Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaragücü - Galatasaray 07.12.08 @ 19.00

unK

Öne çıkan mesajlar

Ayhan bence takımın en önemli isimlerinden biri...Şaka maka kaçıncı yılı oldu Gs'de bilmiyorum da ben son 2-3 yıldır beğeniyorum Ayhan'ı...Hem defansif,hem ofansif bence oldukça iyi işler yapıyor,topsuz oyunuda iyi oynuyor,orta sahanın yükünü çekiyor bana göre...Dengeli bir futbolcu,bence kilit isimlerin başında geliyor takımdaki...
Sosyal ağlarda paylaş

ayhan hakkaten cok kilit adamdır.az hatayla oynuo ama yaptıgı o az hatalar genelde tam kufurluk oldugu için göze batıo :)

ama hakkaten çatır çatır top oynuo.ha tabi kmse kmseyi sevmek zorunda deil.ama takıma çok faydası var ayhanın.ayhanın sakatlıgında cok sıkıntılar yaşadık yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

En sevmediğim topçu modeli bi Ayhan bi Park. Yetenek yok, oynadıkları takımın sistemiyle oynayamıyorlar. Ama work rate'leri 20 olduğundan banko onbirde çıkıyorlar. Ve ne gaflettir ki ben Manchester United ve Galatasaray taraftarıyım :(

Lincoln çok çalışkan değil ama yetenekli, sisteme uygun oynuyo, oyunu yavaşlatmıyo, atakları baltalamıyo. Eeee, düşünebiliyor, maç kurtarabiliyor tek başına. Neden bu özelliklere sahip Ümit Karan'la çift forvet oynatılıp Ayhan kesilmiyo ki?

Yeteneksiz ama çok koşan adam mı kurtaracak bu takımı? Sabri'ye saygım daha büyük. En azından fiziği var hem çok hem de hızlı koşup yıpratıyo. Ayhan kendi yıpranıyo ikili mücadelelerde. Bi de terbiyersizin teki..
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma nilep ama çok saçma futbol düşünüosun :)

öyle olmuo bu işler.futbol oynamak rovaşata gol atmak topuk pasları atmak değil

beşiktaşlı tayfur cok mu yetenekliydi mesela.böyle adamlar mucadeleci adamlar.hiç bişi yapmasalar maç içinde kaptıkları top yeterli.

bütün 11 i teknik adamlarla dolduramazsın.her takımda böyle 1-2 adam sayabilirim yani.yani o mevkinin adamları genelde öyle.daha iyisi ztn realde manchesterda oynuo.

ayhanın görevi adam geçip asist yapmak yada gol atmak değilki.o işi yapan adamlar yapabilcek adamlar belli.sevip sevmemeye bişi denilmez ama kesinlikle gereksiz değil.

yani maç 3-0 dı bilmem kaçıncı dakkaydı ayhan hala adam kovalayıp top kapıodu atak kesiodu.ulan dedim bu adam yorulmazmı

ha sabri mesela.o adamdanda çok bişi beklenmez.hızlı adam.bi orta yapmayı ogrenmesi lzm.onuda yaptımı yeterli sağ bek için.ondan oyun kurmasını gol atmasını bekleyen yok.sağdan gitsingelsin orta yapsın kademeye girsin
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi sen çok yanlış anlamışsın. Bizim takım ileri dönük, hızlı ataklar yaparken Ayhan topu ayağına aldığında duruyo, bi dönüyo bakınıyo ve paslarının en az yarısını geriye yada yanına atıyo.

Dikine hızlı oynamaya çalışan takımı bozuyo. Teknik olmaması çok garip değil. Topal da teknik değil falan ama topla durup geri pas yapmıyo ileriyi düşünüyo en azından.

Park da Manchester'da bence çok gereksiz. Yani kanatta Giggs veya Nani oynayacakken. Yada o parayla adam alınacakken tekniği olmayan, pas atamayan, hani tekniği geçtim ayağında topu iyi saklayamayan salak salak kaptıran bi adamı oynatmak saçma.

Yoksa herkes teknik olmak zorunda değil ama Ayhan sistemi aksatıyo bence. Ha geçen sene dikine oynuyodu harikaydı, bu sene bi değişiklik var. Anlayamadım ama bence dikine oynarken her atağı kesmesi kötü. Nonda da böyle mesela kontraya çıkarken top gelince duruyo bakınıyo Servete atıyo geri :D
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ayhanın görevi adam geçip asist yapmak yada gol atmak değilki.o işi yapan adamlar yapabilcek adamlar belli.sevip sevmemeye bişi denilmez ama kesinlikle gereksiz değil.

zaten ayhan işi olmayan şeyler yapmaya başlayınca sabrımı taşırıyor benim.. BANA GÖRE ayhan ın sezondan toplam bir elin parmaklarını geçmicek kadar hücumda etkili pozisyonu vardır ve oldukça vasıfsız kalır hücumda. stay back.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Görevi o değilse de o görevi yapanların görevini ve bir bütün olarak takımın görevini aksatmamalı. Hızlı atağa çıkarken hemen ileri bakıp dikine pas atmalı. Bunu yapamıyorsa yedek otursun, ataklarımızı yavaşlatıp gol fırsatlarımızın sayısını azaltmasın bi zahmet.

Ayhan da DMC değil MC zaten bariz. DMC olcak kadar defansif yeteneği de yok fiziği de, tam MC adamı. Dengeli, her yere oynayacak. Geçen sene de MC oynadı zaten ve iyiydi. Ama bu sene pozisyon değişikliğiyle beraber bi saçmalama geldi adama. Dur, bakın, arkanı dön, geri pas at. Böyle bi oyun planı var artık Ayhan'ın :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlık Raporu: Harry Kewell

Sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell’ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle, önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya’ya gitmesine izin verilmiştir.

Kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavi, sağlık kurulumuzla koordineli olarak, Avustralya’da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirlenecektir.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...