Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deep Purple - 20.07.2009 - Istanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ritchie'yi gectim, lort amca yok, herif senfoni orkestralari cart curt derken uctu gitti ehah. Steve Morse da iyi adamdir, ayin cilin var racir gilavir var, paice hala duruyor, lord ayri gerci evet. Gidilebilir belki.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
yav said:
naraso said:
bkm yapıyosa yine girişte 10 a 15 e bilet gider :P

o niye o

bu nie harbi

Biz almıştık öyle. Daha doğrusu konsere bizimle gelen arkadaşlar almıştı biz önceden bayılmıştık parayı :D

Heralde kolay davetiye bilet veriyolar ve bunlar da kapıda satılıyor o şekilde..
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Ritchie'yi gectim, lort amca yok, herif senfoni orkestralari cart curt derken uctu gitti ehah. Steve Morse da iyi adamdir, ayin cilin var racir gilavir var, paice hala duruyor, lord ayri gerci evet. Gidilebilir belki.

aynen lord yok :S
ama nese gidilir ya o yeni elemanda arattırmaz jon u
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
ZaugnaKhaldun said:
yav said:
naraso said:
bkm yapıyosa yine girişte 10 a 15 e bilet gider :P

o niye o

bu nie harbi

Biz almıştık öyle. Daha doğrusu konsere bizimle gelen arkadaşlar almıştı biz önceden bayılmıştık parayı :D

Heralde kolay davetiye bilet veriyolar ve bunlar da kapıda satılıyor o şekilde..

judas için ntv bilet dağıtmıştı bedavaya. bundada yapar
Mesaj tarihi:
SkyberG said:
MADBOY said:

aynen lord yok :S
ama nese gidilir ya o yeni elemanda arattırmaz jon u

allah çarpar lan
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk duyduğumda heyecandan zıplamıştım da, bu kadroya o kadar para vermek de çok mantıklı gelmiyor açıkcası. gene de 20 temmuz civarlarıdna istanbulda olabilitem var, belki gelirim.
  • Yeni Oluştur...