Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Konyaspor - Fenerbahçe 19.12.2008 @ 20.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Holy said:
allezz said:
Holy said:
ama baros topu elle kontrol etti mi etmedi buna cevap ver önce sen?

bunu o yazımdan sonra bana mı sordun, eğer öyleyse şaka falan yaptın heralde.
sana sordum evet ve gayet ciddiyim belli olmuyor mu :)

barosla olayın alakasız olduğunu söylüyorum hala bana baros diyorsun o yüzden dedim. GS ile bile alakası yok, ben 1. elden hakkı yenilen takımdan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
diyorsun ki barosunkinin onemi yok, hatta baros olayin HIC alakasi yok... ama voleybolcu fenerliler halaylarda?

objektivitenin sozluk tanimisin (tu)

konyasporun hakkının yenmesinde alakası yok

baros elle kontrol edip gol attı bir şey demiyorum, e o zaman bu da önder turacıyı haklı kılıyor demek istiyorsunuz sanırım. Siz konya maçını bırakmışsınız baroşun elle golü ile önder turacının elle golü durum 1-1 diye seviniyorsunuz. Futbol severliğinizden şüphe etmeye başladım
Sosyal ağlarda paylaş

haha burdaki insanların futbolsever olduğu gibi bir kanıya varman büyük hata. burdaki insaların %90'ı tuttuğu takımın gözlükleriyle bakıyor herşeye malasefki...

edit: yalnız burda hakemin art niyeti yok. acizliği var. yani burda hakem ofsayt sanıyor. sonra yardımcı ile konuşup golü veriyor. top önderin eline çarptığında hakem zaten ankara civarlarında. ordan nasıl görsün ki.

burda önder'in çıkıp evet lime çarptı demesi lazım. ama onada kızmamak lazım çünkü bu yürekliliği yapıcak insan yok tr'de. o kadar yüksek düşünemiyoruz malasefki.

konya oyuna soksaydı topu gol olmicaktı zaten. kural hatasına kadar gidiyormuş olay. konyaya denk gelmesi gene büyük talihsizlik.

artık kuddusi bıraksın ama bu işi. her 4 maçın birinde inanılmaz hatalar yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıp olmuş, keşke olmasaymış. Bildiğin elle gol yine. Deivid'in verilmeyen golünde demiştim, "keşke futbol öyle bir hale gelse ki kaleci verilmediğini görünce topu kendi soksa" diye, keşke Önder de gidip "hocam elle attım ne golü çüş" diyebilse. Olmuyor ve olmayacak tabii.

Baros olayı sadece GS'lilerden ağlama hakkını alan birşey olmalı, diğer takımlara elle gol atma özgürlüğü veren birşey değil. "Baros da attı, Deivid'in golü verilmedi" gibi savunmalar yapacağınıza hiç mesaj atmayın daha iyi, boşuna küçük düşürüyorsunuz takımımızı. O mantıkla gidersek Baros'unkini bize de verdiler, bir ara da girmeyen topumuzu gol saysınlar Deivid'inkini kapatalım o zaman, süper.

"Birinci elden elle gol ama bu" diyen bir diğer kişinin savunmasına ayrıca hayran kaldım, belirtmeden geçemedim. Topu elle alıp birebir kalmak yerine direk elle kaleye soktuğumuz için özür dileriz, siz o kadar hak yememişsiniz aslında :p Hani FB'lilere objektiflikle ilgili laf ediyorsunuz da, araya da böyle aynı derecede subjektif ve çocukça savunmalar da sıkıştırıyorsunuz, nolur nolmaz diye heralde.

BiTcH_oFBaT said:
konya oyuna soksaydı topu gol olmicaktı zaten. kural hatasına kadar gidiyormuş olay.

Böyle birşey olduğunu sanmıyorum kesinlikle, "durun len kim oyna dedi size, bişey konuşuyoz" der geri alır hakem topu. İsterlerse gidip gol atsınlar farketmez, bir önceki kararını değiştirebilir hakem. O arada herhangi bir karar verirse geri dönemez ama, iki önceki kararı değiştiremez yani, kural hatası o olur anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Erman Toroğlu said:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10609819.asp?yazarid=83&gid=61

Hürriyetteki bugünkü yazısı. bana göre de kural ihlali yok ama hakem öküzlüğü var. Bu arada bu forumdaki her gs li, toggie, masq, ben, cavan vs vs en az 1 kez baros un elle attığı golden yakınmış olup, buraya "ne var canım sayılmayan golümüze sayılsın" yazmadık. siz hala baros üstünden bize *forumdaki gs lilere* laf etmeye çalışıyorsanız, başarılarınız devamını dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...