SethValor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Uyanık olduğu saatlerde şefkatli bir eş ama uykuya dalınca seks canavarına dönüşüyor. İngiliz inşaat işçisi Tim Draper geceleri bir seks canavarına dönüşüyor. Uyanık olduğu saatlerde şefkatli bir eş olan 33 yaşındaki Tim, uykuya dalınca ise 34 yaşındaki eşi Amanda’nın geceliğini parçalayıp onu sekse zorluyor. Sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamayan adam, “Eşim yaptıklarımı anlattığında kulaklarıma inanamıyordum. Doktorlar bana ‘sexsomnia’ teşhisi koydu. Şimdi tedavi görüp iyileşmeye çalışıyorum” dedi Yorum yapamıyorum. Tam bir habercilik örneği. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Dayanamadım.. Yazayım dedim.. evlendemeden önce kimi seviyomuş bu adam. heralde onların acısını cıkarıyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ya gitsin kimi kandırıyor ya hatırlamıyormuş peh sapık herif :P askdaskdaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Doktorlar bana ‘sexsomnia’ teşhisi koydu. Şimdi tedavi görüp iyileşmeye çalışıyorum” dedi Vayzını be ^_^.Hastalığında böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Karısı değil mi zaten? Bir problem olmaması gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kocan seni her gece .. bi problem yok dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 karısı da,kardeşim 1 gece yaparsın 2 gece yaparsın.her gece nedir yani ahha.kendine paralı asker tut her gece sevişmek istiosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yerim böyle haberciliği ahahah sexsomnia ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 SoulCube said: kocan seni her gece .. bi problem yok dimi. abi sex karşılıklı bir olay tamam da. kızlar hiç sex sevmezmiş gibi konuşmuyormusunuz bi de şurda. bitiyorum yani. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bir gün kocanda seni hergün sex yaparda hayvan gibi o zmn yazarsın buraya. sürtünme kuvveti diye birşey var hacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dasaaa said: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_sex oha falan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 SoulCube said: bir gün kocanda seni hergün sex yaparda hayvan gibi o zmn yazarsın buraya. sürtünme kuvveti diye birşey var hacim. şimdi sürtünme de bi yere kadar. adam uyuyor, gözleri kapalı, şuur zaaten yerinde değil. kadının kulağını falan da zorlayabilir. siz olsanız siz de şikayetçi olurdunuz böle bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dasaaa said: kadının kulağını falan da zorlayabilir. siz olsanız siz de şikayetçi olurdunuz böle bi durumda. Hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ya şu var: kadın acı çekiyor bunca zaman şikayet etmemiş demek ki haber başlığı şu olmalıymış : gündüz ev kadını, akşam frijit x mazoşist x nemfoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 SethValor said: İngiliz inşaat işçisi Tim Draper geceleri bir seks canavarına dönüşüyor. Uyanık olduğu saatlerde şefkatli bir eş olan 33 yaşındaki Tim, uykuya dalınca ise 34 yaşındaki eşi Amanda’nın geceliğini parçalayıp onu sekse zorluyor. alın size konulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kitana said: SoulCube said: kocan seni her gece .. bi problem yok dimi. kızlar hiç sex sevmezmiş gibi konuşmuyormusunuz .. haha biliyorsun he vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamı bir odaya kitleyince napıyor gece kapıya mı saldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şöyle libidom olsun, bi milyar borcum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dasaaa said: şimdi sürtünme de bi yere kadar. adam uyuyor, gözleri kapalı, şuur zaaten yerinde değil. kadının kulağını falan da zorlayabilir. siz olsanız siz de şikayetçi olurdunuz böle bi durumda. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 adamın ergenlik çağındaki yatağı delik deşiktir süzgeç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tim dı raper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bunun dişi versiyonu olacak evde.. bu gece ne yapacak acaba merakından uyuyamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bi ayağı klozetin içinde, öbür ayağı sombreroda.. bi elinde çiğ tavuk ötekinde ise diş fırçanla gördüğünde işler değişebilir tabii.. dur lan.. karnaval gibi kadın oldu bu! katılmak istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Çocuklugunda annesiyle babasının yanında yatmamıştır hiç, di mi ? protip: ANNNNEEEEEEEEEEEAHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar