Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi yayından kaldırıldı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Biz Kurtlar Vadisi topiğinde laf ettik ortalık karıştı ne gereksiz bir dizidir bu diye,burda iyiki kapatıldı denince şakşaklar havada uçuşmuş,o zamanlar nerdeydiniz,destekleseydiniz ya bizi KV'cilere karşı:)...
İyi olmuş,hatta süper,milletin beynini sulandıran,gereksiz bir yapım da kalkmış hayırlı olmuş..
Sosyal ağlarda paylaş

ben gereksiz görmüyorum, daha ziyade tehlikeli görüyodum. Şimdi "o zaman öteki filmler de kaldırılsın onlarda da silah var" diye kefalliyceklere söliim, bu "bizim durumu" anlattığını iddia ederek senaryo ilerletiyor. Böyle olması başarılı olmasına neden oluyordu. Buraya kadar tehlike yok, ama bu kadar büyük kitleye kendini izlettiren dizide herşeyin abuk subuk racon ve silahla çözüldüğünü göstermesi, "bizim durum"un böyle işlenmesi asıl tehlikeli olandı. Tabii yine çok genel tanım ve tespitler bunlar, sosyolog falan değilim ama bu kadarını bile rahatlıkla görüyorum, diziye kaptırıp fanboi şeklinde salya sümük savunanlar apayrı zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

sevmiosan izleme.sevip izleyene haksızlık etme.bu insanları etkilio demekten vazgeçmediniz :).kaç sezon sürdü dizi.3-5 lise tayfası ckıp ben polatım kafası keserim dedi diye abartıkça abarttınız :).pikaçu diye camdan atlayan da mevcut bu ülkede.halkım cahilse ben ne yapayım

bayadır kv izlemiyorum fanboi de değilim.beni etkileyip insanları kestiğim için değil senaryo olarak baydı.bundan diziyi izleyenlerde sıkıldı.ama her dizide oluo.toparlarlar izleriz.

aynı şeyi avrupa yakasınada söylüolar.baydı bitsin falan filan.çarşamba günleri zorla atv izletmiolar ya size mesela :).perşembe de aşkı memnu izleyin.annem i izleyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...