Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 benim bir arkadaş, KO'nun pvp'sinin en iyi pvp olduğunu iddia ediyor. ayrıca WoW'dan KO'ya akın akın oyuncu geçiyormuş, milyonlarca falan. 19 yaşında kendisi hani öle "velet işte konuşuyor" durumuda olamaz. ben 4-5 yıl önce ko oynamıştım çok aktif olarak pvp'sine girmedim ama taktiksel bir öğeye rastlayamamıştım bilmediğim bişey mi var nedir bu arkadaşı bukadar gaza getiren? selam naber diyorum KO PVPSİ KO PVPSİ DÜNYANIN EN İYİSİ diyor. bu KO'da; büyülerin cast süresi 1 saniye değil mi? bi kısmıda instant cast ayrıca. büyülerin ve yeteneklerin hepsi damage üzerine değil mi? Potion delay'ı 3 saniye değil mi? birbirine çatır çatır en güçlü yeteneklerini yollayan 2 karakterin arasındaki pvp'de ne gibi bir taktik öğesi olabilir ki dünyanın en iyi pvp'si oluyor, sırf pvp'si için milyonlarca insan WoW'u bırakıp KO'ya geçiyor? bana ciddi ciddi anlatırsanız sevinirim çünkü hakikaten ısrarla söylüyor bunu bende fazla bilgili olmadığım için karşı çıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Malis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Malis yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 büyüler 1 saniye castlı belkide 1.5 fazla deil pot 1 saniye delay üzerindeki giysilere str,int,dex falan basabiliosun böylece daha güçlü oluyorlar bütünb olay weapon a bağlı damage konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Anca kendinizi kandırırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 evet bi malis varmış duydum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Phyxantar said: Anca kendinizi kandırırsınız bu "en iyi pvp ko pvp'si" lafı için mi yoksa karşı çıkanlar için mi :) dip: double post yaptım farkında değilim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Şu olayı var, kolay. Yani yok şunu mu alsam yoksa şu şeyi mi taksam demiyorsun takacağın 2-3 şey var zaten onları takıp eğlenceye dalıyorsun. Kalabalık şekilde pvp yapıldığı için skill stratejisinin yerine grup stratejisi önemli takım arasında uyum yakalanırsa gayet de eğlenceli oluyor. Kolaylığının diğer yanı pvp yaparken de insanı zorlamıyor, mause + 4 tuş ile mutlu olabiliyorsun. En iyisine katılmıyorum ama zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi kolay olması zayıf olduğunu gösterir bence. PVP dediğin şeyde yetenek konuşmalı öle afedersin kıçını kaşıya kaşıya pwnlamak olmaz yani :) ben guild wars oynardım bir ara PvP diye bir kavram yok zaten Team vs Team oyunda tek başına hiçbirşey yapamıyorsun 8v8 maçlar oluyor ve 1 kişi bile eksilince inanılmaz zorlanıyorsun kazanma ihtimalin baya düşüyor çünkü 8 kişide birbirini destekliyor ve kullanılan yetenekler, zamanlama herşey okadar önemliydiki, oyunu zorluyordu baya (yarım saat- 45 dakika süren maçlarımız oluyordu ve inanılmaz terliyordum yani maç bitene kadar:D )ve dolayısıyla benim gördüğüm en iyi pvp sistemine sahipti. tabi pvp'den kastım dediğim gibi takım oyunu :) 1v1 yok. eğlence ayrı bişey ama dediğin gibi. en eğlenceli oyunlar genelde basit olanlardır bakınız hala half life, cs oynanıyor üzerinden yıllar geçmesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Coooooooooooook üzülerek şunu söylemeliyimki arkadaşın galiba haklı :( Ama şöylede bi durum var isterse dünyanın en iyi en güzel en eglenceli pvp si o oyunda olsun oynanacak oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ama deli para dönüyor. bi arkadaşım her hafta bi item satıo ki 50-250 arası sattığı şeyler. ve 1 gün geçmior o il ve ilçedeki talebi bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Oyunda pvp dedikleri sey bug aslinda. Kombo felan diyolar yane olay su belirli hareketleri yaparsan (strafe double click felan) karakterler normalde vuramayacagi sekilde farkli hizli vuruyo bunuda its not a bug its a feature diye cakaliyolar. Bu arada dunyanin en iyi vpsi UO dur KO deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 UO UO olsaydı şimdi UO olurdu herkesin hayatında KO ya gelen geçen sallıyor, görseniz anti-KO cular hepsi ama Knight oyunu bildiğim kadarıyla 5 senedir var ve hiçte sekteye uğramıyor adamlar. pvp konusunda oyunu oynamadan atıp tutmak kolay. yeterince eğlenceli pvp si bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 cunku oyun BEDAVA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 en eğlenceli pvp ile en iyi pvp kavramlarını karıştırmamak lazım bide o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ko'ın pvpı hareketli. spell casting süresi genelde yok, varsa bile 1 saniyeden fazla değil. Oyuncunun aradığı buysa seviyor haliyle. Zaten rpg özelliği taşımıyor pek fazla, üzerine kurulu olduğu bir hikaye varsa bile ne tutarlı, ne de onun üzerinden yürüyor konu. Questleri sırf farming üzerine kurulu, ya bilmem kaç yüz tane mob kesiyorsun, ya da gereken itemları toplamak için yine bir o kadar mob kesmek zorunda kalıyorsun. Yani ben bıraktığımda böyleydi, sonradan baya geniş kapsamlı patchler gelmiş duyduğum kadarıyla. Değişmiş olabilir. Ben devam etmekteyken beta kıvamındaydı oyun. Ko üzerine paragraf filan çıkarttım ayrıca, canım sıkılıyor kanımca baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 pve'siyle ilgili yorum yapamamda, yani pvp'sinde cast süresinin 1 saniyeyi geçmediğini biliyorum ve yeteneklere interrupt falanda yapılamıyor. nası bi taktik öğesi barındırıyor hakkat merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ko dakinin adı pvp diil. olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 en iyi pvp street fighterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ko..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bence oyundaki pvp'nin iyi olması oyunun daha özgür oynanması.Ama o oyuncu profiliyle ne kadar oynanır oda ayrı.Kınaytçılar olduğu süreçe ko'dan pek bişey beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oyunu oynayanlarin hepsi de turk, her biri amele, her biri kinaytci, bu topik icerisin onlari kotuleyenlerin de onlardan farki yok lol ameleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sen o imzayı değiştirsene artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 said: ayrıca WoW'dan KO'ya akın akın oyuncu geçiyormuş, milyonlarca falan. Ahahahah. Ko Pvp'si dedin güldürdün beni ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 beyelr ko pvp si sonpeçtensonra öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar