Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda ekran görüntüsü alamıyorum. Tek bildiğim yol xfire açıp onunla almak. Onu açmayı unutursam da çok ilginç şeyler kaçırabiliyorum. var mı başka bi yolunu bilen?
Mesaj tarihi:
Tüh ya içim acıdı. Tamamen kendim kasmak istiyodum. Gerçi 14'tüm daha da, güzel achievementlar vardı riot shieldla aldığım dfgg.
70'lik olanı yedekledim bi yere, sonra sıfırdan bi profil yarattım onla oynuyorum şimdi. Sürekli yedekliyorum savelerimi.
Mesaj tarihi:
Evet konsol. XBL şeysi çıkıyo yukarda sağda.
Hayır bi de ben de PC'de böyle oynuyorum aşağı yukarı. Red dot sight'lı UMP45 var elimde, perk'ler marathon, lightweight ve commando pro. Bunun yaptığı gibi 50/3 değil de, 2/18 falan yediğim oluyo arada. Hani ölüşlerim de birebir değil de, sağdan soldan arkadan falan çoğunlukla. İşler kötü gittikçe spawn kill yeme ihtimalim de artıyo tabi.
PC'de sökmez bu oyun stili pek
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi 1 hafta önce bi double charge sorunu yaşadım steam ilen. aldığım oyun parası 1 tane otorizasyonda 1 tane de gerçekten çekilmiş olarak bekliodu. bende bankaya steama mail attım vs kendi kendine çözüldü.

şimdi steam acc disable etmiş. çıldırıcam ya saol steam...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
single playerı yeni oynama sansı buldum. vay arkadas oyun oynamayalı neler donmus neler, bayıldım resmen. grafikler olsun, savas sahneleri olsun, gameplay olsun 1 dk sıkılmadan 2 act bitirdim.

varsa bu tur oyun, tavsiye istiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...