Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Extra

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
yemişim vizeyi İÇ BE

ya vizen olmasaydı napardın onu düşün bence içmelisin yani

la olm vizelere girmion die nie insanları kışkırtıon?!? kötü arkadaş seni :D
Mesaj tarihi:
efes normal-efes fıçı-tuborg fıçı(hepiciği de şişede). bu üç bira cennete açılan 3 kapının 3 ayrı anahtarıdır. aradaya çerez diye miller, efes ice, mariachi falan koyabilirsin bence.
Mesaj tarihi:
Yüksek alkollü bira içeceksem param varsa önce mariachi black bakarım sonra efes dark bakarım sonra extra ya bakarım.Yani üçleme yapacaksam en sonda olur.En azından üçlemeye girer ama.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
sınava çalışırken ben bi kadeh rakı içiyorum güzel oluyor dene sende laraken

kalabilmeyi becerebilsem bi dublede her şey çok güzel olacak işte : ) neyse o zevkten mahrum kalalım şimdilik : )
Mesaj tarihi:
herkesin zevkine sonsuz saygım var.
ama extradır, tuborg kırmızıdır. hepsi yalan yaw. onları içmekle damardan saf alkol almak arasında pek fark yok gibi geliyor. bira içme zevkini yaşayamıyorum ağzım falan yanmakla meşgul oluyo genelde.
Mesaj tarihi:
Laraken said:
olm seveniniz var mı lan? 3 insan tanıyorum seven onlar da bana çok yakın acaba etkiledim mi diye düşünüyorum anasını satiim. varsa yoksa tuborg kırmızı.

tamam kırmızı yoklukta gider ama extra varken lafı edilmez diyorum, anlamsız bakışlarla karşılaşıyorum.

niye olum? gayet güzel bira efes extra. mis gibi bira. biranın daniskası. alkolü de yüksek mis?

extra'nın tadı acayip iğrenç geliyor bana.

kırmızıya alıştım artık.
  • Yeni Oluştur...