arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bap ne mesaj atmışsın be, ekol olacak potansiyele sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bende quotelamayım artık dedim. ama sonunda. işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oh yes. havaya ateş açarak kutladım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 isabet olmuş.milli bayram falan ilan edilsin bişi yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 eheh azınlık bayramı olur o anca. bööle kar eden bi dizi niye şimdi kaldırılmış yannız ilginç. "savunulan doğruyu" takan yok çünkü normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sonunda kriz bi işe yaramış oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gercekten krizlerin arada ise yaradigini gormek guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Azmodai said: oh be. en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahah bu sevinenler neden sevinmiş ben anlamadım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ben sevindim, çünkü çok kalitesizdi. Ne kazanıyorduysalar hak etmiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 çok marjinaliz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu hak etmiyor lafını hiç sevmiyorum. dünyada o kadar çok sektör var ki hak etmeden kazandıran; fatih terim hak etmiyor, kurtlar vadisi hak etmiyor, CEO lar hak etmiyor, paradan para kazananlar hak etmiyor. bizim insanımız biraz kıskanç sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kim hak ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Eternalus said: oh yes. havaya ateş açarak kutladım hemen. iki elde ben attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Masquerade said: çok marjinaliz biz. evet. tespit doğru. biz süperiz. polat molat kaldırılsın bunlar ne ya. hepimiz lost izleyelim, csi izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 zor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ismi ingilizce olsa yapımcıları amerikalı olsa süper dizi derlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Valley of The Wolves by Spielberg Polat yerine de çak burus vilisi. 10 numara dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 show tv dışında bi kanalda yayınlanırsa olmaz ya tutmaz bu dizi walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 atiker ne yapmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Biz Kurtlar Vadisi topiğinde laf ettik ortalık karıştı ne gereksiz bir dizidir bu diye,burda iyiki kapatıldı denince şakşaklar havada uçuşmuş,o zamanlar nerdeydiniz,destekleseydiniz ya bizi KV'cilere karşı:)... İyi olmuş,hatta süper,milletin beynini sulandıran,gereksiz bir yapım da kalkmış hayırlı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben gereksiz görmüyorum, daha ziyade tehlikeli görüyodum. Şimdi "o zaman öteki filmler de kaldırılsın onlarda da silah var" diye kefalliyceklere söliim, bu "bizim durumu" anlattığını iddia ederek senaryo ilerletiyor. Böyle olması başarılı olmasına neden oluyordu. Buraya kadar tehlike yok, ama bu kadar büyük kitleye kendini izlettiren dizide herşeyin abuk subuk racon ve silahla çözüldüğünü göstermesi, "bizim durum"un böyle işlenmesi asıl tehlikeli olandı. Tabii yine çok genel tanım ve tespitler bunlar, sosyolog falan değilim ama bu kadarını bile rahatlıkla görüyorum, diziye kaptırıp fanboi şeklinde salya sümük savunanlar apayrı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sevmiosan izleme.sevip izleyene haksızlık etme.bu insanları etkilio demekten vazgeçmediniz :).kaç sezon sürdü dizi.3-5 lise tayfası ckıp ben polatım kafası keserim dedi diye abartıkça abarttınız :).pikaçu diye camdan atlayan da mevcut bu ülkede.halkım cahilse ben ne yapayım bayadır kv izlemiyorum fanboi de değilim.beni etkileyip insanları kestiğim için değil senaryo olarak baydı.bundan diziyi izleyenlerde sıkıldı.ama her dizide oluo.toparlarlar izleriz. aynı şeyi avrupa yakasınada söylüolar.baydı bitsin falan filan.çarşamba günleri zorla atv izletmiolar ya size mesela :).perşembe de aşkı memnu izleyin.annem i izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Birşey diyeyim mi.Bu dizi ATV ye geçerse biter hemde çok saçma biter.Hatırlarsanız Deli Yürek'te Atv'ye geçmişti mahvetmişlerdi diziyi.Aman boşver zaten izlemiyordum Kurtlar Vadisi'ni.Çokta umrumda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar