Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2


moriQ

Öne çıkan mesajlar

said:
Activision Blizzard yeni yaptığı açıklamada, yeni oyunlarını duyurdu. World at War'dan sonra tekrar Infinity Ward'a dönen Call of Duty, 6. oyuna "Modern Warfare 2" ile devam edecek. Oyunun 2009'un Sonbahar aylarında piyasalarda olması bekleniyor. (Muhtemelen Kasım ayı).


Hadi hayırlısı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo şahane oldu bu. Ben bunlar oyunun en başarılı CoD olmasına rağmen modern savaştan ellerini çektiler diye düşünüyordum. İki ayrı seri yapıp hem WW2 hem de modern savaş sevenleri mutlu edecekler gibi gözüküyor.

Ben WW2'de DoD'dan iyi birşey yapabileceklerini sanmıyorum zira senelerdir yapamadılar ancak modern savaşta zirveye oynayabilirler.

Bu arada sonbahar doğru ancak muhtemelen Kasım diye sallamış. Yerli oyun haberlerini çok ilginç insanlar hazırlıyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence şirketin stratejisi.. treyarch ve iw'ye aynı anda oyun yapmaları söylendi. dedilerki treyarch koçum sen bize cod4ün ününü kullanarak aynı ayarda bi oyun yap, milletin gozunu boya bole flamethower falan olsun videolara koyalım ve 1 sene içinde çıkar, infinity sende abi on numara süper bi oyun yap millet paraları treyarchinkine basarken bizde günah keçisi olarak treyarchi kullanalim sonra bombayi senin asıl cod ile patlatırız, hem arada 1 cod ile daha çok para kazanırken hem de kaliteli cod ile ünümüzü korumuş oluruz. nası fikir babs? ok abi bize uyar


iw yapar, güzel de olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
Ne ceydasi ne sayins fiksin noluyor,

VIETNAM VAR ULAN KAPI GIBI!
PORPIIL HEEEYZZZZ

dayt.

ne vietnami lan vietnammis koreymis uzak doguymus ben bunlara karsiyim :)
ben karli veya karalik hafif ormanlik alanlarda seviyom yani onumu gorebildigim
o uzak dogudakinlerde caliliktan baska bire sey gozukmuyo cok sucx bence eylence icin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grans Collier yani Infinity Ward Studyo şefi yaptığı açıklamada ;

" Call Of Duty 4 Bölüm 2 Modern Warfare'de dorukta yaşanan muhteşem bir savaş oyunu yapmaya çalışıyoruz. Geçmişi eşerek gelecekte nasıl bir savaş ortaya çıkacağını oluşturmaya çalışıyoruz. Oyunculara gerçek bir kıyım, katliam ve sakatlama hisse getireceğimizi umuyoruz. Bir ilk olarak oyuncular II. Dünya savaşı askerleri ile modern askerler arasındaki savaşa tanık olacaklar. 101. Hava İndirme Tümeni askerlerine karşı 2009 yılının sibernetik görünüşlü, ellerinde laser silahları olan askerler olacak. Ayrı eğer Nazi Zombie modunu sevdiyseniz size bir müjdemiz daha olacak. O da Japon Kurt Adamları ( Warewolfs ). " dedi.

Sabahları Napalm kokusunu sever misiniz ? Peki ya zamanda yolculuk eden askerler, nazi zombileri ve Japon kurt adamları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Oyuncular olarak geçmişten gelen Alman savaş makinaları ile ve uzak doğu terörist grupları ile Modern Warfare II'de savaşacağımızı IW yaptığı resmi açıklamada anons etmiş bulunuyor. Şeytani bir doktor geçmişte Adolf Hitler ile bağlantı kurar ve kendi ekibi olan uzakdoğu teröristleri ile beraber geçmişten getirdiği Nazi ordusuyla dünyanın başını derde sokacaktır. İngiliz ve Amerikan birlikleri ise bunlarla başa çıkıp dünyayı kurtarmak durumundadırlar.

İşte karşınızda Call Of Duty 6 ( Yani COD4 Bölüm 2 ) Modern Warfare - 2. Heyecanla önümüzdeki 2009 senesinin kasım aylarını bekleyeceğiz anlaşılan.

Call Of Duty 4 Bölüm 2 Modern Warfare Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS ve PC için çıkacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...