RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bi ara bu toipkteki bütün filmlere bakarak bi hatırlatma yapacağım kendime ama çok zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dogrudur, notum kit biraz. =) Yalniz onune gelen filme 9-10 vermek de dogru degil sanki. Hani sadece sen begendigin icin degil, gercekten bir cok anlamda mukemmel oldugu icin 9-10 almali bence bir film. KenshinHimura said: di said: Taken http://alltopmovies.com/wp-content/uploads/2009/02/taken-movie-poster.jpg Bunu da izlemistim daha once, hanima izletmek icin bi daha izledim, yine begendim. 7/10 az vermişssin bence 3 gün çeşitli sebeplerle üstüste izledim gene olsa gene izlerim çok başarılı bi film bence 8.5-9 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 moncici said: capsler kurbağa oldu reis. imageshack'tan vazgeçme vakti geldi artık çok zorluyo adamlar. http://imgur.com/ + http://min.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 6/10 türk bi oyuncu varmış merak edip indirdim bende.uzun ince bir yoldayımı söylüyor :P.onun dışında sıkıcı çerezlik film.çok canınız sıkılıyorsa ve kore filmlerini seviyorsanız izleyin edit:filmin adı haunters bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beyler puanları biraz fazla verin. Alınıo oyuncular yönetmenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 di said: Dogrudur, notum kit biraz. =) Yalniz onune gelen filme 9-10 vermek de dogru degil sanki. Hani sadece sen begendigin icin degil, gercekten bir cok anlamda mukemmel oldugu icin 9-10 almali bence bir film. valla sardı beni benim notum odur ha öbürüğü şuşekıl giyinir bu buşekıl giyinir ikisi arasında bi fark vardı o farkta çok iyi oldu der geçerim bide üsttekinin espirsine gülelim eki^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şunlara puan verin yada görüş yazın sadece afiş koymakda neyin nesi öle bi film oldunu bizde biliyoruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mokoko said: ne gaz verdin arkadaş koydum inio şimdi :D harbi ha, du bende indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bale çok iyi oynamış. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 RaidenXelRu said: 2 filmde doğru düzgün şeylerden bahsediyor iken bu sefer sıçmışlar millete izlettim ağzı açık kaldı hepsinin hepsi benim kadar zeki değil tabii hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sen bi tanesin gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gecko said: 2 filmde doğru düzgün şeylerden bahsediyor iken bu sefer sıçmışlar millete izlettim ağzı açık kaldı hepsinin hepsi benim kadar zeki değil tabii hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gecko said: 2 filmde doğru düzgün şeylerden bahsediyor iken bu sefer sıçmışlar millete izlettim ağzı açık kaldı hepsinin hepsi benim kadar zeki değil tabii hehehe. lol'ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hangi kabiledensin gecko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 GECKO said: hepsi benim kadar zeki değil tabii hehehe. http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0903/unexplainable-unexplainable-monkey-dog-house-motifake-demotivational-poster-1236962595.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 7/10 Klasik Jason Statham filmi. Bol aksiyon. Ortalama bir senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 love and other drugs ve tron 82 yapımını izledim....ikiside güzeldi. love and other drugs için 7.5 tron için 9.5 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 gecko sevmediyse kesin güzeldir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 harbi gecko sevmediyse kesin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 film güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yok ya velet bu sefer hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 jonq said: 7/10 Klasik Jason Statham filmi. Bol aksiyon. Ortalama bir senaryo. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.watchfavmovies.com/posters/211-scott_pilgrim_vs_the_world_2010.jpg ,burda görmüştüm birinden,güzelmiş,seyrettiğime pişman olmadım yani. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar