Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'a bomba teklif!

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

FromTheHell said:
abi bence gelmez ki adam herşeye rağmen beşiktaşa?
ha gelsin isterim. lig çook daha eğlenceli falan olur.
oynamayasa da 2 kişiyi süpürür rakip defanstan falan ne biliyim.
beşiktaşın maçlarını da takip etmeye başlarım yavaştan o derece diyim.

adamda fizik namına hiçbişi yok 2kişiyi süpürcek :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu nedir yav. yeter ulan artık. türkiye resmen çöplüğe döndü, yıldız getiriyoruz bilmemne. yaş kaç? 32+... bıraksınlar efendim ronaldoyu bilmemneyi. gençlere yatırım yapsınlar. (kartalspor dışında) adam gibi bi takım alsınlar 2. lig de (hatta 2. lig b de olsun) oraya scoutlarla izlettikleri yabancıları getirsinler, efenime söyliim gençleri göndersinler. ama hepsinden önemlisi sivrilen gençleri oynatsınlar. aydın karabulut diye geldiğinden beri bas bas bağırıyoruz. hala yerine kazma ibrahim üzülmez i oynatıyolar (mevki farkı var elbet ama tello dl, aydın da ml/aml oynayabilir). ekrem çıktı misal mis gibi oynuyo. türkiye gençlerde kupaları topladı bir zamanlar (kemal in genç milli de kaptan olduğu dönem falan) noldu o jenerasyon? hepsi harcandı gitti. yalnız beşiktaş açısından değil türkiye milli takımının geleceği açısından da karşıyım bu tarz saçmalıklara.

dipnot: carlos geldi görüyoruz ne halt yiyebildiğini...
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldo'nun bu vakitten sonra kimseye hayrı dokunmaz. Ha isim faktörü var ama başka bişi olmaz. Adam yaşlandı, kronik sakat, ve iyice göbek saldı. Hatta sezon başında GS transfer etmek için listeye alternatif olarak yazmışken uyarılar sonucu vazgeçti de Oliveira'ya yöneldi diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Ne halt yemiş Carlos?
Hala süper ligdeki en iyi sol beklerden bir tanesi
Hala takıma abilik yapıp nerde ne yapılması gerektiği konusunda yön veriyor.
Hala koşuyor.

Bu adamı zaten Real'de oynadığı gibi oynasın umuduyla falan almamıştır yönetim. Forma satsın, reklamını yapsın, orta karar da oynasın yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
calimero said:

Ne halt yemiş Carlos?
Hala süper ligdeki en iyi sol beklerden bir tanesi
Hala takıma abilik yapıp nerde ne yapılması gerektiği konusunda yön veriyor.
Hala koşuyor.

Bu adamı zaten Real'de oynadığı gibi oynasın umuduyla falan almamıştır yönetim. Forma satsın, reklamını yapsın, orta karar da oynasın yeter.

bu sene carlos sadece isimden oluşuyor. yani takıma yarardan çok zarar verdi. koşamadığı içindi ama toparlanmaya başladı.

ama isim olarak varlığı fb ye çok yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş´a transfer olacağı iddia edilen Ronaldo´nun 4 ay önce Siyah-Beyazlılar´a teklif edildiği ve reddedildiği ortaya çıktı.

Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilen Ronaldo’nun 4 ay önce Siyah-Beyazlılar’a teklif edildiği ve reddedildiği ortaya çıktı. Avusturya kampında dönemin teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın geri çevirdiği Brezilyalı futbolcunun, Mustafa Denizli’ye de önerildiği belirtildi. Ancak Denizli’nin, “Ronaldo gibi bir futbolcu kenarda otursa da, ismiyle takımın önüne geçecektir. Bu durum sahadaki oyuncularımıza olumsuz yansır. Daha önce Galatasaray böyle bir riske girmiş, devre arasında Kosecki’yi renklerine bağlamıştı. Kosecki yedek kalmasına rağmen takımın havası bozulmuş ve şampiyonluk kaçmıştı. Aynı hataya düşmeyelim” diyerek, Ronaldo’yu veto ettiği belirtildi. Beşiktaş-Ronaldo flörtü, İtalyan ve İspanyol basınında da yer aldı. (fanatik)
Sosyal ağlarda paylaş

abi ronaldo'dan bahsediyorsunuz.. biri demiş sahaya çikmasın formasını yere koysun yine iş yapar diye. katiliyorum direk.. adam dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi 3-5 futbolcusundan biri. 100 kilo olsada türkiye'de siler. ayrıca 1.5 m euro ise, zaten gelir gelmez bi kaç milyon euro'luk forma sattırır. adı yeter..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara Beşiktaş'ın da gündemine gelen Brezilyalı yıldız golcü Ronaldo futbol kariyerine ülkesinde devam edecek.

Brezilya'nın en önemli spor gazetelerinden GloboEsporte'nin haberine göre; Ronaldo, Brezilya'da düştüğü ikinci ligde şampiyon olarak yeniden birinci lige çıkan Corintihans ile bir yıllığına anlaştı.

Corinthinas kulübünün, Ronaldo ile 1 yıllık sözleşme yapacağı ve transferi Cuma günü resmen açıklayacağı da haberde belirtildi. Milan formasıyla 13 Şubat 2008'de çıktığı Livorno maçında sakatlanan Ronaldo, o sezonun sonunda Milan tarafından serbest bırakılmıştı.

Geçirdiği ameliyatın ardından çalışmalarını ülkesindeki Flamengo kulübünde sürdüren Ronaldo'nun, Beşiktaş'a teklif edildiği de ulusal basınımızda iddia edilmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten alınsaydı saçma olurdu.

M.City'e teklif edildi,TD onu takımıma almam dedi,
İtalya'da 3-4 kulüpten söylentiler geldi,alınmadı.

Zaten önce büyük kulüpleri aradı menejeri olmadı,sonra orta sınıf kulüpler,sonra reklama ihtiyacı olan kulüper (BJK vs.) baktı hiç biri olmuyor,yolla ülkesine dandik bir takımda oynasın 1 sene sonra emekli olsun.

Bitti Ronaldo,Hakan Şükür gibi davranmasın artık lütfen :(
Sosyal ağlarda paylaş

o iş bi yabancılarını (gordon schildenfeld olablü) henüz yollayamadıkları içindi sanırım. askıya almışlardı seric'in sözleşmesini sonra tekrar sözleşme yaptılar diye biliyorum. bikaç maça da çıkmıştı.

gordon'un yanında maradona falan diyodu sinan engin ama o iş noldu ben de bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...