Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Burdaki izlenmişlerden kopya çekerek: The Untouchables (85/100) Çok beğendim diyebilirim. Zaten 80'li 90'lı yıllarda çekilmiş "crime" filmlerini pek severim, özellikle İtalyanların yer aldığı filmleri. Önerilere açığım :) Oyuncu kadrosunu da tuttum. Hem yakın zamanda JFK'yi seyretmiştim, tekrardan Kevin Costner'ı "adalet peşinde yılmadan koşan adam" olarak görmek yabancı gelmedi. Yalnız tek hoşuma gitmeyen şey ses efektleri. Çocukken Türk filmlerinde duyduğum seslere benzettim silah seslerini. Taken (75/100) Güzelim Maggie Grace küçük kız olacam derken biraz işin ucunu kaçırmış. Saçma sapan bi koşuş tarzı var, ekrana bakamadım resmen :P I Am Legend (70/100) Fazla söyleyecek bi şey bulamadım bu filme. Hoşuma gitti ama çok da bayılmadım açıkçası. Bi tek aşırı derecede köpek alma isteği doğurdu :) Birazdan Dark City'e geçiyorum, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Romantik 2007 zaten konusunuda açmıştım az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 son yarım saat boyunca sürekli olarak sesli güldüm. harika film (tu)88/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 76/100 Zamanı göz önüne alındığında çok çok başarılı bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ancient rome, belgesel ama film tadında hazırlanmış, roma imparatorluğunun yükseliş ve çöküş dönemlerini ele almışlar. http://www.imdb.com/title/tt0864944/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.christianmoviesdirect.com/catalog/images/XMEN%20UNITEDLG.jpg Dün başladım seyretmeye ama uykum geldi yarım bıraktım. Şimdi devamını izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 taking chance kevin bacon tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Tabutta rövaşata herkez izlesin (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 gerçi dün gece seyrettim ama anca... who you gonna call? görsel efektler berbat, hiç beklenti yükseltmeyin :P ama tabi seyredin yani, klasiktir, çok şeker filmdir.63/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Silent Hill6.9 Gayet iyidi. Hatta beklediğimden bile iyi çıktı. Genelde oyun filmleri feci patlar. Ha tabi oyun atmosferi bambaşka. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mirage said: Chewy said: Masquerade said: Collateral (2004)81/100 Nasıl bugüne kadar izlememişim küfrettim kendime. Tom Cruise gayet başarılı ve etkileyici bir şekilde verilen senaryo. Özellikle filmin başında Tom Cruise'un film sonu ile ilgili spo vermesi: priceless. (tu)güzeldi ya film. Bu başlıkta 2-3 kere bahsi geçti diye kiraladım izledim. Daha doğrusu anca yarısınından biraz fazlasını izledim. Felaket baydı bitiremedim. Boş bi film bence. Ne aksiyon var ne sürükleyicilik. Bugün belki devamını izlerim. Yorum fail. Film iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 80/100 Emile Hirsch muhteşem oynamış. Film güzel gerçek bir hikaye olması çok daha etkileyici kılıyor.Müzikler harika yeryer çok sıksada uyku getirsede sonu çok güzel. İnsanı çok düşündürüyor.Biz mi hayatı yaşıyoruz hayat mı bizi. Çekip gitmek mi gerek? Çok güzeldi çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://supak.com/images/posters/One_Flew_Over_The_Cuckoos_Nest.jpg 9.5/10 çok iyi filmmiş, bunca zamandır nasıl izlemedim ona yanıyorum. jack nicholson mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 The city of lost childrenIMDB çok güzel bir gotic fantasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kimbilir kaç yıl geçti tv de izlemiştim, nostalji olsun diye indirdim izledim, eğlenceli, arşivlik bi film. 7.5/10 yukarıda ghostbuster ı gördüm onu indiriyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 90/100 Sea Inside yani diğer meali Latin filmlerine çok pis giderim var şu sıra. Javier Bardem insan değil. Ağladık lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 başlarda sıksada sonradan yakalayınca sevdim hoşuma gitti. kitabını okuyanlar filmi beğenmemiş diye duydum.önyargılı izlediğimden başlarından sıkılmış olabilirim... 7,7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yes Man (2008) 7/10 Jim Carrey orta yaşlarında, mutsuz bir şekilde ilk evliliğini bitirmiş, ve sonrasında da hayattan bir yerde kopmuş biridir. Hayatındaki eski duygusal sorunlarıyla baş etmektense onlardan kaçmak için her şeye sırt çevirip hayatını yaşamayı pas geçerek, otomatik şekilde sabah işe gider, akşam da tüm teklif ve davetleri pas geçerek evinde film izler. Dolayısıyla hayatta en çok kullandığı kelime de "Hayır"dır. Günün birinde eski bir arkadaşı vasıtasıyla bir olumluluk konferansına katılır ve o andan itibaren hayatında her teklife "Evet" demeye karar verir. Bu hayatında düşündüğünden çok daha büyük değişime yol açacaktır. Güzel film, öyle şaheser değil, zaten amacı da şaheser olmak değil. Sıradan standart Jim Carrey filmi gibi. Ama sululuğu daha az, komedisi yerinde, alttan hafif bir romantizm de veriyor. Boş vakit geçirmek ya da eğlenmek için ideal, ama çok çok büyük beklentiyle gidilmemeli. Tavsiye ederim. Bir de Jim Carrey çok yaşlanmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Osmanlı Cumhuriyeti. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 http://www.impawards.com/2001/posters/memento.jpg 90/100 mükemmel filmdi herkezin izlemesi gerek. http://cinesperienza.altervista.org/images/manifesto.jpg 88/100 Kevin Spacey Mükemmel oyunculuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Şahin K - kadınlar hamamı imdb skoru yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 alperozg said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar