nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 aranızda zombi saldırısına ugramıs veya zombi gormus kac kisi var
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 progamer said: Yahu zombi gece gündüz yarımı yapmazki vampirler yapar. farklı filmlerdeki farklı yorumlarında zombilerin farklı davranışlar gösterebiliyor. 28 gün sonra'da gündüz hareket edebiliyor ve koşabiliyorlardı. başka bir filmde yüzebilenleri filan da hatırlıyorum ama nerdeyse tüm filmlerde kesin olan şey geceleri sürü olarak hareket ettikleri.
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nutella yerim said: aranızda zombi saldırısına ugramıs veya zombi gormus kac kisi var O kadar Left 4 Dead oynadım ki harbiden saldırıya uğramış akdar oldum :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 cado said: ben hep zombilerin birbirini neden yemediğini anlamamışımdır kendi etleri çürük onların iyyy, böle mis gibi taze beyin dalak sakatat varken
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 progamer said: nutella yerim said: aranızda zombi saldırısına ugramıs veya zombi gormus kac kisi var O kadar Left 4 Dead oynadım ki harbiden saldırıya uğramış akdar oldum :) üste edit: Gündüz o kadar korkutucu olmuyorlar çünkü
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fastreloader said: zombileri birbirine düşürürüm jasdfhj "olum lan şurdaki sana homo dedi erkekleri yiyomuşun sen hep"
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 en yakın markete giderim.nasılsa yağma olur.ondan faydalanır doldurum evi uzun sureli stokla.bol bol alkol alırdım.kapımı kitlerim.balkona geçerim olanları izlerdim :) iş başa gelince.stoklar bitince zombiler hala temizlenmemiş olursa.ufaktan kendi kapımızın onundekileri temizleyip sora yol bizi nereye götürürse.sonunda her zaman iyiler kazanır.2 tane kıcı boklu zombi için hemen ölmeye gerek yok :).önce olayları takip etmek lzm.kahramanlık iyi birşey değil :) cok ciddi bir konu.ciddi cevap verdim.
Garager Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Öyle bir durum olduğunda bir araba ve biraz yiyecek,kalan tanıdıkları aldıktan sonra yanıma bir kaçda silah temin edip yola çıkarım.Çünki şehirde kalanlar zombiler tarafından değil ordular tarafından ölmüş olurlar. Bir kasaba gibi bir yere yerleştikten sonra yavaş yavaş yapılanırım tanıdıklarımla.Kasabada güvenliği sağladıktan sonra bir 6 ay beklerim. Sonra tekrar bir yolculuk...
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 çeşitli ağır silah, bomba vs yoluyla üstümdeki bütün stresi alırdım. ohhhh negzel ya. ne kanun ne bişey... ha ayrıca bana dokunmayan zombi bin yıl yaşasın.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bir tane cleric arkadaş vardı benim bildiğim. onu çağırıp paso Sunray, False Dawn, Sunbeam çekeriz. Turn Undead de cabası.
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 burger queen e sığınırım buarada şaka değil iskenderunda ki burger queen King telif hakkı vermemiş ehueh
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 dürbünlü uzun menzil bi tüfek alırım güvenli bi yerde pusar sıkılana kadar real cs oynarım ki sıkılcağımı sanmıyorum hep yapmak istemişimdir
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ardeth said: DAYSTAAAR! Ahahahaha
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Masquerade said: Gündüz zombiler ortada olmayacağından yiyecek içecek, silah vs toplarım. onun dışında geceleri evde takılırım. gündüz zombi olur?
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 youtube a girerm arap şükrü - bu şehir beni boğuyor açarım. 2 tek atarım bi de üzerine viceroy special içerim tamamdır abi. yemişim zombisini
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Killer said: Masquerade said: Gündüz zombiler ortada olmayacağından yiyecek içecek, silah vs toplarım. onun dışında geceleri evde takılırım. gündüz zombi olur? abi filmine göre değişir o
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 said: üzerinize saldıran bir zombi sürüsünden daha kötü bir şey varsa o da yanarak üzerinize saldıran bir zombi sürüsüdür. ahah
PZero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 tüm sanayi hamleleriyle beklerim zombileri
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 zero sırf bunu yazmak için girmiştim topice cüneyt abimizi çağırıcaktım :( ya hepsini toplarım bi araya sora bubble + hs yapar kaçarım , yada cüneyt abiyi çağırırım o gelir ve.. Döverim seni. - BRAINZZZZ HEPINIZI DOVERIM ULEN yapar zombiler gider zaten
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 zombi saldirisi bize teget gecti hamdolsun
Öne çıkan mesajlar