Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'ten bir rica daha.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Mumu said:
şargoz ne iğrenç bişeydir ya.
sargoz cok severim be ben.

Ayrica Bacardi Cola ne abi Bacardi sizin sponsorunuz mu? Delikanli gibi Cuba Libre diyin lan suna.

Bak bak nasıl belli mühendis olduğu. Dümdüz çalışıyo kafası dingonun.
Mesaj tarihi:
Bazı mühendis arkadaşlarımızın buradaki olayın, kişilerin damak tadına uygun bir içecek yaratmak olmadığını anlamamasını anlayışla karşılıyorum.
Mesaj tarihi:
Votka and raspberry juice
Votka and energy drink
Bacardi and Coca-Cola
Red wine and cola (şargoz)
Jack Daniel's and Coca-Cola

Madem ingilizce, Vodka yazılsın arkadaşlar, votka nedir?
Aynı zamanda, Votka enerji dışındaki bütün karışımlar proleteryan tercihlerdir, öküzlüktür.

Viskiyi kolayla karıştıran bizden değildir. Şarapla kolayı karıştıran birini görmedim henüz, görürsem ağzına vururum ama iki tane.
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
Votka and raspberry juice
Votka and energy drink
Bacardi and Coca-Cola
Red wine and cola (şargoz)
Jack Daniel's and Coca-Cola

Madem ingilizce, Vodka yazılsın arkadaşlar, votka nedir?
Aynı zamanda, Votka enerji dışındaki bütün karışımlar proleteryan tercihlerdir, öküzlüktür.

Viskiyi kolayla karıştıran bizden değildir. Şarapla kolayı karıştıran birini görmedim henüz, görürsem ağzına vururum ama iki tane.

ahahaha +111111111
Mesaj tarihi:
viskiye acınmaz. içine katılan herhangi birşey is kokusunu yokeder. coni volkıra birkaç damla ispanyol şarabı katılır. oda zaten aynı fıçıdan çıkmadır kendileri. çok hafif gelen kokuyu arttırır.

jack+kola olayını geçen sene yılbaşı partisinde görmüştüm. yabancılar içiyodu öyle. kolaya gömüp içiyosan niye viski içiyosun dimi? votka falan iç ne bilim bacardi iç. şaraba turşusuyu gibi birşey (fikir ilginç)
  • Yeni Oluştur...