sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 niye daha önce izlememişim bilmiyorum 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 geç olsun güç olmasın rezervuar köpeklerini de izlemimişsindir sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 leon diye bi film varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dalga geçmeyin olm gayet olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Türkler imdb'ye yüklenmiş biraz. Komedi türünde hababam sınıfı 1.sırada Tosun Paşa 2. sırada ve ilk 100 de yabancı filmden çok yeşilçam var =) http://www.imdb.com/search/title?genres=comedy&title_type=feature&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Az önce Inside Man'i izledim, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pulp fiction = overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 rezervuar köpekleri baya iyi fakat pulp fictionun tek olayı saglam oyuncu kadrosu bide samuel jackson ın english madafakasıdır onun harici hakkaten öyle imdb top 50 lik film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 var. goldbären said: leon diye bi film varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Red said: pulp fiction = overrated sert olmus bence de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 banlayayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Agzini burnunu kir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 iyice belli etti yetolugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 DarKRideR said: banlayayım mı ? forum genel banla, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 vizyon içi bonzi taleb ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ban'i hak etmis bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://4.bp.blogspot.com/__fgDG6SjWgI/S_7HTWmCBiI/AAAAAAAAAHw/OAZMgCarl1M/s1600/following.jpeg 7.2 vereyim. nolan'ın "ben buradayım" filmi gibi bişey. dolayısıyla sıfır prodüksiyon ve komple senaryoya ve kurguyla akan bir film. 4:3 ve 69 dakikacık. yapımcıya gösterip "abi bana para ver bunun daha taşaklısını çekeyim" diye göstereceğin film işte. memento gibi tersten akmasa da, zaman kurguyuyla oynanmış biraz. bi yazar kendine karakter ararken rastgele insanları takip etmece oynuyor. sonra bir hırsızla tanışır ve olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 8.5/10 Çekimler, kostümler, renkler falan mükemmeldi direk. bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 goldbären said: http://4.bp.blogspot.com/__fgDG6SjWgI/S_7HTWmCBiI/AAAAAAAAAHw/OAZMgCarl1M/s1600/following.jpeg 7.2 vereyim. nolan'ın "ben buradayım" filmi gibi bişey. dolayısıyla sıfır prodüksiyon ve komple senaryoya ve kurguyla akan bir film. 4:3 ve 69 dakikacık. yapımcıya gösterip "abi bana para ver bunun daha taşaklısını çekeyim" diye göstereceğin film işte. memento gibi tersten akmasa da, zaman kurguyuyla oynanmış biraz. bi yazar kendine karakter ararken rastgele insanları takip etmece oynuyor. sonra bir hırsızla tanışır ve olaylar gelişir. ilk filmi zaten, üstelik yamulmuyorsam kendi imkanlarıyla bulduğu birkaç paralı adam sayesinde çekiyor filmi, hani biz buradan para toplayıp bir film çeksek, aynı konumda olur film öyle diyeyim. Sonradan bayağı tutulmuş falan filan derken adamın bir sonraki filmi Hollywood'da işte Memento adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi bütçesizken daha iyi, adamın daha iyi yaptığı şeyler ön planda. inceptionda para var diye uzatulmış çatışmalar baymıştı beni mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ahhaha abi yapmayın duygusal yaklasmayın.dönemine göre belki fena film değildi.ama genel olarak 6/10 luk bir film imdb deki yerini de hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/03/white-irish-drinkers-movie-poster.jpg cok begendim. pulp fiction , acar acar izlerim, favorilerimden, bok atan bok bulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Red said: ahhaha abi yapmayın duygusal yaklasmayın.dönemine göre belki fena film değildi.ama genel olarak 6/10 luk bir film imdb deki yerini de hak etmiyor. sen dunyadaki yerini haketmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar