Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 abartmayın ya aoc gayet emek verilmiş cillop gibi oyundu oyun sisteminde bazı sournlar vardı insanı sıkıodu yavaş yavaş halletmeye çalıştılar tabi o sırada insanlar baydı. Neyse darkfall a dönersek 15 gün sonra göya oyun çıkacak ve arada pre order olacaktı ama haber bile yok ne zamna olacak son 1 hafta pre order olmaz , forumdaki herkes biraz daha delay beklio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 conan pvp sistemi en iyi olan şuanda. Ama pvp sistemi iyi olupta içinde wow'da ki gibi warsong,arena vs..... olmayan oyun neye yarar ki ? Paso khes.'te birbirine dalıp gangliyorlar birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 icimden bi ses ilerledikce oyunun geliscegini soyluyor ama yinede su npc olayi sinir bozucu ben zeki npc istemiyorum ne o oyle cani azalinca kacacak bide arkadaslarini cagircak valla boyle olursa hic birsey kesemem ac kalirim yav :) ahahaha eve online da npc nin cani azalinca warp yapmasi gibi birsey lan bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bap daha oyunu çıkmadan patlatmışsın ehe, geçmiş olsun. aocrap'ten kötüyse eyvah cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 O zaman başlığımızı hemen açalım "Darkfall patladı mı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://mesikammen.files.wordpress.com/2008/01/nuclear-bomb-badger350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 neden patladı ya? ben ciddi ciddi başlıcaktım offf, wow a başlamak istemiorum napçam ben :( yanlız şimdi yine böle sitesini falan okudum, burda yazılanları okudum şöle bi durum mu var acaba; revolutionary şeyleri yapmışlar hakkatten ama işin basic kısımları sıçış olmuş o yüzden bi boka yaramamış.. çünkü gerçekten sitede sundukları feature lar işte güzel özellikler falan harbiden sağlam ve güzel ama burda anladığımdan basit şeler sıçış (combat falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Jadelith said: http://mesikammen.files.wordpress.com/2008/01/nuclear-bomb-badger350.jpg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 b1vRiP said: neden patladı ya? ben ciddi ciddi başlıcaktım offf, wow a başlamak istemiorum napçam ben :( yanlız şimdi yine böle sitesini falan okudum, burda yazılanları okudum şöle bi durum mu var acaba; revolutionary şeyleri yapmışlar hakkatten ama işin basic kısımları sıçış olmuş o yüzden bi boka yaramamış.. çünkü gerçekten sitede sundukları feature lar işte güzel özellikler falan harbiden sağlam ve güzel ama burda anladığımdan basit şeler sıçış (combat falan)Büyük ihtimal release baya sorunlu olucak eğer ertelenmezse fakat daha sonra devler çalışıp patchlemeye devam ederse oyun müthiş olabilir işte burda oyuncu kitlesi devreye giricek eğer insanlar bir şans verip hemen bırakmazsa oyunu ozaman bence oynanır darkfall ben şahsen artık leak felan okumuyorum çünki belli neyin ne olduğu oyun çıksın ben büyük ihtimal bi 2-3 ay oynarım devlerin patch vs çalışıp çalışmadıklarına görede bırakır yada devam ederim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 warhammer ı bıraktım daha da dönmem kesinlikle, darkfall a başlamayı düşünüyordum ama yorumlar hiç iç açıcı değil şimdilik, soğudum oyundan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Oyunun 25 Şubat'ta çıkacağına inanmayan tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben de pek inanmıyorum. ve eğer 25 şubatta çıkmazsa aoc'ye geri dönecez arkadaşlarla. adam etmişler aoc'yi bir hayli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 musluktan sızan bişeyler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 musluk kuresel isinmaya girdi artik akmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mirage said: Oyunun 25 Şubat'ta çıkacağına inanmayan tek ben miyim? soru yanlış. Oyunun 25 şubat'ta çıkacağını düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 musluk bırakmış abi okumuyor musunuz postları. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Yeni patchten sonra oyuna giremez oldum. Ugrasmıyorum bile artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 dağılın patlamış. (:P)::o(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mendoza said: Yeni patchten sonra oyuna giremez oldum. Ugrasmıyorum bile artık. ehehe ben daha karakter yaratma ekranını göremedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Masticore said: conan pvp sistemi en iyi olan şuanda. Ama pvp sistemi iyi olupta içinde wow'da ki gibi warsong,arena vs..... olmayan oyun neye yarar ki ? Paso khes.'te birbirine dalıp gangliyorlar birbirlerini. Abilitylerin Guitar Hero mekaniğine sahip olduğu oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 arcane said: Masticore said: conan pvp sistemi en iyi olan şuanda. Ama pvp sistemi iyi olupta içinde wow'da ki gibi warsong,arena vs..... olmayan oyun neye yarar ki ? Paso khes.'te birbirine dalıp gangliyorlar birbirlerini. Abilitylerin Guitar Hero mekaniğine sahip olduğu oyun mu? darkfall forumunda bile aoc'a laf geldi ya helal artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben açıkçası fps işine feci taktım oyunda ben hiç sevmem kılıçta falan fps yi de yaptıkları baya şey var okuduğum kadarıyla.. peki böyle speacial ability, feat falan var mı? mesela ben adama tamamen atıorum bleeding vurucam özel olraktan yine aynı ya soldan-sağa ya da yukarıdan-aşağıya mı vuruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 melee fps deil third person oynuyo ok ve büyüler first person Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/4/feature/2708 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 arkadaşlar oyun ciddi ciddi fabrika hatası patlak lastik gibi çıkacak böyle giderse,beta tester 2 arkadaşımdan aldığım duyumlara göre,oyunda göze batar hiçbirşey yok herşey karmakarışık,ve en önemliside sopa yutmuş gibi dolaşan karakterler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar