Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gökçek: "Kılıçdaroğlu'nun teklifini kabul ediyorum. Eğer kaçarsa onun yalancı olduğunu bilboardlarda ilan edeceğim"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında ''doğalgaz okuma sayaçlarından milyonlarca avroluk yolsuzluk yaptığını'' iddiasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''düello'' teklifini kabul ettiğini bildirdi. Gökçek, ''Eğer kaçarsa ki kaçacağını tahmin ediyorum, arkasından bütün Türkiye'deki bilboardlarda kendisinin yalancı ve iftiracı bir sahte kahraman olduğunu açıkça bütün vatandaşlarıma ilan edeceğim'' dedi.

TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Gökçek, ''Kamuoyunda iftiracı ve yalancı bir Kılıçdaroğlu'nun bulunduğunu'' ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun kendisini düelloya davet ettiğini hatırlatan Gökçek, ''Ben, bu düellosunu hemen kabul ediyorum. Benim kişisel kanaatim, onun benimle açık oturuma çıkma cesareti olmaz. Hangi gün, hangi saatte istiyorsa, birlikte televizyona çıkarız. Bu konuyu tartışırız. Eğer kaçarsa ki kaçacağını tahmin ediyorum, arkasından bütün Türkiye'deki bilboardlarda kendisinin yalancı ve iftiracı bir sahte kahraman olduğunu açıkça bütün vatandaşlarıma ilan edeceğim'' diye konuştu.

Gazetecilerin, ''Perşembe günü sözleşilmiş, ama son anda kendileri vazgeçmiş'' demesi üzerine Gökçek, şunları söyledi:

''Kılıçdaroğlu'nun düellodan vazgeçip geçmediğini bilmiyorum. Gazeteci Uğur Dündar ile görüştüm. Dündar'a, kendisine böyle bir tartışmayı memnuniyetle kabul edeceğimi söyledim. Ancak bugün bana gelen haberler, (Kılıçdaroğlu'nun) pek kabul etmediği istikametinde. Kılıçdaroğlu, zannediyorum beni başkalarıyla karıştırıyor. Söylediklerini orada ona teker teker yutturacağım....''

''Bilbaordlar hazır mı?'' sorusu üzerine Gökçek, ''Kaçarsa bilboardlar, kaçmazsa inşallah ekranda konuyu halledeceğiz. Zannediyorum, o tartışmadan sonra, Türkiye'de böyle ucuz kahramanlıklar kesinlikle kalmayacak. Bundan sonra Kılıçdaroğlu kesinlikle kimseye iftira atamayacak. Kılıçdaroğlu'nun aslında şişirilmiş bir balon olduğunu tüm Türkiye görecek. Kendisine hodri meydan diyorum, ama bakalım nasıl kaçacak nasıl kurtulacak? Bu kadar laftan sonra da kaçması zor. İnşallah yakalarım televizyonda. İnşallah kaçmaz...'' diye konuştu.

[hr]

"Kılıçdaroğlu'nu balon gibi patlatacağım"
Melih Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu ile canlı yayında karşılaşmak istiyor..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediyenin sayaç ihalesinde yolsuzluk yaptığını ileri süren CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu'na balon patlatarak cevap verdi. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kendisine çok çirkin iftiralarda bulunduğunu belirterek, "Melih Gökçek dahil kim olursa olsun yolsuzluk yapmak şerefsizliktir" dedi.
Halk Ekmek Fabrikası tarafından özürlülere dağıtılan simit büfelerinin törenine katılan Gökçek, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin 'Kemal Kılıçdaroğlu ile bayramdan sonra televizyona ne zaman çıkacaksınız? yönündeki sorusu üzerine Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kendisinden kaçtığını söyledi. Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya gelmesi halinde kendisini balon gibi patlatacağını belirten Gökçek, Türkiye'de bir takım kişilerin kahramanlığa soyunduğunu ifade etti. Gökçek, "Türkiye'de kahramanlığa soyunan kişilere medya ciddi anlamda önem veriyor. Kişiler de kendinden geçip herkese iftira atmaya başlıyor. Kılıçdaroğlu benim hakkımda çirkin iftiralarda bulundu. Özellikle bizi yolsuzlukla suçladı. İnsanlara iftira atmak şerefsizliktir. O gün kimin şerefli olduğu ortaya çıkacaktır. Kılıçdaroğlu'nu ekranda yakaladığım an bırakmam. Kılıçdaroğlu cenazesinin olduğunu söyledi. Kendisine Allah rahmet eylesin diliyorum. Cenaze dönüşü karşıma gelmesini bekliyorum" diye konuştu. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını iftara olduğunu belirterek, "Melih Gökçek dahil kim olursa olsun yolsuzluk yapmak şerefsizliktir" dedi.

[hr]

"Kişiliğine yakışır bir üslupla konuşuyor"
"Kılıçdaroğlu'nu balon gibi patlatacağım" diyen Gökçek'e Kılıçdaroğlu'ndan yanıt.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e cevap vererek, "Umuyorum uygar bir ortamda Melih bey ile biraya gelir ve tartışırız." dedi.
Amcası Hüseyin Karabulut'un (103) cenazesine katılmak üzere Tunceli'ye gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Cem Evi'nde taziyeleri kabul etti.
Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninden sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, Gökçek'in, "Kılıçdaroğlu'nu balon gibi patlatacağım" ifadesini hatırlatması üzerine, "Melih bey kendi kişiliğine yakışan üslup ile konuşuyor. O üslubu halkın takdirine bırakıyorum. Umuyorum, uygar bir ortamda Melih bey ile biraya gelir ve tartışırız." dedi.
Kılıçdaroğlu, cenaze töreninin ardından Ankara'ya hareket etti.

[hr]

3 haberi tek başlık altında toplayıp yoruma açmak istedim.... Ankarada yaşamıyorum ama ne haltlar yediğini ve halkı ne denli kötü hizmete mahkum ettiğini hepimiz duyuyoruz, görüyoruz. Böylesine kaypak, yüzsüz bir karaktere sahip olmanın yanı sıra böylesine bozuk bir üslup ile nasıl ortalıkta dolaşabiliyor insanın aklı almıyor. Küçük tayyip modunda bir şahıs hakikaten. Böylesine sıfatsız hareketler sergilemesinin kaynağı olan özgüven nereden geliyor ?

Kılıçdaroğlu ile karşılaşmalarını çok merak ediyorum, gerçi bu tayfa yüzsüzdür almadığı ayar çeşidi kalmasa bile sırıtmaya devam eder ya neyse..
Mesaj tarihi:
Ankara belediye başkanı mı yoksa mahallenin kokoreçcisi mi belli değil , devlet zorunlu eğitimin yanına zorunlu düzgün konuşma dersleri eklesin yönetici kesim için.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
Kılıçlaroğlu ne zamandır söylemiyomu gelsin çıksın karşıma konuşalım diye, şimdi niye korksun ya. Teklifi veren kendisi lol.
Gökçek hafiften çatlattı kafayı heralde.

Ha ha orası ayrı bir vaka zaten Kılıçdaroğlu gel diye davet yapıyor daha sonra cenaze sebebiyle ankaradan ayrılıp bayram sonuna gün verince İ. Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu bahaneler üretip kaçıyor, kendisinin geceleri uykularıda kaçıyormuş diyerek show yapıyor gazetecilerin önünde. Birde eline balon almış ne bu yahu.. Yazık hakikaten Türkiye'nin başkentinin belediye başkanı böyle bir ''soytarı'' olmamalı.
Mesaj tarihi:
bu arkadaş müzelik zaten. i. melih gökçek olmak değişik bir kafa gerçekten.. emin çölaşan ile tartışmasını youtube dan bulun lütfen seyredin. Kemal Kılıçdaroğlu ile tartışması da bence çok farklı olmayacak. Ad hominem'in kralı kendisi. E.Ç. ile olan tartışmayı da E.Ç. nin kadın olduğunu kanıtlayarak bitirmişti. :P
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Kılıçdaroğlu frp karakteri gibi level level gidiyor. Mir Dingi Fırat ı kesti şimdi Melih Gökçek boss olarak Tayyip mi çıkıcak ?

lol bu iyiymis =]

balon olayina gelince kilicdaroglu sov yapiyor, gokcek de karsi sova girismis iste firsat bulunca

sanmiyorum ama umarim kilicdaroglu bu adamin laf kalabaligiyla kurtulmasina izin vermez
Mesaj tarihi:
melih direk kitaptaki en eski nuamraya basvurucak

kendi seviyesine indirmeye calisip yarim saat konuyla alakasiz laga luga yapicak sonra EKIEKIEKI BEN KAZANDIM! diye gezecek

"How do you kill that which has no life?" diyorum sadece
Mesaj tarihi:
Emin Çölaşan ile tartışmasını hatırlıyorum ibneler has bıdı bıdılar pichler falan eksik olmuyordu tartışmadan :p Ha birde senin seviyen çok düşük demişti emin çölaşana. Görüyoruz elinde balonla dolaşıp patlatıcam onu diyen bir adamcağız işte. Feto tayyip melih falan filan bunlar hep sorunlu çocukluk yaşamış kimseler. Aklı başında adam balonla basının önüne çıkarmı yahu :D
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Kılıçdaroğlu frp karakteri gibi level level gidiyor. Mir Dingi Fırat ı kesti şimdi Melih Gökçek boss olarak Tayyip mi çıkıcak ?

bu level olayının patenti bana aittir yalnız. acımam dava açarım ona göre :D

kapatma davası kararı açıklanıyor
Sufi said:
sonuçta öyle ya da böyle yine tayyip level atladı.

AKP karşıtı ve yanlısı gazeteler, TV'ler
Sufi said:
tayyip'in baykalı farma bağlayıp power level yaptığı muhakkak
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
bide eline balon mu almış? vay halimize, hani lafın gelişi söylenirde ele balon almak nedir ya?

Düzgün bir kaynak bulamadım bunla idare edin artık :P

http://www.iha.com.tr/haber/video/politika/2951-V-O-8/Kilicdaroglu-na-balonlu-cevap
Mesaj tarihi:
Emin çölaşan ile tartışmasını annem babam kardeşim ve ben ailecek patlamış mısırlarımızı colamızı hazırlayıp izlemiştik. Yarısında çıktığım filmlerin aksine mükemmeldi. Onlarca espri vardı resmen. Merak edenler tartışmanın kopma noktasını izlesinler.

Merakla bekliyorum Melih Gökçek in yeni performansını.

Bunlar dedemiz yaşında 2 kocaman insan sdkfhjsdf

http://www.youtube.com/watch?v=Mw2JsQg_FAw

Mesaj tarihi:
Nessarien said:
cemad said:
melihle laf dalaşına girilmez adam saçma sapan konuyu değiştirip tartışıyor

uğur dündar ona müsade etmeyeceği için hiçbir halt yiyemeyecek :)

uğur dündar satılık değil mi demeye çalıyorsun. hahahahaha. tabi canım o parayı hiç sevmez.
  • Yeni Oluştur...