Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ileriki on beş,yirmi yıl içerisinde Türkiye hakkındaki fikirleriniz neler? not : şıklar dışında farklı bir düşünceye sahipseniz bunu düşünüyorum diye eklerseniz mantıklıysa ekleyebiliyor yetkililer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 anket sadece konu dışında olmasın garbage'da bile olsun diyorum ben gelecekteki türkiye hakkında bunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 birbirimizi yemekten adım atamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 şimdi neysek o zaman da öyle oluruz(a.k.a. amerikan köpeği). daha da gerilememiz muhtemel tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Şıklar eksik 200 yıldan beri neysek oyuz şıkkı olmalı bu topraklarda oldugumuz ve 1 numara guc olmadıgımız takdırde daha farklı bır secenek olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 zaman gazetesinden mi aktarıldı bu anket ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 pesimistler için verilecek yanıt burada yok biri dışında tüm yanıtlar habire optimistler için, biri de zaten n00blar için. konuya kilit plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bu yönetimde bu kadar iyimser seçenekler... pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sene 2463 te yaşanacak enerji ile alakalı büyük bir felaketten sonra ülkenin %92 si yaşanmaz hale gelecek, sağ kalanlar başka yerlere göç edecekler. 2490 larda ciddi bir savaş çıkacak dünyada. bu esnada hala göçebe hayatı sürdüren biçok türk bu savaşta paralı asker olacak, ilerleyen günlerde ufak da olsa bazı yerleşim yerlerini ele geçirip savaşın sonuna kadar ellerinde tutacaklar ve yeni bir ülke kurcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Norak said: sene 2463 te yaşanacak enerji ile alakalı büyük bir felaketten sonra ülkenin %92 si yaşanmaz hale gelecek, sağ kalanlar başka yerlere göç edecekler. 2490 larda ciddi bir savaş çıkacak dünyada. bu esnada hala göçebe hayatı sürdüren biçok türk bu savaşta paralı asker olacak, ilerleyen günlerde ufak da olsa bazı yerleşim yerlerini ele geçirip savaşın sonuna kadar ellerinde tutacaklar ve yeni bir ülke kurcaklar. türkler toparlanıp yeni ülke kurana kadar dünya ülkeleri küllerinden doğup uzayda kolonileşmeye geçmiş olur dünya bir gün türklerin olacak, o gün geldiğinde de zaten tüm dünya kolonileşmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 alışmış don götte durmaz hesabı böyle devam eder gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 funq said: zaman gazetesinden mi aktarıldı bu anket ne ki? throne_eins_meister said: pesimistler için verilecek yanıt burada yok biri dışında tüm yanıtlar habire optimistler için, biri de zaten n00blar için. en sonuncu seçenekte "Eşekten adam olur bizden olmaz. a.k.a. fikrim yok." yazıyor ama pek a.k.a. değil, tersine iki ayrı görüşü içinde barındırıyor. Hem "eşekten adam olur bizden olmaz"cılar hem de "fikrim yok, siyasetle ilgilenmiyorum"cular bunu seçebilir bence. Ki öyle olmuş. 66 tane pesimist adamımız var, %70'e denk geliyor :) Ülkenin "herhangi" bir yönde atılım yapacağını düşünen %30 varmış sadece, bu da üzücü bir oran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 burdaki cenaze levazımatçıları ne derse desin , çok büyük bir ülke olacağız .umut da her zaman vardır. filmlerden kesitlerle bi aradayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sen, ben, biz, o akıllı olursak gayet de güzel olabilir. sen, ben, biz, o salak olursak, bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 DTO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ben pesimistim. diğer seçeneklerin olması için önce tekrar kendi içimizde ufakçaplı bi devrim yapmalı ve ajanları atmalıyız. bunlar olmadımı. ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ab konusunu bilemem, ancak mağden araştırmaları ve petrol araştırmalarına önem vermeye başlarsak ve ticari anlaşmalarda iyileştirilmeye gidilirse, kısa zamanda gelişeceğimize inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bence tavşan gibi çoğalmaya devam edip ekonomiyi düzelticek hamleler yapılmazsa bugünden bile beter olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 amerika batarken biz ne halt yemeye amerikanın peşinden gidiyoruz şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Reogmar said: ileriki on beş,yirmi yıl içerisinde Türkiye hakkındaki fikirleriniz neler? Seçim anketinde akp' ye oy atan birini buldum!!!! :P edit: quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Sparkcaster said: amerika batarken biz ne halt yemeye amerikanın peşinden gidiyoruz şıkkı yok Muadili "Eşekten adam olur bizden olmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Eralp said: Reogmar said: ileriki on beş,yirmi yıl içerisinde Türkiye hakkındaki fikirleriniz neler? Seçim anketinde akp' ye oy atan birini buldum!!!! :P edit: quote ama yanlış tahmin =) benimki yansız bir anket ve merak ettiğim bir konuydu ve beklediğimden çok alakasız ilerlediğini de itiraf etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Selam, Mağden arayalım ama bence maden aramak daha mantıklı olur gibi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar