SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dynun said: fede said: http://www.iwatchstuff.com/2010/12/03/kings-speech-poster-2.jpg güzeldi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://www.turnbacktogod.com/wp-content/uploads/2008/11/the-ten-commandments-1956-movie-04.jpg Ben Hur'daki herif yine başroldeydi. Sanırım 50'li yıllarda başka adam yokmuş peygamberli filmlerde oynayabilecek. Davut'la ilgili bir film arayacağım şimdi, umarım onda da bu herif çıkmaz karşıma. Güzel film. Bayağı beğendim. Hatta Ben Hur'dan daha çok beğendim. Metallica - Creeping Death'in de bu filmden ilham alınarak yazıldığını gördüm, hoştu. Not vermek gerekirse, 9 veriyorum yine ama Ben Hur'dan daha keyifliydi. Küsuratla geçer Ben Hur'u. So let it be written So let it be done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 filmden değil de efsanaden ilham alınmış ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Fena değildi ama öyle oscarlık bir durum yok bence. Filmin giriş kurgusunu çok sevdim. Adamın kendi dinamizmini çok güzel yansıtmışlar. 7.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet ben de bugün gittim..hüzünlendim,güldüm,dondum kaldım şaşırdım hatta ağladım...ve daha birçok duyguyu da yaşadım,çok güzelmiş,öneriyorum bende,başroldeki 3 oyuncuya bir kez daha hayran kaldım. SoulCube said: Dynun said: fede said: http://www.iwatchstuff.com/2010/12/03/kings-speech-poster-2.jpg güzeldi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 The Sorcerer's Apprentice Film beklentilerimden kat kat iyi çıktı. Geçen sene falan fragmanını izlemiştim. Öyle eğlendirici saçma bir film bekliyodum. Eğlendirici ve saçma bir film hakkaten. Ama çoook eğlendirici bence. Özellikle bazı göndermeler çok ince. Action sahneler ciddi olmaktan çok geyik. Bu tarzda sevdiğim Hudson Hawk vardı. Ona benzettim. IMDB, Rotten Tomatoes falan yerden yere vurmuş. Ben 9/10 veriyorum. Kesinlikle birden fazla izleyeceğim filmlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://omifast.spruz.com/gfile/75r4!-!HEMLGD!-!zrzor45!-!MDLNEJOL-MRON-HIQJ-OEFK-JEFEINKIFFJE!-!72y1nq/game_(1997).jpg efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abiler beyler efendiler!!! tanrıkent izlediniz beğendiniz. böyle narrator ile şu şöyledir bu böyle diye anlatan, rüşvet ve yozlaşma sisteminde neyin nasıl olduğunu toparlayıp derleyen, bunu yaparken bol bol favela çatışması içeren, bunu da gayet kaliteli prodüksiyon ve başarılı bir kurguyla yapan, iki tane çoook iyi film. kesinlikle gözü kapalı indirin. filmlerin konusu (spoiler yok ama merakım baltalanmasın diyen bakmasın) rio de janeiro'daki uyuşturucu ticaretine karşı çalışan elit birimin hikayesi. ancak ikinci filmde bu elit birliklerin de aslında sistemin parçası olduğu anlatılıyor. ikisi de çok başarılı. tanrıkent ayarında. güzel konulu olduğu kadar akıcı sinema seven herkese tavsiye ederim. tropa de elite (2007) tropa de elite 2 (2010) edit:ha bir de ilk filme metacritic 33 vermiş gözüküyor. sakın kanmayın. berlinde altın ayı falan almış. bu amerikalılar babadan oğula nesil herhalde, faşist falan demişler filme, kendi çok daha leş filmlerine puanlar basarkene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BiTcH_oFBaT said: 9,5 / 10 gerçek hikayeler beni çok etkiliyor arkadaş.into the wild,blind side vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 tropa de elite ilk filmi çok iyiydi. festivalde izlemiştim tesadüfen ve çok beğenmiştim ben. ikinci filmi izlemedim ama daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi burada böyle zırt pırt abartıyorsunuz filmleri sonra hadi bakalım belki bu sefer deger belki diyip indiriyorum, ortalama çıkıyor o film, sonra ben çok sinirleniyorum o download süresini harcadıgıma. Elinizi vicdanınıza götürün postlarken, çürümüş herifler. //Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 simdi parmaklarini yala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 9.85/10 Dünyanın en iyi filmi. Blueray indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 demekki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Aluriel said: tropa de elite ilk filmi çok iyiydi. festivalde izlemiştim tesadüfen ve çok beğenmiştim ben. ikinci filmi izlemedim ama daha. ok kadar beğenmedim ben, hele birisi city of god la karşılaştırmış, alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.comingsoon.net/gallery/53308/Repo_Men_Movie_Poster.jpg 7/10 sonu hassiktir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0780511/ everybody's fine bu arada film image hata verdi 6/10 pek dram olmamis gibi ama kate+drew icin izlenir her turlu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 capsler kurbağa oldu reis. imageshack'tan vazgeçme vakti geldi artık çok zorluyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 farkettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadaş ne sıkıldım ööle... 1/10 (1de kol sahnesine verdim o kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hiç puanlama zahmetine girmeseymişin yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 niye? 10 verince bisey yok, 1 verince zahmet mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 olabilir beğenmemiştir saygı duyarız ama 1 etmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben hiç birinize demiom 9 etmez 7 etmez gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 di said: Taken http://alltopmovies.com/wp-content/uploads/2009/02/taken-movie-poster.jpg Bunu da izlemistim daha once, hanima izletmek icin bi daha izledim, yine begendim. 7/10 az vermişssin bence 3 gün çeşitli sebeplerle üstüste izledim gene olsa gene izlerim çok başarılı bi film bence 8.5-9 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar