Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velev ki zombi saldırısının sabahında uyandınız...

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

progamer said:
Yahu zombi gece gündüz yarımı yapmazki vampirler yapar.

farklı filmlerdeki farklı yorumlarında zombilerin farklı davranışlar gösterebiliyor.

28 gün sonra'da gündüz hareket edebiliyor ve koşabiliyorlardı. başka bir filmde yüzebilenleri filan da hatırlıyorum ama nerdeyse tüm filmlerde kesin olan şey geceleri sürü olarak hareket ettikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

en yakın markete giderim.nasılsa yağma olur.ondan faydalanır doldurum evi uzun sureli stokla.bol bol alkol alırdım.kapımı kitlerim.balkona geçerim olanları izlerdim :)

iş başa gelince.stoklar bitince zombiler hala temizlenmemiş olursa.ufaktan kendi kapımızın onundekileri temizleyip sora yol bizi nereye götürürse.sonunda her zaman iyiler kazanır.2 tane kıcı boklu zombi için hemen ölmeye gerek yok :).önce olayları takip etmek lzm.kahramanlık iyi birşey değil :)

cok ciddi bir konu.ciddi cevap verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir durum olduğunda bir araba ve biraz yiyecek,kalan tanıdıkları aldıktan sonra yanıma bir kaçda silah temin edip yola çıkarım.Çünki şehirde kalanlar zombiler tarafından değil ordular tarafından ölmüş olurlar.

Bir kasaba gibi bir yere yerleştikten sonra yavaş yavaş yapılanırım tanıdıklarımla.Kasabada güvenliği sağladıktan sonra bir 6 ay beklerim.

Sonra tekrar bir yolculuk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...