Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 80lerde çok kullanılırdı. Öncesinde ben yoktum bilemicem :) Çok çeşitli anlamları var argoda. Dövmek, ağzını burnunu dağıtmak, ninjalamak, genklemek vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 En az 3 atarız. Maçın saati yanlış canlı verirlerse +18 ibaresi koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Neyse haftaya inönüde japon bayrağı açarız yine, her sene aynı tarife kadıköyde :D:D aha bu fenerbahçeyi yenmeyide gelmiyo futbolculuarını dövüyolar fenerbahçe taraftar duruşu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 DoubleW said: Neyse haftaya inönüde japon bayrağı açarız yine, her sene aynı tarife kadıköyde :D:D aha bu fenerbahçeyi yenmeyide gelmiyo futbolculuarını dövüyolar fenerbahçe taraftar duruşu:D Hangi her sene abicim, laf anlamıyorsunuz galiba? Bırakın bu halisünasyonları, çarpıtmaları, nocom'dan başkasına yakışmıyor böyle at gözlükleri. Bir değil iki değil, üç senedir kazanamıyorsunuz Kadıköy'de. İnönü'de puan bile alamıyorsunuz o ayrı. Ezeli rekabette de 2008 başları tarihli bir internet haberinde okuduğum kadarıyla bir maç öndeymişsiniz, geçen sene ikinci yarı da yenildiğinize göre o da eşit artık. Şu aralar daha iyi oynamak dışında kağıt üstünde bir üstünlüğünüz yok yani, kusura bakmayın rüyalardan uyandırdığım için. Beş senelik hayallerle yaşıyorsunuz hala, azıcık beyninizi kullanın ve/veya gazete okuyun :) Genelde iyi oynuyor olmak da derbilerde pek birşey ifade etmiyor, gördük 3 hafta önce. FB'nin fark atması dışında herşey olabilir bence maçta, fark yerse de tarihi fark olmaz. Sezon başında kendini şampiyon, bizi "kümeye" ilan edenler şimdi anca 2-3 puan önümüzdeler ve lider bile değiller, derbiyi kazanmak için de yusuflarda yanıp tutuşuyorlar :p Kaybederseniz de klasik "olsun olm Mayıs'ta görüşelim ehe" kıvırtmalarına dönersiniz artık muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sen sus fenerli. ikisinide gönderdiniz içim rahat. semihte oyniyamicak gibi. kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tuncay kezman gitti diye üzülmeyin yahu... geçen seneki kadıköy golcüleri hala kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 derbi macımıki bu yahu bu tuncay kezmana ihtiyac olsun, derbi dediginiz buyuk takımlar arasında olur.. bjk eskiden 3 buyukler arasındaydı, artık deil. o yuzden fenerbahce paf takımdan forvet alsada olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Zegna haklı derbide oynayan takımlar genelde 11-11 oynar kalecileri olur +8dakika maç uzamaz. Kalecisiz "cehennem" diye tabir edilen kanarya yuvasında yen.Sonra bu maça derbi de. Olucak iş değil vallahi billahi.Saçmalıyor bu spor yazarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ahha fenerin bu rezil durumunda bile hala üste çıkmaya çalışmanız beni çok duygulandırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Abi geçmişten gelen zaten bi üstünlüğümüz hep vardı. Yok Kadıköy ü 45bin kişi yaptık kimse çıkamaz artık burdan dediler.Açılış günü yendik. Yok seri yaptık bu sefer yenemezsiniz dediler.Seriyi bozduk! Kalecisiz de yenin helal olsun lan size dediler e öyle de yendik. Ne yapalım artık siz söyleyin? Çok fantazi tutkunu bi ebedi dostumuz var yetemiyoruz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 6-0'ı unutmayıp da temcit pilavı gibi zırt pırt ortaya süren fb taraftarının 4-3'lük hezimeti bu kadar kolay unutması bana komik geldi biraz. 6-0 yenilmekten daha beterdir o maçta 4-3 yenilmek. Sanırım bikaç hafta önceki 4-1'in havası hala devam ediyor fenerlilerde. GS maçını hele de böyle farklı almasaydı fener, muhtemelen böyle iddialı konuşmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 I Love This Game. olmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bLackcha0s said: Abi geçmişten gelen zaten bi üstünlüğümüz hep vardı. Yok Kadıköy ü 45bin kişi yaptık kimse çıkamaz artık burdan dediler.Açılış günü yendik. Yok seri yaptık bu sefer yenemezsiniz dediler.Seriyi bozduk! Kalecisiz de yenin helal olsun lan size dediler e öyle de yendik. Ne yapalım artık siz söyleyin? Çok fantazi tutkunu bi ebedi dostumuz var yetemiyoruz =p topic maç gününe kadar kitlenmeli artık :D nokta konmuş dava düşmüş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 beşiktaşı son 4 maçtır Kadıköy , İnönü ve Almanya dahil olmak üzere her yerde yendiğimizi söylemekten gurur duyarım :) çok iddaalı konuşmamak lazım neticede derbidir , inş hakem maça etki etmez ve iyi olan kazanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ben de esas 3-4'lük maçın bu kadar abartılmasını anlamıyorum. BJK o maçın genelinde iyi oynadı zaten bizden, anca siz öne geçtikçe biz beraberliği yakaladık yani, hiç öne bile geçemedik. On dakika 10 kişi kaldınız, o arada da bir gol atabildiniz diye neden bu kadar efsane oldu bu maç anlamadım. On kişiyle yenmek marifetse 6-0'ı daha alelade yapan nedir, 10 dakika değil 60 dakika falan 10 kişi oynadık biz o maçta, gollerin 4'ünü de 10 kişi attık, falan fıstık. Kırmızı kart gören takım gol atamaz mı, ya da yemek zorunda mıdır? Kaleye geçmek zorunda kalan adam en son ortaokulda mı kaleye geçmiştir ya da? Sanırım hepiniz bilirsiniz ki forvetler bu tip acil kaleye geçme durumları için az çok kalecilikten de anlarlar, refleksleri de buna yardım eder. Tuncay geçmişti mesela yakın zamanda şampiyonada kaleye. Malesef Ümit de sizin gibi düşünmüş olacak ki şut falan çekmişti Pancu'ya mesela, boş kale sanki :p İş gene %80-90 defansa bakar, kaleyi boş bırakmış gibi davranmak işinize geliyor sadece. Diyeceğim o ki şu "Kadıköy Panteri" muhabbeti, üzülerek söylüyorum, UEFA ve 6-0 geyiklerinden bile daha gereksiz. İstisnai bir başarı tabii ki her açıdan ama böyle 5 sene sonra bile bunları konuşmak acizliktir, hele ki o maçtan beri bir daha yenememişken :) Ayriyetten; nocom said: ahha fenerin bu rezil durumunda bile hala üste çıkmaya çalışmanız beni çok duygulandırdı :) Sadece iyi günde taraftar olunsa, en önce siz 10 senede bir kere şampiyon olan, Federasyon'dan yıldız dilenen takımı tutmazdınız. Demek ki iyi günde, kötü günde nocomcum. (Ben üste de çıkmıyorum zaten, sadece sıvamaya çalıştığınız gerçekleri hatırlatıyorum, ama senin dilinle de anlatmak lazım ki tatmin ol.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 biz federasyona dilenmedik, hakkımızı aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Beşiktaşın şişirildiği gibi iyi bir takım, Fenerbahçeninde gereksiz yere yerden yere vuruldugunu herkesin artık idrak edebileceği bir maç geldi çattı. Tabi ki kazanan Fenerbahçe olacak, herkes susacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 löl baggio Yıldız mevzusunu sende biliyorsun tekrar tekrar açmaya gerek yok. Beşiktaş yıldız takmam dedi federasyon hakkı olan şampiyonluğu iade etti.Taraftar bi düzine beste yaptı istemiyoruz diye ama kurallar gereği beşiktaş yıldızlı formayla çıktı. 4-3 lük maç mevzusuna gelince.Neden mi büyütülüyor? Derbilerde böyle şeylere rastlanmaz.Pancu 15dk kaledeydi. Pancu kaleye geçtiğinde maç 3-3 tü Beşiktaş 10 kişiydi.Tıpkı sizin gs maçında ki gibi. Bizde sadece süre yoktu.Bizde de 40dk olsa o maç o azimle 7 lere gelirdi.Koray attı bütün kadıköy sustu.Maçın haksız yere 8dk uzadığınıda biliyorsunuz. Bunlara rağmen hala "hiçbirşeyi yok" diyebiliyorsanız helal olsun. Kupada 2senedir biz eliyoruz orayı atlamışsın sanırım.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 @Baggio, "siz"den kastın ben miyim bilmiyorum, beşiktaşlı felan değilim, sadece pederden dolayı biraz sempatim vardır, o da kilometrede santimdir belki kıyaslarsan. Şimdi 6-0'ı küçük görüyorum sanılmasın, ama maç zaten 2-0 olmuş, atılan da ileriye dönük orta saha oyuncusu, rakip de zaten dizleri titreyen GS olunca o maç 3-0'ken ben en aşağı 5 olur dediğimi hatırlıyorum yurt odasında maçı radyodan dinlerken. Görünen köy kılavuz istemez. Maçı çözen üçüncü goldür orada. Ama 4-3'lük maç 6-0'dan önemlidir, çünkü rakibin sadece 10 kişi değil, kalecisizdir, ve ne olursa olsun bir forvet için o eldiveni öyle bir maçta, öyle bir ortamda takmak antremanda takmaya benzemez. Tuncay çek maçında 2 dakika kaleye geçti de yüreğimiz ağzımıza geldi. O maçta pancu 10 dakika+uzatmalar boyunca kaledeydi ve bu FB için çok büyük bir avantajdı. O durumda bile gol atıp yenmek, herhangi bir takım için rakip çemişkezekspor olsa bile önemlidir, e haliyle ezeli rakip fener olunca daha da önemlidir. Beklenmeyenin olduğu bir maçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Derbilerde böyle şeylere rastlanmaz. hala "hiçbirşeyi yok" diyebiliyorsanız helal olsun. Ben de istisnai başarı dedim zaten. Böyle büyük efsane değil ama, büyütüldüğünü düşündüğüm kısmı o. Yanlış anlamışsın beni. Bizde de 40dk olsa o maç o azimle 7 lere gelirdi. Teyzemin de bıyıkları falan işte. :p Kupa meseleleri bizde hoş karşılanmaz bilirsin :) Lig maçlarından konuşuyorum ben. Kupada da Kadıköy'de yenemediniz o da başka bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Napalım abi allahın takdiri.Üzülmeyin diye böyle bi çözüm bulmuş yaradan =) 40dk olsa 7 olur.Ertesi sene beşiktaş rezerv takımla sahaya çıkar maç biletleri satılmaz ligin heyecanı biter diye böyle bi çözüm bulmuş. Şu kupaya bok atma olayıda yeni çıktı.Baktınız alamıyorsunuz.Hadi çokta tın moduna girelim.=) Tamam lig kadar prestiji yok ama gazoz kupasıda değil sonuçta.2006 finalin de 3-2 yendiğimizde de çokta tın modundamıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kupa önemli değil fb için. Seremoniye 2.lik madalyalarını almak için bile çıkmayacak kadar büyük bir takım. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bu maçı ayın 30'u olacak diye duyurmuşlardı sezon başı. Kafalarına göre değiştiriyolar tarihi heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar