatta bence dünya kaynaklı sebepleri de olabilir. dediğim gibi yeterince uzaksa o ışıklar sana, o ışıklar 10cmlik bir mesafede durup da geri dönse bile sana aniden dönmüş gibi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

ufolarla ilgili konuşursunuz adam ışıkların gerçekliğine inanmıyorum

yok öyle bişey abi sadece mentaliteyi hatalı buluyorum. orta hiç bir kanıt özelliği barındırmayan bazı videoları "uzaylıların kanıdı" ve hatta "uzaylıların olabileceğine dair delil" mentalitesi ile sunmak komik. bu dünyada insanların yapamadağı bir sürü olay gerçekleşiyor. Mesela dünyaya kaynağını bilmediğimiz parçacıklar (subatomik ve atomik parçacıklar yani) çarpıyor. O zaman biz bunu kaynağını açıklayamadık diye bunu uzaylılar gönderiyor mı diyelim? Tam olarak yapılan bu da ondan dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

sorun ufo dediğimiz olayın direk uzaylıya çekilmesi.
Bende otursam kağıttan uçak yapsam ışıklı, oda ufo yani.

Ha bu forumdaki konulan bütün videolar eğer "tanımlanamamış uçan obje" mantığı ile koyulduysa evet ona katılıyorum tanımlanmamış uçan obje olabilir onlar ismen. Ama daha ötesinde bir şey değiller daha iyi bir delil sunulmadığı sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaylılar zaten kendileri çat gelemiyorsa, böle gündüz gözüyle central parka inmiyorsa ya öle aşmış canlılar değiiler, ki paso ufoları düştüğüne göre hiç değiller, yada demekki kendileri istemiyor adamlar lan karışmayın alal, belki amerika hükümetiyle çalışmak istiyor adamlar sadece, sizene olm.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

evrim teorisi ve ufo konusu türkiyede tabudur. evrim ile ilgili konuşursunuz herkes saldırıya geçer, ufolarla ilgili konuşursunuz adam ışıkların gerçekliğine inanmıyorum diye saçma argümanla karşına çıkar. boş konuşma örnekleri yaparlar. evet boş ne kadar anlatsak boş. siz evrendeki tek akıllı canlılarsınız. bütün evren dünya için yaratılmış.

Evrende yalniz olmadigimiz bir gercek. Bir yerlerde elbet yasam mevcut. O yüzden bu videolar gercektir demek nasil bir mantik?
Dünyanin baska ülkeleri UFO'lari kabul etmiste bir tek biz kalmisiz gibi söylemissin.

Evrim teorisiyle UFO konusunu kiyaslamak da Priceless.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...