yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 The Modern Warfare 2 Resurgence Pack delivers five incredible new multiplayer maps. Wowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Oyunda ekran görüntüsü alamıyorum. Tek bildiğim yol xfire açıp onunla almak. Onu açmayı unutursam da çok ilginç şeyler kaçırabiliyorum. var mı başka bi yolunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Sanırım hacked bi servera girdim, profilimin içine etti direk 70. level yaptı. Silmem mi gerek düzeltmem için? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hiç silme bile. ben 3 4 kez ole ole gire gire 6. yada 7. seviye prestige'e geldim. hiçbişi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Tüh ya içim acıdı. Tamamen kendim kasmak istiyodum. Gerçi 14'tüm daha da, güzel achievementlar vardı riot shieldla aldığım dfgg. 70'lik olanı yedekledim bi yere, sonra sıfırdan bi profil yarattım onla oynuyorum şimdi. Sürekli yedekliyorum savelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ne kadar igrenc oynuyor abi bu herif fpsler ne hale geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kal of parali mi olacak yoksaaaaa http://www.ripten.com/2010/06/18/bobby-kotick-wants-call-of-duty-online-subscription-service-dylan4422/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya pcde oyun oynanmıyor.dod source oynuyorum arada.nasıl hile yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oldukça geç bir soru ama bu oyunda dx10 var mı? Varsa nereden aktif edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bunlar consolda mı oynuyor? oynanış çok dandini duruyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Evet konsol. XBL şeysi çıkıyo yukarda sağda. Hayır bi de ben de PC'de böyle oynuyorum aşağı yukarı. Red dot sight'lı UMP45 var elimde, perk'ler marathon, lightweight ve commando pro. Bunun yaptığı gibi 50/3 değil de, 2/18 falan yediğim oluyo arada. Hani ölüşlerim de birebir değil de, sağdan soldan arkadan falan çoğunlukla. İşler kötü gittikçe spawn kill yeme ihtimalim de artıyo tabi. PC'de sökmez bu oyun stili pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi 1 hafta önce bi double charge sorunu yaşadım steam ilen. aldığım oyun parası 1 tane otorizasyonda 1 tane de gerçekten çekilmiş olarak bekliodu. bende bankaya steama mail attım vs kendi kendine çözüldü. şimdi steam acc disable etmiş. çıldırıcam ya saol steam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 33 saniye nuke iyiymiş bizi bulmaz böyle şeyler ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Modern Warfare 2 meets Metal Gear Solid http://www.youtube.com/watch?v=pMrwNz24j_g http://www.youtube.com/watch?v=Ia9Ms_fVEHI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 dizi cok iyi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oyunun müzikleri Hans Zimmer'a aitmiş lan. 2 şarkıyı anında telefon melodisi yaptım sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 soundundan belliydi zaten. özellikle campaigne girerken çalınan müzik direk adamın soundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sound mu denir neyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://img826.imageshack.us/img826/2091/adszkg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Aimbot, wallhack olayları ne alemde ? Oynayan varmı hala ? azalma varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 gece 12'den falan sora wh'siz, aim'siz oyun bulmak imkansız nerdeyse. gun içinde'de 10 oyundan 1'i mutlaka wh'li yada aim'li birileri oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 single playerı yeni oynama sansı buldum. vay arkadas oyun oynamayalı neler donmus neler, bayıldım resmen. grafikler olsun, savas sahneleri olsun, gameplay olsun 1 dk sıkılmadan 2 act bitirdim. varsa bu tur oyun, tavsiye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar