Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İspanyol filmi..Türkçe adı "dehşet evi"..türünün kötü örneklerinden..durgun hikaye,bitmeyen karı-kız çığlığı,bir miktar şiddetle birlikte,gereksiz bir film olmuş..izlemeyiniz
4/10
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Llama said:

abi nasıl sekiz verirsiniz bu filmi beğenenleri anlamıyorum

Gerçekten katılıyorum ya.Sabredip 1 saat 10 dakika izledim ama dedim bende insanım aga naptın.

aynı duygular icerisindeyim o film icin ben de.
Mesaj tarihi:
jonq said:

tarzından çok çıktı.ama aksiyon olarak iyi filmdi tabi.ama fast and furious serisinden beklediğim gibi değil ya

tokyo drift ne iyiydi misal

bu filmde en sevdiğim sahneler araba sahneleri oldu

8/10
Mesaj tarihi:

6.5/10

orlando bloomun yoklugu güzel ama keirasız olmamış.onun harici sarmadı pek bu film.

5. film olcak muhtemelen.iyi bi filmle final yapsınlar

seride en sevdiğim film 2. filmdi net
Mesaj tarihi:
Harir said:

Verdiğim paraya acıdım.Maymunu bile karizma yapmaya kasıyorlar , maymun lan bu.Kısaca gitmeyin sdf

gidin abi, ben çok beğendim. adam maymunun karizma sahnesine takılmış sdfs bi maymunu bile karizmatik gösterebilmişse başarılıdır işte daha nolsun lol
Mesaj tarihi:
Saeros said:

http://blog.makingof.com/wp-content/uploads/2010/07/PriestMovie.jpg

çok daha iyi bişey bekliyodum, afiş falan beklentileri yükseltiyor ama film tırt çıktı üzüldüm

filmin başındaki animasyon bölümü filmin geri kalanından iyiydi hatta

şu filmi izlediğimi unutmak istiyorum hatta skyline dan sonra izlediğim en leş film
Mesaj tarihi:
http://www.cinemagora.co.uk/images/films/13/46113-b-the-fountain.jpg

şimdi tamam, adam karısının tümörüne çare arıyor, tam bulmuşken karısı ölüyor. ana hikaye bu. ama şu yan unsurları anlamadım. ağaç, uzay falan bunlar ney abi nedir bu coşku? filmin sonunda karı bu adama bişey veriyor, adam gidip sonra onu mezarına gömüyor falan, noluyor olum? ayar oluyorum böyle tripli filmlere.

?/10
Mesaj tarihi:

ben sonunu galiba anlamıştım ama şimdi yine unuttum ya :)

yılın amerikan korku filmi dediği için iyi film olması imkansızdı sdfs

bilmiyorum çok baydım izlerken.hem vampirler var hem zombi.keşke bi tanesi olsaymış

3/10

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...