Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Tel. Garanti ve Başarı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında doğru yer burasımı bilmiyorum.

10.09.2008 tarihinde Samsung marka cep telefonumu Başarı elektronik'e garantiye verdim ve 30iş günü olan tamir süresini beklemeye başladım. o sıralarda telefonumun durumunu ogrenmek icin ne zaman arasam parca bekleniyor söylendi.

ve 30iş günü olan tamir süresi doldugu için yeni ürün talebinde bulundum. Telefondaki bayan bana telefonumu 2 hafta sonra alabilcegimi söyledi. Sabırma 2 haftamı bekledim.
O günden sonra ne zaman arasam bana hep 1 hafta 10gün 3 gün 5 gün gibi süreler ile sürekli tarihi ileriye attılar. Artık dayamanadım ve neden böyle oldugunu sordum

Bana üretici firmadan yeni telefon icin onay beklediklerini söylediler ve ben Samsung'u aradım kendileride bana onay verdiklerini ve Başarı'ya yolladıklarını söylediler tekrardan başarıyı aradım bugun yarın dediler ve en son Bayramdan sonra telefon elinizde dediler.

Bayramdan sonraki pazartesi tekrar aradım 2 gün icinde telefonu gelecegini söylediler ve aradan yine 1 hafta gecti benim telefonum hala gelmedi.

Bu konuda ne yapmam lazım hangi yasal yollara başvurabilirim yardım edebilecek birisi varmı
Mesaj tarihi:
Herkes aynı şeyi söylüyorlar sabırla bekledim. ama iyice boku cıktı işin ne yapcam bilmiyorum yasal yollara başvurucam ama ne gibi yaptırımlar var bilen varmı
Mesaj tarihi:
bence dostum çok alttan almışsın.git telefonu aldığın yere biraz bağır,ters konuş 1 hafta içinde telefonunu alırsın.bilmiyorum yani başka yolu yok gibi sürekli oyalamışlar seni,adiler.
Mesaj tarihi:
garanti belgesinde yazmasi lazim abi onun sartlarinin yazmiyosa yapcak bisey daha var ararsin tuketici haklarini onlar senin yerine irtbata gecer alirsin telefonunu
Mesaj tarihi:
bence "insanca" konusma sinirini asmislar, bagirip cagirip salyalar sacarak ortaligi birbirine katmayi haketmissin.
hakkaten etmissin, beni yarisi kadar bekletemezlerdi (evet cok cirkefim)
Mesaj tarihi:
Bugun yine aradım ve hafta sonuna kadar telefonu vericeklerini söylüyorlar eminim ki hafta sonuna kadar yine alamıcam.

Tüketici haklarını araştırdım biraz tazminat davası acabiliyorum hafta sonuna kadar olmazsa yasal hakkımı kullanıcam.
Mesaj tarihi:
30 ya da 45 iş günü içerisinde yenisini vermeleri lazım. hemen tüketici haklarını arıyorsun. sitelerinde birinin cep telefonu var hemen ona ulaş böyle böyle vermiyorlar de. anında hallediyorlar bi de çok güzel özür dilettiriyorlar garantiye fln. süper oluyor.
Mesaj tarihi:
ahah haklıysan ortalıgı birbirine katıcaksın.sen o kadar ay telefondan beklediysen salaklık etmişin kusura bakma ama.ciddiye almamıslar bile seni

gidicektin oraya.bağırıcaktın çagırıcaktın.sana iphone bile hediye ederlerdi extradan :)
  • Yeni Oluştur...