Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

abartmayın ya aoc gayet emek verilmiş cillop gibi oyundu oyun sisteminde bazı sournlar vardı insanı sıkıodu yavaş yavaş halletmeye çalıştılar tabi o sırada insanlar baydı. Neyse darkfall a dönersek 15 gün sonra göya oyun çıkacak ve arada pre order olacaktı ama haber bile yok ne zamna olacak son 1 hafta pre order olmaz , forumdaki herkes biraz daha delay beklio.
Sosyal ağlarda paylaş

neden patladı ya?
ben ciddi ciddi başlıcaktım offf, wow a başlamak istemiorum napçam ben :(

yanlız şimdi yine böle sitesini falan okudum, burda yazılanları okudum şöle bi durum mu var acaba;
revolutionary şeyleri yapmışlar hakkatten ama işin basic kısımları sıçış olmuş o yüzden bi boka yaramamış..

çünkü gerçekten sitede sundukları feature lar işte güzel özellikler falan harbiden sağlam ve güzel ama burda anladığımdan basit şeler sıçış (combat falan)
Sosyal ağlarda paylaş

b1vRiP said:
neden patladı ya?
ben ciddi ciddi başlıcaktım offf, wow a başlamak istemiorum napçam ben :(

yanlız şimdi yine böle sitesini falan okudum, burda yazılanları okudum şöle bi durum mu var acaba;
revolutionary şeyleri yapmışlar hakkatten ama işin basic kısımları sıçış olmuş o yüzden bi boka yaramamış..

çünkü gerçekten sitede sundukları feature lar işte güzel özellikler falan harbiden sağlam ve güzel ama burda anladığımdan basit şeler sıçış (combat falan)
Büyük ihtimal release baya sorunlu olucak eğer ertelenmezse fakat daha sonra devler çalışıp patchlemeye devam ederse oyun müthiş olabilir işte burda oyuncu kitlesi devreye giricek eğer insanlar bir şans verip hemen bırakmazsa oyunu ozaman bence oynanır darkfall ben şahsen artık leak felan okumuyorum çünki belli neyin ne olduğu oyun çıksın ben büyük ihtimal bi 2-3 ay oynarım devlerin patch vs çalışıp çalışmadıklarına görede bırakır yada devam ederim oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Masticore said:
conan pvp sistemi en iyi olan şuanda. Ama pvp sistemi iyi olupta içinde wow'da ki gibi warsong,arena vs..... olmayan oyun neye yarar ki ? Paso khes.'te birbirine dalıp gangliyorlar birbirlerini.

Abilitylerin Guitar Hero mekaniğine sahip olduğu oyun mu?

darkfall forumunda bile aoc'a laf geldi ya helal artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ben açıkçası fps işine feci taktım oyunda ben hiç sevmem kılıçta falan fps yi de yaptıkları baya şey var okuduğum kadarıyla..

peki böyle speacial ability, feat falan var mı?
mesela ben adama tamamen atıorum bleeding vurucam özel olraktan yine aynı ya soldan-sağa ya da yukarıdan-aşağıya mı vuruyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...