Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 selam 4870 nedir bilmiyorum bunu söylemek istedim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ati nin ekran kartı modeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Eger bunlar yoksa oynamaya degmez yalniz. (arcane e ait bir sc, yattara olan vatanda$ hala buralardaysa ona cemkirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Esh said: Eger bunlar yoksa oynamaya degmez yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Roxxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Çıkmamış bi oyun için girişilmiş en büyük çaba olarak gönüllerde taht kurdunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sadece çıkmamış olsa iyi, çıkmama ihtimali olan bir oyun için bu çaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 en kotu ihitmalle dfo yalan bile ciksa bu konsepti oldugu gibi mortal online'a kaydiririz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bence kasmayalım uo serveri açalım ciyem oluruz edit yaparız oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 heh, UO nun grafikleri de artik fena goz tirmaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 eve'e taşıyalım biz bunu eve 'e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 eve de para kazanmak imkansız olmasa eet de. çok kasıyo be hacı. yoksa direk eve oynarım. eve de piratelik olabilecek en iyi şey herhalde bi mmo da. dabii lagdan 300-400m lik passive tank drake kaybedince saç baş yoluyosun o da var. aah ah kralı gelse onu bile tanklıyodu bebeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 400 milyon harcanır mı drake e ya :) O ne abi. Cebine göre harca :P O drake 1 tane 60 milyonluk domiye patlar biliyosun dimi? :) Bu arada, eve'e gezegenleri kolonize etme muabbet igelecek yakındaki bi expansionda. (walk in stationsdan sonra) Moon miningle tekelleşmiş çok para götüren şirketlerin çoğu sonu olacak deniliyor gezegenlerin çokluğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 paranın çoğu high lara gidiyodu, ama midlere de iyi para harcamıştım. avantajı, bana focus fire ile başlayıp sora vazgeçiyolardı : ) o zamana kadar diğerleri iş bitiriyodu. tabii resistleri açmadan gatede takılı kalınca gg olmuştum. sora account cancelled. param vardı 1-2b kadar (hulk kullanabilen char vardı sattım, ismi de feojnv dır :) şimdi allah bilir nerde), ama accayip sinirlenmiştim, kesenler de baya sevinmişti gıcık olmuştum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Gimli said: Bu arada, eve'e gezegenleri kolonize etme muabbet igelecek yakındaki bi expansionda. (walk in stationsdan sonra) Moon miningle tekelleşmiş çok para götüren şirketlerin çoğu sonu olacak deniliyor gezegenlerin çokluğundan valla oyundaki gelir dağılımı aşırı saçma. demiştim bi corp vardı, adamların corp hangarında absolutionlar duruyodu. yani 10 kişilik bir corp, adamlarda sonsuz gemi vardı. ben hem daha az oynuyorum pvp experience daha az, hem de param yok para yapmak zor diye. eh böyle olunca 24 saat oynayan tiplerle casual oynayanlar arasında uçurum oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Jadelith said: dabii lagdan 300-400m lik passive tank drake kaybedince saç baş yoluyosun o da var. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ya lag üstüne insanlar çok isyan ettiler özellikle son expansion dahilinde. Çok ciddi fixler geldi. Fleet savaşları şuan çok daha sorunsuz duyduğuma göre. (Ben small gangciyim pek katılmam öyle büyük savaslara) Ama şahsen kendi adıma hiç lag problemi yaşamadım ufak savaşlarda özellikle son 2 aydır. Jitaya girerken bile lag olmuyor resmen. Neyse eve threadine çevirip konuyu çalmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zaten fleet savaşında drakeye istersen 15b harca yine 3 saniyede iner aşaa : ) savaşla alakası yoktu zaten, bazen lag spike a giriyodum, gate yi çalıştırmıyodu. yani gateye tıklıyorum 30 metreden, "tamam kardeşim atıcam söz bah 2 sn bekle" diye yazı çıkıyodu. ama yani kırmızıların geldiğini filan görüyodum : ) grid atlarken oluyodu galiba bu sorun, emin diilim ama. nese eet topik çaldık. darkfall vapor vs etc :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 300 vs 500 savaştım ben lagsız olmaz. NOKTA Darkfall a da acıyorum napsın adamlar 2 tane p4 makina alıp server açacak halleri yok mecburen beklicez. Ama ne demişler her işte bir hayır vardır. Şimdi 1 ay daha azmo ve jade in msglarını okuyup, şöyle guild olucaz böyle adam kesicez onları dinleyip beklicez. Sonuç hep vaporware hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ama eve de birseyi gozden kaciriyorsunuz eve 2006 baslari cok guzel di cok superdi sonradan mafoldu oyun evet para kasmak zor ama 2006 yillarinda bi t2 full raven lootu sana 60m min kazandirirdi simdi 10m luk itemler 100k olunca olmuyor... bide eskiden sabit complex ler vardi inanilmaz para kapisiydi su gibi para cikiyordu ordan ccp kaldirdi sonra onlari ve eve bozulmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mendoza said: 300 vs 500 savaştım ben lagsız olmaz. NOKTA Darkfall a da acıyorum napsın adamlar 2 tane p4 makina alıp server açacak halleri yok mecburen beklicez. Ama ne demişler her işte bir hayır vardır. Şimdi 1 ay daha azmo ve jade in msglarını okuyup, şöyle guild olucaz böyle adam kesicez onları dinleyip beklicez. Sonuç hep vaporware hep. bu bolume sanki sadece ben ve jade yaziyormusum gibi konusmussun? Oyun cikarsa eger hazir olmak istiyoruz, kimseyi birseye zorlamiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ya türk milleti böyle accık zorlıcan yoksa kimse girişmez böyle şeylere. Ver gazı bak nasıl oynuyoruz 7/24. Azmo başkan fenerbahçe şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 azmocuumun kimseyi zorladığı filan yok. şahsen bana tek söylediği "oyun uo'ya benziyo, tüm ekibi topluyoruz" oldu, koşarak geldim, heyecanla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bu bölümün gralıyım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 all hail to the king! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar