Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO PVP'si

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

benim bir arkadaş, KO'nun pvp'sinin en iyi pvp olduğunu iddia ediyor. ayrıca WoW'dan KO'ya akın akın oyuncu geçiyormuş, milyonlarca falan. 19 yaşında kendisi hani öle "velet işte konuşuyor" durumuda olamaz. ben 4-5 yıl önce ko oynamıştım çok aktif olarak pvp'sine girmedim ama taktiksel bir öğeye rastlayamamıştım bilmediğim bişey mi var nedir bu arkadaşı bukadar gaza getiren? selam naber diyorum KO PVPSİ KO PVPSİ DÜNYANIN EN İYİSİ diyor.

bu KO'da;

büyülerin cast süresi 1 saniye değil mi? bi kısmıda instant cast ayrıca.

büyülerin ve yeteneklerin hepsi damage üzerine değil mi?

Potion delay'ı 3 saniye değil mi?

birbirine çatır çatır en güçlü yeteneklerini yollayan 2 karakterin arasındaki pvp'de ne gibi bir taktik öğesi olabilir ki dünyanın en iyi pvp'si oluyor, sırf pvp'si için milyonlarca insan WoW'u bırakıp KO'ya geçiyor?

bana ciddi ciddi anlatırsanız sevinirim çünkü hakikaten ısrarla söylüyor bunu bende fazla bilgili olmadığım için karşı çıkamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu olayı var, kolay. Yani yok şunu mu alsam yoksa şu şeyi mi taksam demiyorsun takacağın 2-3 şey var zaten onları takıp eğlenceye dalıyorsun.

Kalabalık şekilde pvp yapıldığı için skill stratejisinin yerine grup stratejisi önemli takım arasında uyum yakalanırsa gayet de eğlenceli oluyor.

Kolaylığının diğer yanı pvp yaparken de insanı zorlamıyor, mause + 4 tuş ile mutlu olabiliyorsun. En iyisine katılmıyorum ama zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kolay olması zayıf olduğunu gösterir bence. PVP dediğin şeyde yetenek konuşmalı öle afedersin kıçını kaşıya kaşıya pwnlamak olmaz yani :) ben guild wars oynardım bir ara PvP diye bir kavram yok zaten Team vs Team oyunda tek başına hiçbirşey yapamıyorsun 8v8 maçlar oluyor ve 1 kişi bile eksilince inanılmaz zorlanıyorsun kazanma ihtimalin baya düşüyor çünkü 8 kişide birbirini destekliyor ve kullanılan yetenekler, zamanlama herşey okadar önemliydiki, oyunu zorluyordu baya (yarım saat- 45 dakika süren maçlarımız oluyordu ve inanılmaz terliyordum yani maç bitene kadar:D )ve dolayısıyla benim gördüğüm en iyi pvp sistemine sahipti. tabi pvp'den kastım dediğim gibi takım oyunu :) 1v1 yok. eğlence ayrı bişey ama dediğin gibi. en eğlenceli oyunlar genelde basit olanlardır bakınız hala half life, cs oynanıyor üzerinden yıllar geçmesine rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

UO UO olsaydı şimdi UO olurdu herkesin hayatında

KO ya gelen geçen sallıyor, görseniz anti-KO cular hepsi ama Knight oyunu bildiğim kadarıyla 5 senedir var ve hiçte sekteye uğramıyor adamlar.

pvp konusunda oyunu oynamadan atıp tutmak kolay. yeterince eğlenceli pvp si bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ko'ın pvpı hareketli. spell casting süresi genelde yok, varsa bile 1 saniyeden fazla değil. Oyuncunun aradığı buysa seviyor haliyle. Zaten rpg özelliği taşımıyor pek fazla, üzerine kurulu olduğu bir hikaye varsa bile ne tutarlı, ne de onun üzerinden yürüyor konu. Questleri sırf farming üzerine kurulu, ya bilmem kaç yüz tane mob kesiyorsun, ya da gereken itemları toplamak için yine bir o kadar mob kesmek zorunda kalıyorsun.

Yani ben bıraktığımda böyleydi, sonradan baya geniş kapsamlı patchler gelmiş duyduğum kadarıyla. Değişmiş olabilir. Ben devam etmekteyken beta kıvamındaydı oyun.

Ko üzerine paragraf filan çıkarttım ayrıca, canım sıkılıyor kanımca baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...