Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Öyle deme yahu çoğu işe yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mulgear6 said: o ne be öyle wow mu oynuyosun uzay mekigi mi kullanıyosun eminim %90ı gereksizdir :)))) Gereksiz olsa nie kullanir insan ? Ben anlamadim bu yorumun amacini acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Post kasıyor sadece velet, amacı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben de kasayım :O o deild de harbi çok addon varmış sende de :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Addonlar gayet güzel de bunları ayarlamak bazen sorun oluyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nihla, şimdi glyph olarak ne kullaniosun. immolate, conlag ve imp glyphler mi bu talentla corruption mı atmaya başladın naaptın bi anlatsana nedir olay rotation falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Glyphler CoA Immolate ve Conflag Eski rotationdan farki yok, Immolate > coa > conflag > inci spam. Conflag each CD. Backdraft acikken her daim incinerate atilacak, budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nihlathak said: Glyphler CoA Immolate ve Conflag Eski rotationdan farki yok, Immolate > coa > conflag > inci spam. Conflag each CD. Backdraft acikken her daim incinerate atilacak, budur. Daha denemedim bu rotasyonun bi yerine corruption nuda eklesek dps de bi artma olurmu acaba damage done kesin artarda dps merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 iyide onemli olan dmg done zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 İyide araya bir tane corruption eklenince o fazladan GCD yüzünden 1 tane incinirate az atsan baya bir damage done - dps kaybı oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya rotasyonu oturtamadım. Life tapi ne zaman atiosun genellikle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 mortis çok pis pas vermişsin ama golü atan ben olmak istemiyorum. neme lazım banlanmak falan var işin sonunda asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tamam değiştirdim ^_^ haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 blizz'e sevgilerimi yolluyorum. Zeuzo'nun dps'e bak lan. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mortis said: ya rotasyonu oturtamadım. Life tapi ne zaman atiosun genellikle? Lifetap biraz sanatsal bir calisma gerektiriyor. Rotation'a sokmuyorsun cunku tap'in priority'si rotation'dan yuksek. Tap'te bir ana birde yan amac vardir. Ana amac mana recovery, yan amac spirit of the damned'in uptime'ini olabildigince yuksek tutmak. Tabi bu degildir ki gereksizce lifetap basilacak, sonucta unutmayin ki lifetap her zaman dps kaybidir istedigi kadar 300spirit versin. Kisacasi hedeflenen optimum tap efektifligini yakalamak icin, tap sayisi minimumda (buna N diyelim) spirit of the damned suresinide olabilecek maximumda (N*10 sec)tutulmalidir. Sonuc olarak iki lifetap arasinin 9.99~ sn olmasi, optimum spirit of the damned suresi demek oluyor. Tabi bunlar teorik, pratikte asla 9.99 yakalanmaz ancak 9 ile 9.99 arasi bir deger yakalamak yeterli olacaktir. Daha basit bir dille anlatmak gerekirse, mana bitene kadar tap atilmayacak, iki tap arasi 10sn'ye yakin olacak, tap'lara baslandigi zaman spirit of the damned dusurulmeyecek. Ancak bu illede boyle olmak zorunda diye bir kaide yok, bu genel kural. Encounter'ina gore bu kural farklilasabilir. Daha musait tap durumlari varsa, o zaman onlar kullanilmalidir. Yani: Patchwerk gibi bir encounter'da yukaridaki kural gecerlidir, ama misal gruul gibi bir encounter'da tap zamanlamasi shatter aralarina denk getirilmelidir. Sonucta pozisyona geri kosarken atilan tap, size 0 sn kaybettirir ancak nuking durumundaki bir tap size tam bir GCD'ye mal olmaktadir. Ister buff versin ister vermesin, tap optimizasyonu kaybedilen nuke time'a gore yapilmalidir. Lifetap'i encounterlara gore optimize edebilmek ve pratikte uygulayabilmek bir sanattir, spell'leri rotation'a baglayip boss kesmekten cok daha karisik ve zordur. Getirisi vardir ama tum o curcunanin arasinda birde buna kafa yormak ciddi focus ve hizli analiz sentez + algilama gerektirir. Eger ki tap kovalamanin size getirisi goturusunden daha az ise o zaman averaj tap yapmak daha iyi sonuc verecektir, cunku olu bir warlock 0 dps / sec demektir. Kisacasi tap kovalayacam die olmeyin, cok optimum olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 FreEmoon said: İyide araya bir tane corruption eklenince o fazladan GCD yüzünden 1 tane incinirate az atsan baya bir damage done - dps kaybı oluşur. Aynen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 eldivene sp mı yoksa Hyperspeed Accelerators mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 HosH said: eldivene sp mı yoksa Hyperspeed Accelerators mı? Spell Damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Wrist icinde en mantıklısı spell dmg herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Evet Abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 HosH said: eldivene sp mı yoksa Hyperspeed Accelerators mı? eğer hit rating in cap değilse onuda kullanabilirsin geçici olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Redomen said: HosH said: eldivene sp mı yoksa Hyperspeed Accelerators mı? eğer hit rating in cap değilse onuda kullanabilirsin geçici olarak. Hit =! Haste Senin aklin karismis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hayır onu demek istemedim yani eğer hit cap değilsen bunlarınm dışında 20 hit rating de kullanabilirsin demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Redomen said: hayır onu demek istemedim yani eğer hit cap değilsen bunlarınm dışında 20 hit rating de kullanabilirsin demek istedim :) 28 dmg vs 20 hit. Bunun yerine o hit'i gem takarak almak daha karli olur. 19 dmg yerine 16 hit gem'i takip eldivenede 28 dmg basmak daha basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 nihlathak said: Redomen said: hayır onu demek istemedim yani eğer hit cap değilsen bunlarınm dışında 20 hit rating de kullanabilirsin demek istedim :) 28 dmg vs 20 hit. Bunun yerine o hit'i gem takarak almak daha karli olur. 19 dmg yerine 16 hit gem'i takip eldivenede 28 dmg basmak daha basarili. zaten benim şu anda eldivenimda 28 sp var ve en mantıklısı bu ama hit cap değilken 20 hit de kullandım cap yapana kadar zaten geçici olarak önerdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar