Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messi'nin aklında G.Saray var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Özbekistan Futbol Federasyonu'nun (ÖFF) davetlisi olarak Taşkent'e gelen Barcelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aregones ve yıldız oyuncusu Güiza için zaman gerektiğini söyledi. Yıldız futbolcu Türkiye denince de aklına sadece Galatasaray'ın geldiğini ifade etti.
...

http://www.sabah.com.tr/2008/12/23/haber,14444BF916CD48B3AABC0131682690F3.html

İşte böyle sevgili patiler.
Mesaj tarihi:
lionel messi demiş ki said:
Ama futbol bu. Bir gün gelir Türkiye'yi de düşüneceğim zaman olabilir.

"37 yaşımda kariyerimi fenerbahçede tamamlamak istiyorum" demek istemiş.
Mesaj tarihi:
messi gibi bir oyuncunun ağzından bu lafın çıkması bile bizim için gurur verici yazacaktım da; şu başlıkta bile fenere laf geçirmeye çalışanları görüp tiksindim ve vazgeçtim
Mesaj tarihi:
La Gazetta Dello Sport said:
Kun Agüero Beşiktaş Yolunda!

Her fırsatta Messi'yle karşılaştırılan Arjantinli yıldız Messi'nin Galatarasay'a gideceğe yönündeki söylentiler üzerine "Eğer o Galatasaray'a giderse bende Beşiktaş'a giderim" dedi.Türkiye de gönlünün Beşiktaştan yana olduğunu söyleyen yıldız futbolcu "Küçükken dedemle fulyada antremanları izledikten sonra inönüye maç izlemeye giderdik.Lise'de de okulu kırıp iki bira bi cigara patlatıp maça giderdik" dedi.
Yıldız Futbolcunun ne zaman geleceği ise henüz kesin değil.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
La Gazetta Dello Sport said:
Kun Agüero Beşiktaş Yolunda!

Her fırsatta Messi'yle karşılaştırılan Arjantinli yıldız Messi'nin Galatarasay'a gideceğe yönündeki söylentiler üzerine "Eğer o Galatasaray'a giderse bende Beşiktaş'a giderim" dedi.Türkiye de gönlünün Beşiktaştan yana olduğunu söyleyen yıldız futbolcu "Küçükken dedemle fulyada antremanları izledikten sonra inönüye maç izlemeye giderdik.Lise'de de okulu kırıp iki bira bi cigara patlatıp maça giderdik" dedi.
Yıldız Futbolcunun ne zaman geleceği ise henüz kesin değil.

ahahahha.kluivert ın metin-ali-feyyaz a olan hayranlıgı vardı bide
  • Yeni Oluştur...