Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ama baros topu elle kontrol etti mi etmedi buna cevap ver önce sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bariz elle atmış adam. kuddusiye bi daha maç verilmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kuddusicim önce golu vermiyo ama, yardımcı ortaya koşunca veriyor. yani yazık ona yardımcıyı asın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 orta hakemsen bir ağırlığın olsun arkadaşım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Holy said: ama baros topu elle kontrol etti mi etmedi buna cevap ver önce sen? bunu o yazımdan sonra bana mı sordun, eğer öyleyse şaka falan yaptın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 top önderin eline çarpıyor. tamamda o elleri neden açıo top gelirken. en direk serbest vuruş vericen oyunu devam ettiricen. yan hakem mi daha net görür orta hakem mi. telsizden bence yan hakem bişeyler dedi öyle verdiler golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 allezz said: Holy said: ama baros topu elle kontrol etti mi etmedi buna cevap ver önce sen? bunu o yazımdan sonra bana mı sordun, eğer öyleyse şaka falan yaptın heralde.sana sordum evet ve gayet ciddiyim belli olmuyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 holy adam bildiğin hakemler sayesinde maç kazanıyor diyen biri yanlış adama yanlış sorular ahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Holy said: allezz said: Holy said: ama baros topu elle kontrol etti mi etmedi buna cevap ver önce sen? bunu o yazımdan sonra bana mı sordun, eğer öyleyse şaka falan yaptın heralde.sana sordum evet ve gayet ciddiyim belli olmuyor mu :) barosla olayın alakasız olduğunu söylüyorum hala bana baros diyorsun o yüzden dedim. GS ile bile alakası yok, ben 1. elden hakkı yenilen takımdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 diyorsun ki barosunkinin onemi yok, hatta baros olayin HIC alakasi yok... ama voleybolcu fenerliler halaylarda? objektivitenin sozluk tanimisin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Azmodai said: diyorsun ki barosunkinin onemi yok, hatta baros olayin HIC alakasi yok... ama voleybolcu fenerliler halaylarda? objektivitenin sozluk tanimisin (tu) konyasporun hakkının yenmesinde alakası yok baros elle kontrol edip gol attı bir şey demiyorum, e o zaman bu da önder turacıyı haklı kılıyor demek istiyorsunuz sanırım. Siz konya maçını bırakmışsınız baroşun elle golü ile önder turacının elle golü durum 1-1 diye seviniyorsunuz. Futbol severliğinizden şüphe etmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 haha burdaki insanların futbolsever olduğu gibi bir kanıya varman büyük hata. burdaki insaların %90'ı tuttuğu takımın gözlükleriyle bakıyor herşeye malasefki... edit: yalnız burda hakemin art niyeti yok. acizliği var. yani burda hakem ofsayt sanıyor. sonra yardımcı ile konuşup golü veriyor. top önderin eline çarptığında hakem zaten ankara civarlarında. ordan nasıl görsün ki. burda önder'in çıkıp evet lime çarptı demesi lazım. ama onada kızmamak lazım çünkü bu yürekliliği yapıcak insan yok tr'de. o kadar yüksek düşünemiyoruz malasefki. konya oyuna soksaydı topu gol olmicaktı zaten. kural hatasına kadar gidiyormuş olay. konyaya denk gelmesi gene büyük talihsizlik. artık kuddusi bıraksın ama bu işi. her 4 maçın birinde inanılmaz hatalar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 cavanagh said: lol=) o zaman abi burda da defansın sağ dizi alttan barosun eline çarpıyo, kol da otomatikman topa gidiyo istekli bi hareket yok bence hakem doğru yapmış devam ettirmekle TERK ETMEDİ SEVDAN BENİ NEDİR YA ASJHSDFJHSDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ayıp olmuş, keşke olmasaymış. Bildiğin elle gol yine. Deivid'in verilmeyen golünde demiştim, "keşke futbol öyle bir hale gelse ki kaleci verilmediğini görünce topu kendi soksa" diye, keşke Önder de gidip "hocam elle attım ne golü çüş" diyebilse. Olmuyor ve olmayacak tabii. Baros olayı sadece GS'lilerden ağlama hakkını alan birşey olmalı, diğer takımlara elle gol atma özgürlüğü veren birşey değil. "Baros da attı, Deivid'in golü verilmedi" gibi savunmalar yapacağınıza hiç mesaj atmayın daha iyi, boşuna küçük düşürüyorsunuz takımımızı. O mantıkla gidersek Baros'unkini bize de verdiler, bir ara da girmeyen topumuzu gol saysınlar Deivid'inkini kapatalım o zaman, süper. "Birinci elden elle gol ama bu" diyen bir diğer kişinin savunmasına ayrıca hayran kaldım, belirtmeden geçemedim. Topu elle alıp birebir kalmak yerine direk elle kaleye soktuğumuz için özür dileriz, siz o kadar hak yememişsiniz aslında :p Hani FB'lilere objektiflikle ilgili laf ediyorsunuz da, araya da böyle aynı derecede subjektif ve çocukça savunmalar da sıkıştırıyorsunuz, nolur nolmaz diye heralde. BiTcH_oFBaT said: konya oyuna soksaydı topu gol olmicaktı zaten. kural hatasına kadar gidiyormuş olay. Böyle birşey olduğunu sanmıyorum kesinlikle, "durun len kim oyna dedi size, bişey konuşuyoz" der geri alır hakem topu. İsterlerse gidip gol atsınlar farketmez, bir önceki kararını değiştirebilir hakem. O arada herhangi bir karar verirse geri dönemez ama, iki önceki kararı değiştiremez yani, kural hatası o olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ismet arzuman dedi ya kural varmış öyle. bide kuddusi o kadar yumuşadıki bişey demezdi yani bence. kıyamet kopardı ama o zaman ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 toggie ve ben yazmadık mı abi defalarca bıktık baros'un hakemi aldatmalarına ve elle oynama hevesinden diye? süper golcüsün ama illa onu yapacan yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bütün spor programlarında el değil dediler bu arada.. gol haklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 catlikethiief said: bütün spor programlarında el değil dediler bu arada.. gol haklıymış yerim o programları ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sampiyonluk yarısı yine aynı iki takım arasında gececek ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konya topu oyuna soksa kural hatası olacaktı çünkü orta hakem işaret ediyor sok diye. Burada tahminen orta hakem el diye iptal edecekti fakat yan hakemin ofsayt değilini el değil, gol diye algıladı ve golü verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Xaenin said: TERK ETMEDİ SEVDAN BENİ NEDİR YA ASJHSDFJHSDFS =) her şeye bi kulp bulunuyo ya ondan ben de gece gece darlandım yaziim dedim bizim zavallı barosu koruyan yok=) adam alt tarafı 2-3 kere elle top kontrolu yaptı=p yoksa zamanında söylemiştim barosun pozisyon için ciddi görüşümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ya bu pozisyonda hakem düdük çalmış sonra aynı pozisyon için kararını değiştirerek başka bir düdük daha çalmış o halde hakikaten kural hatası değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 top oyuna girmediği için hata yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Erman Toroğlu said: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10609819.asp?yazarid=83&gid=61 Hürriyetteki bugünkü yazısı. bana göre de kural ihlali yok ama hakem öküzlüğü var. Bu arada bu forumdaki her gs li, toggie, masq, ben, cavan vs vs en az 1 kez baros un elle attığı golden yakınmış olup, buraya "ne var canım sayılmayan golümüze sayılsın" yazmadık. siz hala baros üstünden bize *forumdaki gs lilere* laf etmeye çalışıyorsanız, başarılarınız devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 baros elle golu attıda kazandıkmı.4 tane gol yedik yenildik :).cezamızı çekmişiz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar