catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 FromTheHell said: abi bence gelmez ki adam herşeye rağmen beşiktaşa? ha gelsin isterim. lig çook daha eğlenceli falan olur. oynamayasa da 2 kişiyi süpürür rakip defanstan falan ne biliyim. beşiktaşın maçlarını da takip etmeye başlarım yavaştan o derece diyim. adamda fizik namına hiçbişi yok 2kişiyi süpürcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 beşiktaş sergenden dolayı alışık böyle tiplere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi bu nedir yav. yeter ulan artık. türkiye resmen çöplüğe döndü, yıldız getiriyoruz bilmemne. yaş kaç? 32+... bıraksınlar efendim ronaldoyu bilmemneyi. gençlere yatırım yapsınlar. (kartalspor dışında) adam gibi bi takım alsınlar 2. lig de (hatta 2. lig b de olsun) oraya scoutlarla izlettikleri yabancıları getirsinler, efenime söyliim gençleri göndersinler. ama hepsinden önemlisi sivrilen gençleri oynatsınlar. aydın karabulut diye geldiğinden beri bas bas bağırıyoruz. hala yerine kazma ibrahim üzülmez i oynatıyolar (mevki farkı var elbet ama tello dl, aydın da ml/aml oynayabilir). ekrem çıktı misal mis gibi oynuyo. türkiye gençlerde kupaları topladı bir zamanlar (kemal in genç milli de kaptan olduğu dönem falan) noldu o jenerasyon? hepsi harcandı gitti. yalnız beşiktaş açısından değil türkiye milli takımının geleceği açısından da karşıyım bu tarz saçmalıklara. dipnot: carlos geldi görüyoruz ne halt yiyebildiğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ronaldo'nun bu vakitten sonra kimseye hayrı dokunmaz. Ha isim faktörü var ama başka bişi olmaz. Adam yaşlandı, kronik sakat, ve iyice göbek saldı. Hatta sezon başında GS transfer etmek için listeye alternatif olarak yazmışken uyarılar sonucu vazgeçti de Oliveira'ya yöneldi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 calimero said: dipnot: carlos geldi görüyoruz ne halt yiyebildiğini...Ne halt yemiş Carlos? Hala süper ligdeki en iyi sol beklerden bir tanesi Hala takıma abilik yapıp nerde ne yapılması gerektiği konusunda yön veriyor. Hala koşuyor. Bu adamı zaten Real'de oynadığı gibi oynasın umuduyla falan almamıştır yönetim. Forma satsın, reklamını yapsın, orta karar da oynasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Holy said: calimero said: dipnot: carlos geldi görüyoruz ne halt yiyebildiğini...Ne halt yemiş Carlos? Hala süper ligdeki en iyi sol beklerden bir tanesi Hala takıma abilik yapıp nerde ne yapılması gerektiği konusunda yön veriyor. Hala koşuyor. Bu adamı zaten Real'de oynadığı gibi oynasın umuduyla falan almamıştır yönetim. Forma satsın, reklamını yapsın, orta karar da oynasın yeter. bu sene carlos sadece isimden oluşuyor. yani takıma yarardan çok zarar verdi. koşamadığı içindi ama toparlanmaya başladı. ama isim olarak varlığı fb ye çok yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Beşiktaş´a transfer olacağı iddia edilen Ronaldo´nun 4 ay önce Siyah-Beyazlılar´a teklif edildiği ve reddedildiği ortaya çıktı. Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilen Ronaldo’nun 4 ay önce Siyah-Beyazlılar’a teklif edildiği ve reddedildiği ortaya çıktı. Avusturya kampında dönemin teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın geri çevirdiği Brezilyalı futbolcunun, Mustafa Denizli’ye de önerildiği belirtildi. Ancak Denizli’nin, “Ronaldo gibi bir futbolcu kenarda otursa da, ismiyle takımın önüne geçecektir. Bu durum sahadaki oyuncularımıza olumsuz yansır. Daha önce Galatasaray böyle bir riske girmiş, devre arasında Kosecki’yi renklerine bağlamıştı. Kosecki yedek kalmasına rağmen takımın havası bozulmuş ve şampiyonluk kaçmıştı. Aynı hataya düşmeyelim” diyerek, Ronaldo’yu veto ettiği belirtildi. Beşiktaş-Ronaldo flörtü, İtalyan ve İspanyol basınında da yer aldı. (fanatik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fener alsın işte. hem fm de bütün özelliklerini 20 yapar iki tanesini 5-6 yaparlar. senede 50 gol atar ama her maç iyi oynayamaz falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tamam gelsin o zaman genere hız hızlanma 3-4 :D bu adam türkiyeye gelmez bu göbekle ne futbolu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi ronaldo'dan bahsediyorsunuz.. biri demiş sahaya çikmasın formasını yere koysun yine iş yapar diye. katiliyorum direk.. adam dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi 3-5 futbolcusundan biri. 100 kilo olsada türkiye'de siler. ayrıca 1.5 m euro ise, zaten gelir gelmez bi kaç milyon euro'luk forma sattırır. adı yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 said: Ünlü menajer Juan Figer, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olan Luis Ronaldo'nun çok büyük ihtimalle siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 mustafa denizli gs boyle bir hataya girmsi takimin havasi bozulup sampiyonluk kacmisti demis de, zaten sampiyonluga falam gittigi yok ki takimin; ne sampiyonlugu? ayrica gecsinler bu isleri. bu yonetim ne yapsa artik bi halt olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 BJK o kadar büyük bir kulüp ki zamanında Ronaldo'yu defansta oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 türkiyeye ilk yıldız futbolcuyu beşiktaş getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bir ara Beşiktaş'ın da gündemine gelen Brezilyalı yıldız golcü Ronaldo futbol kariyerine ülkesinde devam edecek. Brezilya'nın en önemli spor gazetelerinden GloboEsporte'nin haberine göre; Ronaldo, Brezilya'da düştüğü ikinci ligde şampiyon olarak yeniden birinci lige çıkan Corintihans ile bir yıllığına anlaştı. Corinthinas kulübünün, Ronaldo ile 1 yıllık sözleşme yapacağı ve transferi Cuma günü resmen açıklayacağı da haberde belirtildi. Milan formasıyla 13 Şubat 2008'de çıktığı Livorno maçında sakatlanan Ronaldo, o sezonun sonunda Milan tarafından serbest bırakılmıştı. Geçirdiği ameliyatın ardından çalışmalarını ülkesindeki Flamengo kulübünde sürdüren Ronaldo'nun, Beşiktaş'a teklif edildiği de ulusal basınımızda iddia edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hildebrant hoffenheim a transfer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 seric ne oldu ben onu merak ediyorum :) adamın 1 maçını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mumu said: said: Ünlü menajer Juan Figer, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olan Luis Ronaldo'nun çok büyük ihtimalle siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. corintias'a imza attı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 zaten alınsaydı saçma olurdu. M.City'e teklif edildi,TD onu takımıma almam dedi, İtalya'da 3-4 kulüpten söylentiler geldi,alınmadı. Zaten önce büyük kulüpleri aradı menejeri olmadı,sonra orta sınıf kulüpler,sonra reklama ihtiyacı olan kulüper (BJK vs.) baktı hiç biri olmuyor,yolla ülkesine dandik bir takımda oynasın 1 sene sonra emekli olsun. Bitti Ronaldo,Hakan Şükür gibi davranmasın artık lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 fenerbahçe ile beşiktaşlı arkadaşlar gocunmasınlar ama gereksiz transferler üstü üzerine yapıldı bu sene . ya oyuncu yetersiz o mevkinin hakkını vermiyor. ya başka bir şey bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 adamınbiri said: Mumu said: said: Ünlü menajer Juan Figer, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olan Luis Ronaldo'nun çok büyük ihtimalle siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. corintias'a imza attı:S corinthians da siyah beyaz formaya sahip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Masticore said: seric ne oldu ben onu merak ediyorum :) adamın 1 maçını hatırlamıyorum üzülmez 3 maç ceza almış, sivok da 2 maç yok, eh Seriç oynar artık üzülmez'in yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 seriç sezon başında daha hiç oynamadan yollanmadı mı öyle bişey hatırlıyorum sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 o iş bi yabancılarını (gordon schildenfeld olablü) henüz yollayamadıkları içindi sanırım. askıya almışlardı seric'in sözleşmesini sonra tekrar sözleşme yaptılar diye biliyorum. bikaç maça da çıkmıştı. gordon'un yanında maradona falan diyodu sinan engin ama o iş noldu ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 üzülmez gs maçında oynayamıycak,bjk adına cok yararlı bir ceza oldu bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar