Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Beyond the Dark Portal okuyorum şuan, sıkıldım. En saran kitapları hangisi şimdi harbi ya, hepsi böyle mi yoksa. Bunun yorumları, puanı vs. de iyiydi... Illidan mı alsam bir de sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 illidan biraz iyi ama cogu cop kitaplarin chronicle tavsiye ederim guzel baya onun disinda okunur olan hatta okunmasi gereken duzgun 3 kitap var day of the dragon last guardian lord of the clans bir bu ucu duzgun blizzardin insiyatifinde bok edilmeden yazilmis seyler war of the ancients uclemeside sahane ama knaak in rhonin fetisine vurdugu seri ayni zamanda iste, broxxigar reis ile illidan-tavuk-tyrande ask ucegeni kurtariyor iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 tavuk deyip durma şuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 katılıyorum MAlfurion adamın adı MAL-furion :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 malf diyor gavur oysa turkce bilseler mal diyip gecicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 burda sadece bir tane MAL var o kendini biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 http://i.imgur.com/qtZg7Xa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 gereksiz gerilim yaratayım dedim ya dsfgfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Laurelin said: malf diyor gavur oysa turkce bilseler mal diyip gecicekler ya varya umıtlendırdın kacırıolar dıye bısey olucak sandım 2 dakkada kurtardık ama ıtıraf edeyım tavugun ezılısını ve tyrandenın mal gıbı onu kovalayısını oynarken cok zevk aldım valshara best zone bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Abi o questline cok komikti. Gozumden yas geldi kavusmaya calisirlarken. Neredesin askim? Buradayim askim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bu arada malganisin dondugunude belırtelım bı ara gorucez arkadası kesın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Kitaptan https://imgur.com/gallery/ss8cj Kime bağlayacaklar abi bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 bingildak said: Kitaptan https://imgur.com/gallery/ss8cj Kime bağlayacaklar abi bu işi? spo azeroth mu void mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Voidmiş, illidan champion of light a dönüyor. Tam klasik heroic initiation. Ölüp yeniden final form geri dönüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 arthas yerine illidani sectıler ya gozlerım yasardı yemın edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 arthas kadar bos beles velet yoktu, illidanin en azindan bir olayi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 dedi ve çarpıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 said and multiply. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Eternal said: dedi ve çarpıldı. Eternal said: said and multiply. http://www.fungeek.cz/288-607-large/tricko-meme-poker-face-panske.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Highmountain'deki Prepfoot kabilesinin oraya yeni gittim, geyikti sadfdsa Deathwing için dönüş yolu mu yapıyor orada Blizz nedir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 metzen 50 yasina gelmeden emekliligini ilan etmis. https://67.media.tumblr.com/5ac2b4bfc52ed02b1c6ff8015f38840e/tumblr_nc8ox1nxQo1su8j1lo1_500.jpg tipki thrall gibi artik antik kuntin isleri biraktim, zaten totomdan element uydurmaya calisirken batiriyorum eh kalemde reddediyor beni artik, hikaye uzerindeki gucumu kaybettim diyip ailesi ile vakit geciricekmis filan falan artilar: metzenin el attigi 3 franchiseinda durumu ortada, evet gecmiste cok iyi idi ama son senelerde "a girl gets corrupted" formulunu tekrar tekrar onumuze getirmesi kabak tadi verdiydi, thrall olayina, orc fetishine filan girmiyorum hic. wowdan cok aslinda blizzardin yarattigi en grim dark settingi (grimdarkin babasindan "odunc" aldilar cunki) "a story about a a boy and a girl" diye abidik bir hale getirende metzendir, hikaye lol olsada en azindan bir esprisi olan diabloyu icler acisi hale getirende metzendir, belki bir toplanma olur bu atil kalmis franchiselarda, overwatch release ile su olay belki ronesansi olur blizzortun eksiler: hikaye kosakin eline kalmis gibi gozukuyor ki metzen gibi veteran degil ve herseye EPIC OMG AWESOME diye atlayan 2009 girisli allahin nubi -_- (ayni zamanda garroshun catadaki zigzaglarinin ve theramore dramasi ile dreadlord jainanin mimari) t.l.d.r usumuyoruz reis http://i.imgur.com/QUQv2qm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 kitap ve illidan Illidan aslında trion oluyor champion of light diye bahsediyor naru. Oyunda sanırım alttan alttan build up ztn var. Ben tatilde olduğum için hikayeleri bitiremedim ama o shard bizi illidan in hikayesine gönderiyor sanırım. Giriş gelmişme sonuç yapacaklar mı yoksa in our darkest hour zembille ışıklara bürünmüş bir şekilde inecek mi görecez. (oyun daha göstermediyse tabii) De çıtayı kiljadendan öteye sargerastan öteye koymaları beni düşündürdü. Naru baya burning legion kim bok sen karanlığa denge getireceksin modunda. Burning legion ı erken harcayıp belki void ile exp bitirip voidle devam edecekler gibi Biz kestiğimizde reslenmesini de naru yapıyor bu arada. Kiljaden kesmeye aldor a gittiğinde konuşurken buna mark atıyor. Ne olduğunu anlamıyor ama öldükten sonra o mark resliyor Kitap fena değildi. Biraz zorlama olmuş bazı yerler maeiv okurken kan kusturdu ama onların dışında. Illidan in çabası güzel anlatılmış. Dh iç dünyası aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 ya o degılde wardens denilen paralel yapıya kımse hesap sormuyor sız ne ayak kardes dıye bıde ustune rep kasıyoruz adamlara asdasdas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Uyardik biz, yarin ulan hepiniz oradaydiniz denince aglamayin. Uzun tabugun yanasmalari bi ara gazetelerinde maiev heykeli dikilicek kadin eiyorlardi, alsinlar simdi darnassusa diksinler heykelini heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Maiev öldüğü gün kurban falan kesicem ya. Okurken kanser etti. Yıllardır bitmeyen kabız gibi karakter. Saçma sapan twistler fln yer şimdi. W3 de en sevdiğim karakterlerdendi halbuki. Diğer exp e warden şiir gibi gitmez mi yalnız ya. Mükemmel playable class malzemesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar