freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dün izledim 7.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu filmi direkt izlemem lazım ya. metallica faktöründen ötürü inanılmaz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 İspanyol filmi..Türkçe adı "dehşet evi"..türünün kötü örneklerinden..durgun hikaye,bitmeyen karı-kız çığlığı,bir miktar şiddetle birlikte,gereksiz bir film olmuş..izlemeyiniz 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Akhlaur said: Llama said: abi nasıl sekiz verirsiniz bu filmi beğenenleri anlamıyorum Gerçekten katılıyorum ya.Sabredip 1 saat 10 dakika izledim ama dedim bende insanım aga naptın. aynı duygular icerisindeyim o film icin ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 7/10 Bir daha izledim. Zevkli idi ama ben araba yarışı kısmını da görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 jonq said: tarzından çok çıktı.ama aksiyon olarak iyi filmdi tabi.ama fast and furious serisinden beklediğim gibi değil ya tokyo drift ne iyiydi misal bu filmde en sevdiğim sahneler araba sahneleri oldu 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://filmfragmanlari.net/wp-content/uploads/2011/03/Super8Movie-Afi%C5%9F.jpg 6/10 the case daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 6.5/10 orlando bloomun yoklugu güzel ama keirasız olmamış.onun harici sarmadı pek bu film. 5. film olcak muhtemelen.iyi bi filmle final yapsınlar seride en sevdiğim film 2. filmdi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Harir said: Verdiğim paraya acıdım.Maymunu bile karizma yapmaya kasıyorlar , maymun lan bu.Kısaca gitmeyin sdf gidin abi, ben çok beğendim. adam maymunun karizma sahnesine takılmış sdfs bi maymunu bile karizmatik gösterebilmişse başarılıdır işte daha nolsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sakın gitmeyin.Bu konuda patiden destek bekliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 anca red'den veya rew'den destek alirsin sen bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ahahah bne naptım ya ayrıca filmi izlemedim henuz.tek sucum pulp fikşındır harir maymunu kıskanmış net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 film güzel gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi ne bilim ben beğenmedim.Evde izlerim anca böyle filmi sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bir twilight değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Saeros said: http://blog.makingof.com/wp-content/uploads/2010/07/PriestMovie.jpg çok daha iyi bişey bekliyodum, afiş falan beklentileri yükseltiyor ama film tırt çıktı üzüldüm filmin başındaki animasyon bölümü filmin geri kalanından iyiydi hatta şu filmi izlediğimi unutmak istiyorum hatta skyline dan sonra izlediğim en leş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 çekenin de, önerenin de, indirenin de, izleyenin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://i1.cdnds.net/11/18/550w_movies_x-men_first_class.jpg güzel, hele x-men sevenler için kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://www.cinemagora.co.uk/images/films/13/46113-b-the-fountain.jpg şimdi tamam, adam karısının tümörüne çare arıyor, tam bulmuşken karısı ölüyor. ana hikaye bu. ama şu yan unsurları anlamadım. ağaç, uzay falan bunlar ney abi nedir bu coşku? filmin sonunda karı bu adama bişey veriyor, adam gidip sonra onu mezarına gömüyor falan, noluyor olum? ayar oluyorum böyle tripli filmlere. ?/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://www.sinematurk.com/images/film/18712_1.jpg Cok guldum cok. Boyle komedi filmleri nadir cikiyor o yuzden 9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kasımda harold and kumar'ın 3. filmi çıkıcakmış bu arada. 3d filan diyorlar ama iyi olur heralde yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://www.spun.com/scover/full/002/747/002747772.jpg bekledigimden cok farklıymıs film ya. baya psikopat. sonundan hicbisey anlamamıs olsam da 7 calısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ben sonunu galiba anlamıştım ama şimdi yine unuttum ya :) yılın amerikan korku filmi dediği için iyi film olması imkansızdı sdfs bilmiyorum çok baydım izlerken.hem vampirler var hem zombi.keşke bi tanesi olsaymış 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 eğlenceli film... izleyin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 senko said: 8/10 8/10 7/10 verdiğin puanların yeterli olduğunu düşünüyorsan yazık valla diğer filmlere 2 den yukarı vermezsin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar