razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 vaperon said: ne emek vermiş lan herif. vfx'i geçtim kediye şekil yaptırmak ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 vaperon said: alenen sevdim. heehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ahahah komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şöyle büyümeyip bu boyutta kalan kedi olsa hemen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://big.assets.huffingtonpost.com/2ohbq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bu gidişle eve kedi alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 al abi hiç bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 stimpak said: ahahaha şu çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kozalak said: bu gidişle eve kedi alacağım ben aldım ya la, 4 aylık siyam. şimdi komikli şakalı hareketlerini gif yapabilmek için paso çekiyorum sdkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fQGKf_-wjYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kozalak said: bu gidişle eve kedi alacağım Alma, yuvasız bir kedi sahiplen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ama ben köpek beslemek istiyorum ya. :( kedi ufacık hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 evde ufak hayvan iyidir, köpeği her sabah-akşam sıçsın diye dışarı çıkartmak falan bayar bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Köpek delisi biri olarak evde köpek cidden büyük dert. Kedi ise varlığı ile yokluğu anca o istedimi belli olan evin gerçek sahibi havasında bir canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bende 2 tane köpek besledim evde, yalnız yaşayan, apartmanda oturan insanlara göre değil gerçekten. yurtdışına giderim, hayvan barınaklarda maffolur. bütün gün evde yoksun, canı sıkılır, kedi gibi değil, ilgi/sıcaklık istiyor evde. tuvalete çıkarmak zorundasın, hayvan hevesle bekler, işin olur, hava kötü olur, erken kalkarsın geç kalkarsın hayvana istisna yapamazsın. havlar, sese tepki verir doğası gereği, komşuların bebeğini uyandırır, yaşlısını rahatsız eder - şikayet alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aBK8zZP_460sa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ben haftaiçi bi yere çıkamıyorum köpekler yüzünden.bu sene tatile de gidemedim.şimdiki aklım olsa almazdım köpek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lzjAuP2MVfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 auehauehauhu altıma sıçtım ateist kedi :D videoyu çeken de 10x günah point kazanmış alsana lan kediyi dışarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bizde olsa camimiz mundar oldu diye dışarı atarlardı hayvanı. ne kadar sevgi dolu bir ilişkileri var çocukla kedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ya kediye ev hayvani muamelesi yapiyonuz da disariya cikmaya korkan ne kadar ev kedisi varsa bahceli eve tasininca eve zor giriyor yagmurda bile disari cikmayi tercih edeni var. evin sahibi mahibi yalan sus esyasi olarak takiliyor iste. yazik hayatinin %70ini, icinde hic bir hemcinsi ya da bir attraksiyonu olmayan (kedi bakis acisindan) bombos bir evde geciriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://lovehestia.files.wordpress.com/2013/01/my-cat-is-sad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar