Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bjknın en iyisi rüştü idi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 BiTcH_oFBaT said: sg-1 said: BiTcH_oFBaT said: kırmızı kartta sonuna kadar doğru. gs maçında sivok yok eh gs-bjk maçı iki hafta sonraymış da o kırmızı kartın en az iki maç yatarı var. 2 maç iyimser bir tahmin bence. 3 maç filan rahat olur. hakediyorda. mokoko said: sg-1 said: Eh yani ankaraspor bugün oynadığının yarısını bile oynamadı fenere. fenerbahçe oynatmadı deilde ankara oynamadı di mi?. neyi oynatmadı. bi kere aykut kocaman'a ne kadar saygı duysam da her hafta iyi oynayan bir takımın tüm kurgusunu değiştirip öyle çıkardı saraçoğluna. fener oynatmaz tabi sonrasında. ama bu asla bu maç için bahane olamaz. yani takımın kaptanında iş yok. delgado neci anlamıorm. sonra triplere girior milli takıma alınmıorm diye. kim ne yapsın seni. tello yok mustafa denizli gelince herkes havasını bulmuş bilmem ne. bu mu hava? neyin havası bu anlamıyorum. uzatmalarda zaman geçiren bizim oyuncular. 3 tane az bile yedik. rüştüde kaleci değil sanırsam. son golde de o duruş ne? tecrübe tecrübede kaleci olması gerekiyor kalede artık. hakemide kutluyorum gerçekten çok güzel maç yönetti. tebrikler. keşke hep böyle olsa hakemler. hakeden kazansa sahada. yaniliyorsunuz. Takimlariniz COK kotu. Fener ise BAYAGI iyi. O yuzden yendik. :P bu arada gecmis olsun bjkye cidden, biz de kayseriden mi ne 4 yemistik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Hala demiröreni destekleyip yardakçılığını yapanlara müstahak, beter olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 2 maç kazanınca bu kadar havaya girilir yalnız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Azmo bir yalani yasiyosun, ama sanirim boyle mutlusun, o yuzden bisey demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 çarşı'nın bağırdığı yok istifa diye. onlar hala susturmaya çalışıyo. satılmış oldukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aquila said: Azmo bir yalani yasiyosun, ama sanirim boyle mutlusun, o yuzden bisey demek istemiyorum. Euhee sevdim cümleyi...Ama azmo da dalga geçiyo zannedersem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Fener top oynamıyor, daha çok harmandalı denebilir. Neyse bjk topiğini fb topiğine çevirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Takımın savunulcak hicbiyeri yok nerden tutsan elınde kaliyor. İcki sigara stresten sonra besiktasi da kanser yapan etkenlere eklemek lazım, yeter bıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ibrahim üzülmezle falan olcak iş deil bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ne kadar yüzsüz bir yönetim var anlamıyorum ya.O kdar teknik direktör degişti olmadı.Bir sezonda 10+ futbolcu transfer edildi olmadı.Bu oyuncuları gönderiosun,teknik direktörleri iç çamaşır degiştirir gibi degiştiriosun.Sen kendin padişah koltugunda emir yagdırmaya devam.Olmaz bi kere sucu kendilerinde bulsalar cok sevinicem.Gecen sene sampiyonluk yönetim yüzünden gitti bu sene de öle olucak.Fb-Gs daha ne kadar kötü durumda olabilir ki.Bu sene de şampiyon olunmazsa yazık olur oluyor oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Sotto said: aquila said: Azmo bir yalani yasiyosun, ama sanirim boyle mutlusun, o yuzden bisey demek istemiyorum. Euhee sevdim cümleyi...Ama azmo da dalga geçiyo zannedersem:P harkulade ciddiydim ben halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Telegol de bi döküm çıkardılar. Denizli geldi. Beşiktaş 8 maçta 11puan kazandı 13 kaybetti. Yendiği takımlar ise Gençler , Kocaeli , Eskişehir. İlk 9 da yok bu takımlar. Bu yönetimle değil bu sene 20sene geçse Beşiktaş Şampiyon OLAMAZ! Yönetim vurdum duymaz. Futbolcular rahat. Klupte at koştur herkes kafasına göre. Yahu amatör klupler daha disiplinli daha derli toplu. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Denizli gelmeden önce Bjk'nin ligde mağlubiyeti var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ertugrulu gondermenin hata oldugu ortaya cikti. denizli ise olmamis bu klube. teknik direktor degistirmekle olucak is degil zaten bu. komple bjk bastan asagi degismeli. satsalar keske klubu bir zengine takim adam olsa en azindan iyi topcu goruruz takimda zaten daha kotu halde olamaz takim herhalde. en azindan baska bir yonetimin gelmesi gerek yonetim ayni kalsa bile baska bir baskanin gelmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 BiTcH_oFBaT said: kırmızı kartta sonuna kadar doğru. gs maçında sivok yok eh YOKSA GÖKHAN ZAN MI OYNAYACAK HOBAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik vardı geldiğinde. beşiktaş fenerin 8 puan önündeydi şimdi 2 puan geride. ligde 2. durumdaydı. yarın büyük ihtimalle 6. olacak. kısaca denizli büyük ihtimalle 2 hafta sonra GS yenilgisinden sonra gider. demirören yabancı bi hoca getirir kellesinin süresini uzatması için diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yok o kadar cabuk yollayamaz denizliyi en azindan sezon sonuna kadar takimin basinda kalir. sezon sonu yollarlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bölee olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sakin olun iki yenilgiyle takımı bitirdiniz. bu kadar kendi kendini baltalayan başka kulüpte yoktur heralde. sakin olun. haftayada yenilirse bu takım istediğinizz olayı çıkarırsınız. ayrıca bu takıma kaptan olmuş biri, son 8 haftadır iğrenç bir futbol sergiliyorsa, sorumluluk alıp da ona emanet edilen takıma sahip çıkamıyorsa, performansı geldiği günden beri en düşük seviyedeyse, ıslıklanmak zorundadır. taraftarın gözünde nasıl olsa kredim var herkes bnei çok seviyor diye düüşünerek hareket edenlerin bu takımda yeri yok. ya kendini toparlayacak ya da daha kötü bir kulübe satılarak futbol kariyeri bitecek. yaşı genç değil delgado'nun. kaptanlık verdik işe yaramadı, arjantin milli takımı için izlenecek dedik yine hiç bir etkisi olmadı. demek ki kapasite bu. yapılabilecekler bu. sivok un kendi kalesine nasıl attığını da çok merak ediyorum izleyemedim orasını maçın. bi göreyim. ki buna rağmen sivok çok iyi bir oyuncudur. talihsizlik yaşamıştır. beşiktaş'ın sivok ve zapo gibi oyunculara ihtiyacı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Tavana taktı valla şahaneydi, pozisyon da o derece stresli değildi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Baggio said: Tavana taktı valla şahaneydi, pozisyon da o derece stresli değildi hani. o kadar belliyki mi ama gelişinden topu asacağı tavana hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yannız tello nun da kırmızı yemesi lazımdı net yumruk atıyo herife, bakın vuruyor demiyorum, eli yumruk yapıp çakıyor yardımcı hakemle arasında 20 santim falan var ve yardımcı hakem bişey demiyor... üzülmezde birini tokatlamış maçtan sonra sanırım, toraman da olabilir dikkat etmedim, oda en az 2 maç alır gibime geliyor görüntülerde görülmüş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Hmm birileri düğmeye bastı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yalnız cidden üç büyüklerin üst üste bu kadar berbat olduğu bir dönemde anadolu kulüplerinin artık daha vurucu hamlelere girişmesi gerekiyor. Sivas,Kayseri hala iyi durumdalar ve bu sene bunlara Ankaraspor katıldı.Üst sıraları zorlayabilecek,büyükleri düşürebilecek güçleri var ama nedense gerçekleşmiyor.Gerçekleştirilmiyorda tabii ki de :) Trabzon bakalım ne yapacak,bu sene şampiyon olmalarını gönülden istiyorum ki takımı hiç sevmememe rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar