Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expendables (2010)

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

van damme'in oyunculugu biraktigi felan yok. "bizzat" soyledigi:

said:
Van Damme claims that Stallone was just interested in pitching money and action, not story. We've heard that The Expendables will have a lot of action, but as for story, at this point, who cares if it doesn't have an Oscar worthy story? "Stallone gave me a part in his next movie," JCVD told Total Film. "But I ask him about the subject, about the story. He said, 'You're gonna make lots of money.' I don't want to hear that, I want to hear what was my character. He was unable to tell what it's going to be. [Stallone said:] 'You know, uh, well, the fighting will be good.' [So I said:] 'Sly, what is my character?' So I didn’t do the movie."
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta galası vardı filmin londra'da. bir anda dehset bi kalabalıgın icinde kendimi ortada buldum. meger bu adamlar geleceklermis, bariyerlerin arkasında manyak gibi insanlar bekliyolardı. 3-4 saniyeligine de olsa kendimi ünlü biri gibi hissettim ortada yalnız, guzel bisey gercekten sdgfsdg.
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi bir film oldugu soylenemez. Cok demode bir tarzi var. Ama tam da bu demode tarzi ve de oyuncu kadrosu ile nostaljik bir his yaratiyor. Sirf o acidan izlenmeye deger.

Bu arada filmi seyrederken arkamda oturan lise talebesi oldugunu tahmin ettigim bir iki cocuk Stallone'i kastederek, "Hani su basroldeki adamda tam artist tipi var ama yuzu kaymis" seklinde konusuyorlardi. Iste tam da boyle anlarda , yani Sylvester Stallone'i tanimayan nesille karsilastiginda insan yaslandigini hissediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:
Bu arada filmi seyrederken arkamda oturan lise talebesi oldugunu tahmin ettigim bir iki cocuk Stallone'i kastederek, "Hani su basroldeki adamda tam artis tipi var ama yuzu kaymis" seklinde konusuyorlardi. Iste tam da boyle anlarda , yani Sylvester Stallone'i tanimayan nesille karsilastiginda insan yaslandigini hissediyor.
oha be ayıp yazık cidden. rocky rambo seyretmeden büyüyor bir nesil. büyük kayıp.

film de malesef kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarısı baydı birazda ikinci yarıda aksiyon başlayınca güzelleşti film :D.

Arnold, Willis, Stallone'yide aynı sahnede görmek hoştu. Gerçi max 2-3 dakkalık bi sahne oda yani.

Statham'ın kız arkadaşı olayı biraz gereksiz olmuş.

Shotgun'lı piskopat zenci abinin de o koridordaki askerleri dağıtması baya bi iyiydi asdfsadf. Yannız sonra shotgunla ateş ederek kuleleri patlatması biraz abartı olmuş. Bari bi roket fln kullansaydı.

Onun dışında en çok Statham'ın aksiyon sahnelerini beğendim.

Jet Li de bencede döverdi Gunnar'ı her türlü :).

Birde Divxplanet takiler bile bu filmi çevirenlerden daha iyi alt yazı yazıyorlar.

-Lets call it a tie (berabere kaldık diyelim)
altyazı: kravat diyelim.

gibi bi sürü saçma çeviri vardı alt yazıda.

Ayrıca arka sırada oturan birinin bi ara filme eşlik ederek azıyla yaptığı duf duf duf duf şeklindeki silah efekti de filme neşe kattı.
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

van damme'in oyunculugu biraktigi felan yok. "bizzat" soyledigi:

said:
Van Damme claims that Stallone was just interested in pitching money and action, not story. We've heard that The Expendables will have a lot of action, but as for story, at this point, who cares if it doesn't have an Oscar worthy story? "Stallone gave me a part in his next movie," JCVD told Total Film. "But I ask him about the subject, about the story. He said, 'You're gonna make lots of money.' I don't want to hear that, I want to hear what was my character. He was unable to tell what it's going to be. [Stallone said:] 'You know, uh, well, the fighting will be good.' [So I said:] 'Sly, what is my character?' So I didn’t do the movie."

oscar ala ala hal oldu van damme da zaten. Geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen sadece aksiyon izlemeye gittim ve beklediğimi aldım. aama aksiyon var aksiyon var. harbi aksiyon dersen matrix 3 derim mesela. gibi gibi. o yüzden 8/10 bu film. o da onca oyuncunun hatrına. ama okadar adamın toplanmış olmasına da kanmayın derim. stallon-statham filmi olmuş. diğerleri ortada dolanıyo falan.

filmdeki en baba kopartan yer arnoldla alakalı bir espri yapıldı. o harbi patlattı :D
Sosyal ağlarda paylaş

arnold - HAYVAN SPOİLER- izlemeyen bakmasın one göre

silvester kiliseye gider ve iş alacağı adamla tanışır. bruss.
bizim burss işi 2 kişiden birince vericem tarzı konuşur ve biri daha gelcek der. beklerler. kapıdan silvesterın eski kankası arnold girer. hay ak der silvester :p birbirleriyle bıd bıd didişen tiplerdir. sonra bruss işi anlatır. arnold ben istemiyom silvestır alsın der yürür gidwer. bruss sorar:

bruss: - bunun derdi ne?
silvester: - başkan olmak istiyor.

salon: - *kopar*

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...