HackerMan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 selam arkadaşlar .pdf dosyasında bi texti alıp wordde düzenlemem gerekiyo tez hazırlıyacağım bunu nasıl yapabilirim!? bi yolu varmı ? yoksa eğer bütün dökümanı elle yazmam gerekicek :( yardımcı olursanızz sevinirim.[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 select all copy paste ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yanlış biliyor olabilirim ama pdf ler editlenemez dosyalar diye biliyorum copyright hedeleri yüzünden (e book falan) aslında aklıma fantazi bi fikir de geldi OCR programına okutucan hehe (olmuodur kesin, hayal işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ocr ile her türlü okunaklı yazı olur niye olmasın. Onun dışında pdf writer programları dahil pdf'leri açıp editliyemezsin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 asıl sorun şu ocr programı pdf açabiliyor mu ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Önce screen shot alıp jpg olarak kaydedersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 otur baka baka yaz[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 çok fransız olacak ama ocr programı ne merak ettim:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yalan, kim dediyse pdf'ler editlenemez diye. Adobe Acrobat Reader yerine Adobe Acrobat Professional kullanman gerekiyor; onda edit var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pdf2html diye bi program vardı download.com da falan vardı sanırım[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Çok da güzel editleniyor. said: fedaykin, 06 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki: ocr ile her türlü okunaklı yazı olur niye olmasın. Onun dışında pdf writer programları dahil pdf'leri açıp editliyemezsin. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pdf dosyaları genellikle resimlerin birleştirilmiş hali oluyor.. acrobat reader ile bu resimlerdeki textleri seçemessiniz. ama ayrıca text içerenleri de var. onları acrobat reader ile bakarken, seçebilirsiniz. bu seçilebilen textleri almak için de sanırım adobe acrobat (reader değil) gerekiyor.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Mayıs 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Adobe un kendisi 100 küsür MB, pdf2html yada pdf2doc falan gibi tek amaçlı programlar vardır inancındayım ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yok öyle bir şey, Professional ile seçiyorsun diyorum. Ayrıca resimleri de copy/paste edebiliyorsun. said: Bonecrusher, 06 Mayıs 2004 19:29 tarihinde demiş ki: pdf dosyaları genellikle resimlerin birleştirilmiş hali oluyor.. acrobat reader ile bu resimlerdeki textleri seçemessiniz. ama ayrıca text içerenleri de var. onları acrobat reader ile bakarken, seçebilirsiniz. bu seçilebilen textleri almak için de sanırım adobe acrobat (reader değil) gerekiyor.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Mayıs 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 editlenmeye karşı kilitlendiyse istediğiniz writerını alın açamazsınız ki pdf'nin mantığı da zaten budur. Her önüne gelen kurcalamasındır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 seçmekle kastettiğim "highlight" yanlış anladın herhalde beni.. pdf'de highlight edebildiklerin texttir. ama resim ise, resimde yazı, harf olsa da, o harfleri highlight edemessin dedim.. editlemek için adobe acrobat professional lazım biliyıorum onu[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Acrobat reader da da var mı bilmiyorum ama 2 türlü yapabiliyorsun Acrobatta. 1- Edit menusunden select all deyip ctrl+c ile yada yine editmenusunden copy komutuyla kopyalayailirsin. 2- Yukarıda komutların bulundugu barda basic tools içersinde text select tool var. Uzerinde T harfi olan bir tuş. Aynı zmanda yanlış hatırlamıyorsam V tuşu ile aktif oluyor. Onu aktif edip de select yapabilir sonra ctrl+c ya da edit copy komutuyla kopyalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Adobe illustrator... eğer PDF yapılırken convert edilmemiş ve fontlar font halinde bırakılmışsa istediğini yapabilirsin. Illustrator>Open>hede.PDF[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 PDF dosyasını açtıktan sonra, ekrandaki kısayol tuşlarından "T" harfi şeklinde görüneni seç, yazıları copy-paste yapabilirsin artık.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bir gün bütün insanlar araştırma yapabilecek mi?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 pdf2html bdf to text pdf to word ..vs gibi programları arat. onlar hallediyo. çoğunluğu lisanslı program ama crack veya ücretsiz bulmak da imkansız sayılmaz.. azimle kodlayan karneli deler:D:D[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Arkadaşlar ben bu programı buldum yoğun çalışmalarımla bakın arkadaşlar bunla ilgili bir çalışmanız olursa ben bu programı indirdim biraz amatör ce bişi ama en azından benim gibi 50 sayfa yazmaktan kurtulursunuz. sadece yapmanız gereken şey türkçe karakterlerin yerine alan kelimeleri düzeltmek oluyor bu da size yazmaktan daha az zahmetli bir iş olarak geliyor . isteyen olursa bu programı size gönderebilirim[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar