Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 nhancer diye bir program var nvidia kartları için, sitesinde millet bu tarz durumlarda profil hazırlayıp koyuyor oyunlar için. the last remnant'da aynı durumu yaşamıştım, öyle çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bakayım ona teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Oyun inanılmaz güzel olmuş yahu. Resmen oyun değil, Ghostbusters 3 olmuş, film gibi. Stay Puft var, Ecto-1 var, Ghostbusters'ı Ghostbusters yapan herşey var, şiddetle tavsiye ediyorum, oynayın, oynatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mumların canlandığı bölümü nasıl geçicez ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 demin öldüm çıktım ben de orda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 dün akşamda 15 dakka oynadım orayı geçemeyince bıraktım. bütün mumları canlanmadan önce parçaladım ama yinede geliyorlar bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Grafikler cidden süper, interaktif film mübarek :p Çok oynamadım, Fisherman'e gelip bıraktım. Zevkli ama mouse ile zor oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bu arada bildirmek isterim zaten proje olarak onaylandı ve oyuncularla anlaşılmış,Ghostbusters 3 geliyor :) Bunun tarzında bir konusu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 espiriler dışında pek beyenmedim hayaletleri tuzaklara sokmak zorluyor mousela ,ofisdeki 2. filmden tablo ve stay puft marshallow görmek güzel oldu. puffu görmüşken agzının payını verdim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 DarKRideR said: Bu arada bildirmek isterim zaten proje olarak onaylandı ve oyuncularla anlaşılmış,Ghostbusters 3 geliyor :) Bunun tarzında bir konusu olabilir Bu oyun Ghostbusters 3 olarak yapılmadı mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oyuna başlarken zorluk seviyesini seçiyorum ve tekrar başa alıyo sebebini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 easy setup la kurman gerekiyor. custom ile kurunca öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 eyv deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kenjuro said: Oyuna başlarken zorluk seviyesini seçiyorum ve tekrar başa alıyo sebebini bilen varmı? Custom kurduğunda, DVD'de yer alan Setup/bin klasör içeriğini, install klasörüne kopyalaman lazım (exe hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 progamer said: DarKRideR said: Bu arada bildirmek isterim zaten proje olarak onaylandı ve oyuncularla anlaşılmış,Ghostbusters 3 geliyor :) Bunun tarzında bir konusu olabilir Bu oyun Ghostbusters 3 olarak yapılmadı mı zaten? yok,2012 yılında gelmesi bekleniyor filmin bu arada bir hikaye sadece, hatta film bu http://www.imdb.com/title/tt1289401/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Senaryo falan taslak asamasinda 3. filmin. Michael Sera'ya rol yazmayi dusunmusler ama adam ilgilenmemis. Yani orijinal kadro ve genc kadro olacak filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 harold ramis ve dan aykroyd'a yazdırsalar keşke filmin hikayesini, oyun için öyle yapmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Sam said: harold ramis ve dan aykroyd'a yazdırsalar keşke filmin hikayesini, oyun için öyle yapmışlar sanırım. Umarım öyle yaparlar. Zira oyun buram buram Ghostbusters filmi kokuyor, hani öve öve bitiremiyorum gerçekten, o kadar iyi olmuş. Hatta alsınlar direk bu senaryoyu film yapsınlar, o kadar güzel. İlk iki filme göndermeleri geçtim, filmlerdeki bazı şeylerin açıklamaları ve arka planlarını da öğreniyoruz (gray lady mesela) ki çok iyi düşünmüşler onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mumları ve cimri checkpoint'leri nedeniyle bu oyunu, çok beğenmeme rağmen, şimdilik bırakıyorum. birileri mumlar için akıllı mantıklı bir çözüm sunana kadar bilgisayarımda bekleteceğim, ama uzun sürmez tahminimce. edit: hala beynimde yankılanıyor, sikukumbırs sikukumbırs sevıntauzındkübikmitır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yahu bende ses sorunu var. videolarda sesler normal ama oyun içinde sağdan çok az ses geliyor. çözümü bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 DarKRideR said: yok,2012 yılında gelmesi bekleniyor filmin bu arada bir hikaye sadece, hatta film bu http://www.imdb.com/title/tt1289401/ 2012 ne ya, uzay filmi gibin. Yaslaniyoz mirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mum sorunu yaşayanlar, crack nedeniyle o, çözdüm ben ama yazamam yasak(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o.0 Puft'ı baya zevkli bir combat sonrası patlattım biraz önce, oyun baya eğlenceli gidiyor şu anda. Bu arada oyun bilgisayarıma tecavüz ediyor. Takılma falan yok ama alet yanıyor şu anda. Crysis'in ilk oyunundan sonra makineyi böylesine zorlayan bir oyun görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oyun gayet zevkli. Hani film oyunu derler ya bence filmlerin ruhunu en güzel yansıtan oyunlardan biri bu olmuş. Grup elemanlarının birbirleriyle sürekli atışması, proton silahının aynen filmlerdeki gibi etki etmesi, esprili ama cıvımayan anlatım, filmleri izleyen insanların gayet hoşuna gidecek göndermeler, düşmanlar, dostlar falan derken 2 günde bitirdim oyunu. Biraz daha uzun olabilirmiş gerçi tam tadında bırakmışlar sanırım. Oyun çok kastırmıyor birde, tamam dikkat etmek lazım ama kütüphanenin sonunda ve son bosstan önceki kapı açma sekansında bir sürü kez denemek zorunda kaldım o kadar. Tabi kastırmıyor derken makineyi gayet kastırıyor. Çoğu eşyanın yokolabilmesi dışında farklı şekillerde parçalanabilmesi, sağa sola düşmanları ve eşyaları fırlatabilmemiz, efekt cümbüşü vs. derken bütün özellikleri fullde oynamak imkansız gibi birşey eheh. Birde keşke serbest modu falan olsaydı dedim. Tekrar oynamak için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mum konusunda fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim, hagaten işe yarıyor. rahat rahat geçtim balıkçı bölümünü. akşama da şu puff daddy'i alayım aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar