uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hiçbir soruda hiçbiri seçeneği yoktu yanlız. ben mesela kola içmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Doldurdum Şargoz ben de sevmiyorum, şarap hiç sevemedim gitti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Doldurdum, kolay gelsin. Ama yaş yazılacak yeri gormedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dolmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Penthesilea said: Mumu said: şargoz ne iğrenç bişeydir ya.sargoz cok severim be ben. Ayrica Bacardi Cola ne abi Bacardi sizin sponsorunuz mu? Delikanli gibi Cuba Libre diyin lan suna. Bak bak nasıl belli mühendis olduğu. Dümdüz çalışıyo kafası dingonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Çamlıca beyaz şarap daha iyi oluyor. dodurdum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Dolduriim de, güzelim Jack Daniels'i kolayla karıştırıp niye ziyan ediyosunuz? Yazık değil mi? Var mı böyle zevksizlik, almayı geçtim fabrikayı yıkarlar isyan edip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yanlız Bacardi-Cola / Jack-Cola kutu olarak satılıyor zaten? yani istanbul'da tek doğa'da gördüm ama avrupa'da heryerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 satılıyor olması jack'e ziyan edilmediği anlamına gelmez ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 katılıyorum. güzel viski sek içilir ne kolası. ayrıca ilkeye de katılıyorum, kübalibre dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ha ama sanki anket sonucuna göre türkiyeye jack&coke hazır kutusu gelecek. Gelirse alır içerim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bazı mühendis arkadaşlarımızın buradaki olayın, kişilerin damak tadına uygun bir içecek yaratmak olmadığını anlamamasını anlayışla karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 How many cans of Coca-Cola do you consume per day? Doğru düzgün hazırlayın şunları ulan 3-5 soru var zaten. Less then 2 olmamalı, AĞZIMA SÜRMÜYORUM seçeneği neden yok. 2'den az nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Votka and raspberry juice Votka and energy drink Bacardi and Coca-Cola Red wine and cola (şargoz) Jack Daniel's and Coca-Cola Madem ingilizce, Vodka yazılsın arkadaşlar, votka nedir? Aynı zamanda, Votka enerji dışındaki bütün karışımlar proleteryan tercihlerdir, öküzlüktür. Viskiyi kolayla karıştıran bizden değildir. Şarapla kolayı karıştıran birini görmedim henüz, görürsem ağzına vururum ama iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Sly-One said: jack&coke hazır kutusu gelecek. Gelirse alır içerim o ayrı. İşte artık görüşmeme kararı aldığım arkadaşlarımdan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şarap kola =/eşitdeğildir= şargoz. şarap gazoz = şargoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 viskiye sodadan başka bir sıvı konulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Voys said: şarap kola =/eşitdeğildir= şargoz. şarap gazoz = şargoz adamınbiri said: şargoz beyaz şarap ve çamlıca ile yapılır insanları yanlış bilgilendirmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Alexi_Septimus said: Votka and raspberry juice Votka and energy drink Bacardi and Coca-Cola Red wine and cola (şargoz) Jack Daniel's and Coca-Cola Madem ingilizce, Vodka yazılsın arkadaşlar, votka nedir? Aynı zamanda, Votka enerji dışındaki bütün karışımlar proleteryan tercihlerdir, öküzlüktür. Viskiyi kolayla karıştıran bizden değildir. Şarapla kolayı karıştıran birini görmedim henüz, görürsem ağzına vururum ama iki tane. ahahaha +111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Viski ile herhangi bir sivi karistirilmamali hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 viskiye acınmaz. içine katılan herhangi birşey is kokusunu yokeder. coni volkıra birkaç damla ispanyol şarabı katılır. oda zaten aynı fıçıdan çıkmadır kendileri. çok hafif gelen kokuyu arttırır. jack+kola olayını geçen sene yılbaşı partisinde görmüştüm. yabancılar içiyodu öyle. kolaya gömüp içiyosan niye viski içiyosun dimi? votka falan iç ne bilim bacardi iç. şaraba turşusuyu gibi birşey (fikir ilginç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahah şarap turşu suyu, kusmaya birebir olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şarap+portakal suyu+meyvelerr+yeterli sure=sangria guzel bi karısım bence.sarap sek de guzel o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şarap + ocak ortası + evde gaz bitmesi = dünyanın en güzel dakikaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar