Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahaha sezon arasından çıktığından bile haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 takip edeni varsa bu gece devam ediyor kaldığı yerden 3 ay aradan sorna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bitti 3. sezon. yeni sezon için anlaşma yapılmış galiba. çok iyi bir dizi değil ama şu sıralar yokluktan izlenir yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oha leverage çok iyi dizidir. karakterler tektek farklı bi olaydırlar. hardison adamımdır ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 parker <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 karakterleri çok iyi, lakin genel olarak çok kötü bir dizi bence özellikle bazı yerlerde olaylar, diyaloglar vs. çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben seviyorum bu diziyide arada cnbc-e de denk gelince izliyorum sadece.aynen csi dizilerindeki gibi :P.çıtırlık dizi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 benim şu ara haftalık izlediğim tek dizi cnbc-e'de, veronica mars'ı bitirmiştim çünkü. karakterler gayet başarılı bence de. parker, hardison filan çok iyi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 parker tek başına yeter ya. inanılmaz sevimli. o gülüşü bitiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sezon finali çıkmış yeterince yaratıcı bir küfür bulup geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 karakterler iyi de dizideki olaylar çok tırt. bu arada sophie şöförlüğü istanbullu taksiciden öğrenmiş, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 dün başladı bu da yeni sezona. az biriksin öyle izleyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 5. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dördüncüyü versin diye bekliyordum cnbc-e ama daha bekleteceklerse streaming'e başlayayım ben de. hala devam ettiğine sevindim. parker <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 TNT bitirmiş diziyi. Bu hafta çıkacak bölüm final olacakmış. Bitmeseydi keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa parker'la hardison nolacak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bende bugun duydum final haberini. hem dizi bitiyo diye üzüldüm hemde tadında bitiricekleri için sevindim. baymadan gayet güzel biticek demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bitti ya, spinoff neyin olacak mı acaba. olmasın gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 En son 5'in 10'uncu bölümünü izledim de bu sezonla birlikte sanki zorlamaya başlamışlar gibi geliyordu. Güzel final yapmıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Gecen hafta basladim, ikinci sezonun ortalarindayim simdi. Cok guzel diziymis, tuttum ben. Parker super karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 parker 10 numaraydı ya. ona spin-off çekmeleri lazımdı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 GERGE said: Gecen hafta basladim, ikinci sezonun ortalarindayim simdi. Cok guzel diziymis, tuttum ben. Parker super karakter. get in line bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Jq2LKhXXgyA 5 karakterde çok iyiydi ya, ama paker'ın yeri ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 benim için akşamları yemek dizisiydi bu her akşam bişiyler yerken 1 bölüm patlatırdım keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar