Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik neye inanıyor

ardelen

Öne çıkan mesajlar

Cocukmu kandiriyosunuz allah askina..
Sakaymis yok ciddi degilmis..

Bi karikatur yapildi diye jihad ilan edilen bi dinin mensubuyuz..Ustune ustluk tv sinden meclisine kadar her yer ve zamanda Ataturke agir saldirilar yapilan bi ulkedeyiz.

Neymis obsesifmisiz yok esnek degilmisiz..Sikma bogaz turbanini biraz gevset dedigimizde:hayir sacinin teli bile gozukmeyecen ulan! diyen siz degilmisiniz.

Olmamis soykirimlarin hesabini sorarken,gelin arsivlerimizi acalim dunyaya nedir ne degildir gosterelim derken..hayir,katlettiniz ozur diliyceksiniz diyen ve dedirten siz degilmisiniz..Ermeni olsun olmasin binlerce sehidimizin uzerine hesap soran siz degilmisiniz.

Koskoca bi hainlik meclise bile tasinmisken,dilimizi kabul ettiler topraklarimizi da edicekler! diyen siz degilmisiniz.Kardes kardes yasiyalim bu ulke hepimizin diyorken hayir geri adim atmiycaz diyen siz degilmisiniz.

Bu forumda beni yalniz gorup hakarete varan sozler ederken..3 5 Ataturkcu gelince.. ''ehh biz saka yaptik anlayana'' diye cakal surusu gibi dagilan siz degilmisiniz..

Bende bu konuda taviz vermiyorum.Geri adim atmiyorum.Saygisizligini duzelt diye uyariyorum.Ciddiye aliyorum cunku altindaki niyeti gorebiliyorum.Ataturkten uzak durda ne maymunluk yapiyosan yap!
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:
Cocukmu kandiriyosunuz allah askina..
Sakaymis yok ciddi degilmis..

Bi karikatur yapildi diye jihad ilan edilen bi dinin mensubuyuz..Ustune ustluk tv sinden meclisine kadar her yer ve zamanda Ataturke agir saldirilar yapilan bi ulkedeyiz.

Neymis obsesifmisiz yok esnek degilmisiz..Sikma bogaz turbanini biraz gevset dedigimizde:hayir sacinin teli bile gozukmeyecen ulan! diyen siz degilmisiniz.

Olmamis soykirimlarin hesabini sorarken,gelin arsivlerimizi acalim dunyaya nedir ne degildir gosterelim derken..hayir,katlettiniz ozur diliyceksiniz diyen ve dedirten siz degilmisiniz..Ermeni olsun olmasin binlerce sehidimizin uzerine hesap soran siz degilmisiniz.

Koskoca bi hainlik meclise bile tasinmisken,dilimizi kabul ettiler topraklarimizi da edicekler! diyen siz degilmisiniz.Kardes kardes yasiyalim bu ulke hepimizin diyorken hayir geri adim atmiycaz diyen siz degilmisiniz.

Bu forumda beni yalniz gorup hakarete varan sozler ederken..3 5 Ataturkcu gelince.. ''ehh biz saka yaptik anlayana'' diye cakal surusu gibi dagilan siz degilmisiniz..

Bende bu konuda taviz vermiyorum.Geri adim atmiyorum.Saygisizligini duzelt diye uyariyorum.Ciddiye aliyorum cunku altindaki niyeti gorebiliyorum.Ataturkten uzak durda ne maymunluk yapiyosan yap!

Abi sen nasıl bi hayal dünyasında yaşıyosun? Abv
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Kojiroh said:
Pardon da, bu kadar sığ bi anket görmedim hayatımda.

+1

yav arkadaşlar anket açacaksanız adam akıllı açın bari.
mesela altta üniversiteler listesi var, adam uğraşmış didinmiş tüm üniversiteleri listelemiş.

bu adam gitmiş kemalizm yazmış. maksat birileriyle dalga geçmek.
topic kilitlenip poll iptal edilirse çok sevinirim.

deizm var ama ateizm yok.
şamanizm yok, reenkarnasyon yok, doğaya tapma yok, scientology yok.
jedi code nerden çıktı onu da merak ediyorum, onun adı jediism bir kere.
cthulhu da konmamış çok ayıp edilmiş.
hıristiyan değil bir de, hristiyan.
politeizm de göremedim.

eğer böyle bir anket oluşturulacaksa düzgün bir liste yapılmalı.

Ha, paticikte böyle bir anketin ciddi cevaplancağını da sanmıyorum. O yüzden bu topiğin neden hala garbage'de olmaması tuhafıma gitti.

yok seçeneği burada ateizmi karşılıyor, biraz uğraşılsa anlaşılabilir. reenkarnasyon ve doğaya tapma isimli bir dine inanıyorsan diğer işaretlenebilir. politeizm ise çok tanrılı dinlere verilen genel isimdir öyle bir dini disiplin yok.

kemalizm konusundaki tespit de verilen tepkilerle pekişti bence. ama sırf yatışsın diye de atatürke ne kadar saygı ve şükran duyduğumdan dem vurmicam. şaka sizdiniz arkadaşlar atatürk değil.

bir de kemalizm bildiğim kadarıyla resmi bir terim nileppezdel dalga geçmek için kullanıldıgını iddia etmiş ama yok oyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...