Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 film güzel de o kadar abartılacak bir şeyi yok ya. hatta çocuksuluğu falan çok bariz ve itici geliyor bazılarına, bir dead poets society değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 şöyle bi sahne yoktu bikere filmde ordan kaybediyor :P.ilk filmde iyi değildi ama bu ikincisi baya kötüydü.ilkinde kraken sahnesi yetmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 6/10 klasik romantik komedi bide ben bu adamı nerden hatırlıyorum diye baya uğraştım ama cevabı imdb de buldum, definately maybe filminde de oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 o herif hemen her filmde oynamıyor mu ya, ben mi benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 romantik komedilerdeki adamların çoğu birbirine benziyor ya. özellikle mi seçiyolar bilemem artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Değişik güzeldi ama uzundu biraz..Boş vakti olanlar izleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Novichok said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/41/Wild-hogs-poster-750.jpg 1/10 Aile filmi, tamam oyuncuları biraya getirdik gişe yapar zaten demişler, leş. ahah -10 hatta bu film. berbat rezil ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Felaket ötesi..Filmin mallıkları saymakla bitmez..Gidip kimse durup dururken "şu filmi indirem de bi seyredim bakalım neymiş" demez zaten,demesin de, ama kazara bi yerde denk gelirseniz falan direk kanalı değiştirin,ortamı terkedin..beyninizin kıvrımlarına yazık,ama en çok giden 2 saatinize 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 harika filmmiş + gerçek hikaye. koyun filmi şöle güzelce uzanın. omar syda cok iyi bir oyuncuymuş, uzun süredirde gülmemiştim birşey izlerken http://www.film46.com/film46/Resim/intouchables-400x560.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Daesu said: harika filmmiş + gerçek hikaye. koyun filmi şöle güzelce uzanın. omar syda cok iyi bir oyuncuymuş, uzun süredirde gülmemiştim birşey izlerken http://www.film46.com/film46/Resim/intouchables-400x560.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 süper film olmuş her kesime hitap eden bişi yakalamışlar sanki 9/10 gayet başarılı seri hakkını veriyor puan vermenin anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Daesu said: harika filmmiş + gerçek hikaye. koyun filmi şöle güzelce uzanın. omar syda cok iyi bir oyuncuymuş, uzun süredirde gülmemiştim birşey izlerken http://www.film46.com/film46/Resim/intouchables-400x560.jpg of off. bombaymis bu. tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Daesu said: harika filmmiş + gerçek hikaye. koyun filmi şöle güzelce uzanın. omar syda cok iyi bir oyuncuymuş, uzun süredirde gülmemiştim birşey izlerken http://www.film46.com/film46/Resim/intouchables-400x560.jpg iyiymiş bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 duygusal 77/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 (tu) 10 numara film! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bende izledim geçen gün mi4 ü 2 saat 15 dakka uzun ama bu filmlerin gideri 1 saat 40 dakka oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Intouchables'ı izledim. İzlenir evet gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 2/10 saçma bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 3/10 Film bitince sanırım 10dk filan ekrana boş boş baktım. Fena olmayabilecek bir film, anlamsız, saçma sapan bir şey haline gelmiş. 1 puanı ablanın masumiyetine, 1 puanı Ethan reise, 1 puanı da filmin başında 30 saniye gerildiğim için veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 80/100 Çok tatlı film hachiko - red dog ikisini de izlemeyen bakmasın İkisinin de true story olması, heykellerinin yapılmış olması , sahiplerini kaybetmeleri gibi benzerlikleri olsa da akışları ve işlenişleri farklı . Şahsen hachikoyu çok daha fazla beğendim ve çok daha fazla ağladım ama red dog da süpermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/imagecache/blog_post_349_width/2012/02/wrath_titans_worthington_poster_a_p.jpg ilk filmden iyiydi ama filmi izlerken sürekli "ulan burası şöyle olsaydı ne güzel olurdu" demeden edemedim, yani şu özet geç piç anlayışı bitse hollywoodda çok şeker olucak gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://4.bp.blogspot.com/--O_F2PjcIeQ/T3OTujv_PjI/AAAAAAAAA84/l0UqCpWNi-s/s1600/match-point+cartel.gif felsefe dersinin ödevi için izledim,çok gönüllü değildim başta çeken woody allen mış...saygılar dedim,başladım...ve beğendim şimdi gidip reaction paper yazcem;) etik kavramını eleştiren güzel bir film. 7.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 cassandra's dream'i de izle bunu sevdiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ok;=) sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ben bayıldım o filmde ya.Süreye baka baka lan 2 ssaat geçer mi diye bayıldım.Geçende the fountain ı bitirdim sonu güzelmiş onunda, bu da öyledir diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar