pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 evet, var mı? içinde et kereviz ve pırasa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sen sus yok mu egeli koru yemeğini ey aydınlı muğlalı izmirli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 pirasa zeytinyaglisi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok bu bildiğin salçalı malçalı yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 fail^3 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ayrı ayrı güzel olabilir except pırasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 abi dünya üzerinde kereviz seven var mı? gerçi her türlü iğrençliği seven bulunabiliyor ama bu kereviz! yapmayın! barbara streisand'ın tipinden bile daha iğrenç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben seviyorum kerevizli pırasayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 pogodi said: evet, var mı? içinde et kereviz ve pırasa var. pırasayı ayıklar yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kereviz le pırasa nın ne olduğunu hele kerevizin neye benzediğini bilmiyorum.sevmek bi kenarda dursun :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kereviz iyidir tavuklu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 siz yaşamıyosunuz. baranoyak da sevmiyo, ben kendimi yalnız bırakmamak için abimin acc tan girdim yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 özenle mi seçtin kerevizle pırasayı. bide aynı tencereye koymuş. çok leş =L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 pogodi said: yok bu bildiğin salçalı malçalı yemek aaa olmadı şimdi. salça o sebzelerin ikisine de yakışmaz yahu :( ikisi de zeytinyağlı yemek olur soğuk soğuk nefis. ikisinin de zeytinyağlısına limon yakışır. işin içine salça girmese olabilir diyordum ben ama kısmet diilmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kereviz seven bizden değildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 vivavale said: kereviz le pırasa nın ne olduğunu hele kerevizin neye benzediğini bilmiyorum.sevmek bi kenarda dursun :? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 SİZDEN DEĞİLİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Kerevizi ayıklar pırasayı yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kereviz ve pırasayı ayrı ayrı çok severim. kerevizli pırasayı ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Abi pırasa mükemmel bi yiyecek ya. İçine havucunu atacan, çok hafif salçasını atacan, az yağda pişirecen, sonra ekmeğini bana bana yiyecen. Limon atmam ben mesela, öyle yerim. Tencerelerce pırasa az gelir bana bi de. Bıraksan bi tarla yerim heralde. Bi de soğuk-sıcak farketmez. Kereviz? (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ya ben seviyorum hatta anne yap fln diyorum bi bozuklugum yok dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 En sevmediğim iki sebze yemeğini karıştırıp bir de zeytinyağlı olması gerekirken etli yapmışlar. İlk deneyeni bulursam dövebilirim bile bu uykusuz halimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Pırasa haşlanmış vıcırık soğandan bile beter birşey. Kereviz iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kerevize taparım ama pırasaya nefretim var soyulurken bile gözlerimi yakıyor soğan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar