Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Aksam said: Galatasaray’ın özellikle deplasman maçlarında başarısız bir performans sergilemesi ve kaybedilen 13 puan Teknik Direktör Michael Skibbe’nin kredisinin tamamen tükenmesine neden oldu. Yönetimin dün bir araya geldiği Alman çalıştırıcı ile yollarını ayırmaya hazırlandığı, hoca adayları ile de temasa geçtiği belirtildi. Sarı kırmızılıların sezonun ilk haftalarında da görüştükleri eski teknik direktörleri Mircea Lucescu ile pazarlık masasına oturduğu öğrenilirken, kulübü Shaktar’la sözleşmesi ocak ayında bitecek Rumen hocanın Galatasaray’a gelme ihtimalinin çok yüksek olduğu ifade edildi. Bu transferin gerçekleşmeme olasılığını da hesaba katan Cim Bomlu idareciler, Barcelona’nın eski teknik direktörü Frank Rijkaard ve Chelsea’den ayrıldıktan sonra kulüp çalıştırmayan Avram Grant’ı yedekte tutuyor. Sarı kırmızılı yönetimin daha önce gündeme gelen Rijkaard’ın yanı sıra yaklaşık 1.5 ay önce Grant’ın da nabzını yokladığı ileri sürüldü. Grant’ın Galatasaray’a sıcak baktığı ancak Polat ve ekibinin kariyerinde önemli bir başarısının bulunmaması nedeniyle İsrailli hoca konuda kararsız oldukları iddia edildi. Olağanüstü gelişmeler yaşanan Cim Bom’da Skibbe’nin ne zaman takımla ilişiğinin kesileceği ise merak konusu oldu. Kulislerde perşembe günü oynanacak Metalist maçı sonrası ya da devre arasında beklenen operasyonun gerçekleştirilebileceği konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 skibbe teknik direktör değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Avram Grant'den anladım ki bu haber tamamen asparagas. Skibbe ile yollar ayrılmak üzere olabilir ama sıkıyorlar işte kendileride bibok bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sikibe isimli birinin bu kadar dayandığına şaşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hıncal, skibbenin devre arasında kesin gönderileceğini ve yerine lucescu geleceğini idda etmişti 90 dkk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lucescu gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lucescu gelirse gs bu kadroyla ambargo koyar TSL'ye...Bana göre Türkiyeye gelmiş en iyi teknik direktördür Lucescu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lucescu gayet iyi skibbe'nin de hiç bi başarısı olmadığı ortada.. yendiğimiz maçlar kadro sayesinde. kaybettiğimiz maçlarda düşük motivasyon yorgunluk ama en önemlisi taktiksel hatalar.. ama korkuyorum ne kdr camia tanıdık olsa da lucescu'nun takıma alışma süreci acaba çok sürer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lucescu Türkiyeyi çok iyi tanıyor ve eminim hala aklı bi yerlerde Türkiyededir,sanıyorum ki Urayna da bile olsa TSL'yi takip ediyordur dikkatle...Çünkü o kadar başarılara rağmen 2 kulüpten de kötü bir şekilde ayrıldı,özellikle Gs'nin büyük vefa borcu var ona...Taraftar da oldukça seviyor Lucescu'yu gelirse bomba olur,zaten gs ve teknik direktör geçen heryerde "Lucescu gelsin" dedim bütün mesajlarımda şu ana kadar:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 lucescu gelirse çok iyi olur. şu ankinden çok daha kötü kadroyla avrupada çok iyi işler yaptırdı. bu kadroyla çok iyi işler yapar çünkü sorunlu büyük oyuncuları çok iyi motive eden max. verimi alabilen bir hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 skibbe donemi baslamadan bitmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oha kolpaya gel. said: Başkan Adnan Polat, gönlünde 1 numara olan Fatih Terim'in ABD'den dönmesini bekliyor. Ünlü hocayla en geç devre arasına kadar sözleşme imzalamak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim Lucescu ve Rijkaard'ı ise yedekte tutuyor. Galatasaray'da Terim operasyonu... Sarı- Kırmızılı yönetimin en geç devre arasında Fatih Terim'i takımın başına getirmek için çok gizli bir harekat başlattığı öğrenildi. Skibbe'yi göndermeyi kesin olarak kafasına koyan yönetim bunu ya Metalist maçı sonrası ya da devre arasında yapacak. Bunun için kızını görmek için Amerika'ya giden Fatih Terim'in dönmesi bekleniyor. Tecrübeli hoca ikna edildiği an düğmeye basılacak. Adnan Polat çok istiyor Daha önce, "Bir takımın başında hoca varken asla görüşme yapmam" diyen Terim'in önünü açmak için önce Skibbe ile yollar ayrılacak. Federasyonun Terim'le yaptığı sözleşmede, 'Kulüp takımı çalıştırabilir' maddesinin olduğu belirlendi. Bu nedenle Terim'in G.Saray'a gelmesinde bir engel bulunmuyor. Polat'ın da gönlünün ilk günden beri Fatih Terim'de olması bu transferi kolaylaştırıyor. Lucescu & Rijkaard 2. ihtimal Galatasaray'ın bu transfer için Futbol Federasyonu'nu da ikna etmeye çalışacağı ve bu işin iki tarafın rızasıyla olması için uğraş vereceği öğrenildi. Milli Takım'da 8 Galatasaraylı oyuncunun bulunması nedeniyle Terim'in başarıyı daha kolay yakalayacağı düşünülüyor. Terim olmadığı takdirde yine Lucescu ve Rijkaard gündeme gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 lucescu tsl yi takip ediyor hatta bir gazetede arada bir yazı bile yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Şu aralar sanırım Terim'le konuyu konuşuyor yöneticiler ve Terim'in de sözleşme uzatırken ikinci bir takım çalıştırma ibaresini de koyduğu gibi bir takım söylemler dolaşıyor etrafta. Eğer bu gerçekse Terim ikna edilebilir. Ayrıca bunun olmaması halinde Lucescu gelecek gibi görünüyor. Hem yaptığı Galatasaray'a hayranım, TSL'yi özledim cümlelerinden bunu anlıyoruz. Fakat yarıdan önce takımdan ayrılmayacak. Yani Lucescu gelirse bu en erken devre arasında olacak. O zamana kadar Skibbe ile yaşanacak 1 puan kaybı bile, kalan 6-7 maça teknik direktörsüz çıkmayı gerektirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben üzüleceğim acıyacagım bi teknik direktör istemiyorum yahu.iyi adam.destekledik baştan beri.ama emrah gibi yahu.dokunsalar aglıcak.bi korkak mulayim bi abim. bana böyle atar yapacak gider yapacak teknik direktör lazım.gerekirse nonda baros ümit le sahaya cıkıcak.hakan baltayı önlibero falan oynatmicak.lincoln yokken arda kanatta oynamicak.gitsin skibbe.fatih terim gelirse takımı protesto ederim.fatih terim 2. geldiğinde gitmseydi.ferguson gibi bilmemne gibi böyle uzun yıllar kalsaydı.ama öyle git canın sıkılınca gel.gelirse bi cacık olmaz.ama lucescu gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Futboldan anlamayan taraftara futboldan anlamayan hoca gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 herkez lucescu felan demiş ama bence ya cevat güler yada abdullah avcı gs icin en iyisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lucescu gelsin istemem ben, su an kadromuz atak futbolu için mükemmel, bu oyuncuların lucescu'nun sistemine uyacagını dusunmuyorum, bu kadar iyi atak oyuncularımız varken atak yaptıgımızı gormek istiyorum. Fatih Terim gelsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Red said: fatih terim gelirse takımı protesto ederim.fatih terim 2. geldiğinde gitmseydi.ferguson gibi bilmemne gibi böyle uzun yıllar kalsaydı.ama öyle git canın sıkılınca gel.gelirse bi cacık olmaz.ama lucescu gelsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dennis said: Lucescu gelsin istemem ben, su an kadromuz atak futbolu için mükemmel, bu oyuncuların lucescu'nun sistemine uyacagını dusunmuyorum, bu kadar iyi atak oyuncularımız varken atak yaptıgımızı gormek istiyorum. Fatih Terim gelsin evet.asıl lucescu nun defansif futbolu sayesinde gol yemeyiz, bu kadroyla gol her türlü atarız zaten. tam lucescuya göre takım olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 her turlu atarsak, neden atamiyoruz su anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 tsl de en fazla gol atan takımız şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 her turlu atamiyoruz ama ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 atarız atarız için rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yönetim söz geçirebilmek, istediklerini yaptırmak için skibbe'yi getirdi takımın başına. 5-1 lik maçtan sonra direk görüşmeye başlamış. burda zaten hata var. 5-1 yenilince mi aklına geldi skibbe. adnan polat 2. aziz yıldırım olma peşinde. hep benim dediğim olsun bilmem ne olsun. mustafa denizli takımın başına geçti, daha 1 kere yönetimden biri görülmedi ortalıkta. olay hoca ile ilgili. gs bu kafa ile başarılı olamaz bu sene. zaten trabzon dışında tüm takımlar böyle olduğundan bu kadar çekişme de oluyor. edit: mustafa denizli tercümanları bile takım otobüsüne almıyormuş bu arada. gerisini siz düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar