GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Laraken said: ağzınızın tadını bilmiyorsunuz : ( +1 delimisiniz ya normal bira kafa mı yaparmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yürü be laraken efes extra en güzelidir be ben ordayken paso vole içiyoduk gerçi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 birada extradan farklı bişey içilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ulan canım nası çekti şimdi iyi mi? değil. evde bebek gibi 4 tane extra var ama içemiyorum. yarın şu vize bitsin helelehohoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yemişim vizeyi İÇ BE ya vizen olmasaydı napardın onu düşün bence içmelisin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 GwindonSurion said: yemişim vizeyi İÇ BE ya vizen olmasaydı napardın onu düşün bence içmelisin yani la olm vizelere girmion die nie insanları kışkırtıon?!? kötü arkadaş seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sınava çalışırken ben bi kadeh rakı içiyorum güzel oluyor dene sende laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 efes fıçı varken gerenksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 reyou said: efes candir, tuborg canan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 extra içilir. daha çok içilmek isteniyosa normal efes içilir. tuborg kırmızı da yolda çok iyi gidiyo. yağmurlu ve buz gibi havada kötüm dona dona içiyorum dışarda. süper oluyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 extra yönetir kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Fosters FTW ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 icmeyin zkkımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 efes normal-efes fıçı-tuborg fıçı(hepiciği de şişede). bu üç bira cennete açılan 3 kapının 3 ayrı anahtarıdır. aradaya çerez diye miller, efes ice, mariachi falan koyabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yüksek alkollü bira içeceksem param varsa önce mariachi black bakarım sonra efes dark bakarım sonra extra ya bakarım.Yani üçleme yapacaksam en sonda olur.En azından üçlemeye girer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ben severim efes extra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 5 extra aldım yeni 2.45 miş indirim mi geldi nedir ? 2.55 veriyorduk migrosta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 alayını içerim ayırmamda yeri çok farklıdır ÖZEL BİRA 1955 ten beri TUBORG Kopenhag Danimarka DÜNYA MARKASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bLackcha0s said: sınava çalışırken ben bi kadeh rakı içiyorum güzel oluyor dene sende laraken kalabilmeyi becerebilsem bi dublede her şey çok güzel olacak işte : ) neyse o zevkten mahrum kalalım şimdilik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Akhlaur said: efes dark (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 herkesin zevkine sonsuz saygım var. ama extradır, tuborg kırmızıdır. hepsi yalan yaw. onları içmekle damardan saf alkol almak arasında pek fark yok gibi geliyor. bira içme zevkini yaşayamıyorum ağzım falan yanmakla meşgul oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Akhlaur said: efes dark /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Laraken said: olm seveniniz var mı lan? 3 insan tanıyorum seven onlar da bana çok yakın acaba etkiledim mi diye düşünüyorum anasını satiim. varsa yoksa tuborg kırmızı. tamam kırmızı yoklukta gider ama extra varken lafı edilmez diyorum, anlamsız bakışlarla karşılaşıyorum. niye olum? gayet güzel bira efes extra. mis gibi bira. biranın daniskası. alkolü de yüksek mis? extra'nın tadı acayip iğrenç geliyor bana. kırmızıya alıştım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 efes dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar