papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aquila said: hey allam, terlik atmadan once MALIS atsaymis keske. AHAHAAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 10milyon dolar vermiş adamın biri o ayakkabıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 busha ayakkabı fırlatma oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 şimdi bu oyunu tvde gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 http://cursedluck.net/other/pokebush.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ah ne olurdu şu ayakkabının topunu bushun azına gelseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 esas kahraman bush =) spidermandeki spider sense lerini kullanmis direk. belki de kendisi bizi yillardir yiyor spiderman peter parker diye uyutuyor. aslinda george w. bush mus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu hadisenin oyunu çıkmış java olarak .İnternette varmış çok güldüm haberlerde gördüm terlikle Bushu vurmaya çalışıyorsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 cidden bush'a ilk ve muhtemelen son defa saygı duydum. "lol nub" gülümsemesi paha biçilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 AHAHAHAHA OF OYUN AHAHAHAHAHA gifler süpermis hepsine rep verdim ahahah gece gece karnim agridi gulmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sdflsdafjsadflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 POKE TOPU GİT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bbc yada cnn hangisiydi hatırlamıyorum, haberi shoe-icidal attack diye vermiş. espri anlayışı evrensel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Gifler muhteşem 4bir yandan gif yağıyor. Yarışma yapılmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 oyunda en millet 70 80 yaparken mesut adlı bi türk 8000 yapmış. illa birimiz çıkacak bi program yapıp içine sıçacak olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yazan oldu mu bilmiyorum: ayakkabı türk malıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 daha kaliteli oyunu için; http://www.oyunum.eu/oyunlar/Busha-ayakkabi-firlatma.html?ver=6996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 http://yonkis.com/imagenes01/bush4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 asduhasdhausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 muhgaha şimdi gördüm ve yarıldım:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 throne_eins_meister said: yazan oldu mu bilmiyorum: ayakkabı türk malıymış türk malı olsa ıskalamazdı cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 http://gaygamer.net/2008/12/zero_to_meme_in_60_seconds_bus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 adama çok işkence yapmışlar ya.. yapan da ıraklılardır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ırak halkının aşırı "satılık" duruşu aklıma kunta kinte'yi getiriyor hep. kunta kinte'ye yeni isim verirler. bu da verilen gavur ismini kabul etmez. kabul etmediği için ceza olarak kırbaçlanır. kırbacı vuran da -elbette- bir köledir. aynı kunta kinte gibi.. kırbaçlama işini yapacak olan bu arkadaş gibiler isimlerini hemen kabul etmiştir ve sahiplerine güzelce yalakalık yapmaktadırlar vs. ahanda buldum videosunu valla! http://www.youtube.com/watch?v=MRtuxjHBmi4 zaten "sahip" için iti ite kırdırma politikası kolay gelir. sahibin gözüne girmek isteyen köle, sorun çıkartana yani kendisinden olana öle bi dalar ki! hem de sadece sahibinin gözüne girsin diye... özür bile dileyebilir hatta.. o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar